Wilbur Smith Bøger

De 16 romaner i serien kan inddeles i tre dele: Første del af serien udgøres af de første tre romaner (1-3), der følger tvillingebrødrene Sean og Garrick Courtney fra 1860'erne til 1925. I denne del af serien er der tale om et sandt trekantsdrama, iblandet en snarlig krig mod den afrikanske Zulu-stamme. Men første del af Courtney -serien er også en smuk fortælling om den ene broders vandring gennem den afrikanske savanne, et mineeventyr i Johannesburg og mødet med kærligheden, med et twist af Anden Verdenskrigs kaos og fortabte kærlighedshistorier. Anden del af serien udspiller sig i de næste fem romaner (4-8). Her følger man Centaine de Thiry Courtney, hendes sønner og børnebørn fra 1917 til 1987. I denne del af Courtney -serien flettes de sidste udviklinger fra første del sammen med starten på anden del ved, at én af tvillingebrødrenes børn møder den smukke Centaine de Thiry, og så tager handlingerne fart. De fem romaner byder læseren på historisk fiktion af episke dimensioner med skibsforlis, hellige ædelsten, fredløse krisherrer, skjulte ægteskaber, fejlslagene diamanthandler, voldelige arbejderrevolutioner, destabilisering af nationer, nyt liv, krig og flugt.

Wilbur smith bøger video

Wilbur Smith er en sydafrikansk forfatter. Hans værker er meget inspireret af Afrika. Smiths "bulder og brag-romaner" har siden debuten "When the Lion Feeds" i 1964 haft massiv succes i den vestlige verden hos et primært hvidt og maskulint publikum. Smith skriver især indenfor tre serier: Courtney-serien, som følger Courtney-familien, Ballantyne-serien, der følger Ballantyne-familien fra 1860'erne gennem 1980'erne i Zimbabwe og den egyptiske serie, som primært foregår på Thutmoses III's tid. Bøgerne er delvist historiske og delvist fiktion. Centrale temaer i Wilbur Smiths bøger er Afrikas vildskab og eksotik, lidenskab og vold med fokus på hvide helte, deres kærester, tjenestefolk og barbariske modstykker. Således handler romanen "The Leopard Hunts in Darkness" fra 1984 om tabet af Rhodesia til de sorte. Andre af hans tekster fokuserer på Afrikas historie som for eksempel "The Angels Weep" fra 1982 og Wilbur Smiths seneste udgivelse, "The Triumph of the Sun" fra 2005, som i en dokumentarisk indrammet fiktion fortæller om det britiske nederlag i Sudan i 1884.

Mange år... Læs mere Falkene vender tilbage Eventyrere, pirater og spekulanter - alle jagter de land og rigdomme i et Afrika, der snart er gennemsøgt på kryds og tværs af den hvide mand. Familien Ballantyne har... Læs mere Magiens mester Magiens mester er anden del af romanen "Flodguden" Rævens bytte Isabella Courtney er i et grusomt dilemma: Skal hun forråde sin familie og sit land for at redde sin søn og sin elskede - eller skal hun fortælle sin familie alt på bekostning af de... Læs mere Straks (leveres på e-mail)

Wilbur Smiths Courtney -serie i rækkefølge på dansk Wilbur Smiths Courtney -serie i rækkefølge på engelsk Assegai Wilbur Smith Lydbog, download Dansk kr. 99, 95 Indgår i streaming med Saxo Premium Straks (sendes på e-mail) Nyeste bog i Courtney-serien 'Courtneys krig' (2019) ' Courtneys krig ' er den 16. bog i Wilbur Smiths formidable Courtney -serie – en slægtskrønike om familien Courtney. Vi er i Paris i tiden for 2. Verdenskrigs begyndelse. Gerhard von Meerback og Saffron Courtney er forelskede, men deres kærlighed er truet af et Europa i oprør og en eskalerende krig, hvis allerblodigste slag Gerhards enhed kastes ind i. Samtidig ender Saffron også i livsfare, da hun som Churchills udsendte spion til Belgien opdager, at hun har et hold af Tysklands farligste spioner i hælene. ' Courtneys krig' er en dramatisk fortsættelse på Co u rtney-krøniken. En historie om mod, kærlighed og mødet med en altoverskyggende ondskab. Om Wilbur Smiths Courtney -serie Af alle Wilbur Smiths serier er Courtney -serie n den mest populære – og med sine 16. bøger er det også den hidtil længste.

  • Hvad spider snegle video
  • Alle bøger af Wilbur Smith - Saxo. Læs Lyt Lev
  • Wilbur smith bøger video
  • 80 er tøj til mænd
  • Hvide sande lægehus song
  • Dem der dræber drømme sover aldrig - Lydbog & E-bog - Jan Guillou - Mofibo

Hector Cross, tidligere major i det britiske specialkorps SAS, har lagt sit risikofyldte job som sikkerhedsekspert på hylden, efter... Læs mere Torden over landet Sean Courtney er på vej til Pretoria. Han har haft heldet med sig, hans karavane er tungt læsset med elfenben, og han er igen en rig mand. Men han har været så længe ude i... Læs mere I løvens spor General Sean Courtney og den unge skarpskytte Mark Anders mødes for første gang under 1. verdenskrig på Frankrigs slagmarker, og fra det øjeblik er deres skæbner knyttet uløseligt... Læs mere Udyret "Udyret" er tredje, selvstændige fortsættelse af "Afrikas horn" og "En ond cirkel". Oprørsstyrker planlægger et terrorangreb mod en af Bannock Oils olieplatforme i havet ud for Angola, og... Læs mere Courtneys krig Med Courtneys krig fortsætter Wilbur Smith den hæsblæsende og dramatiske historie om familien Courtney. Denne gang i en episk fortælling om mod, forræderi og udødelig kærlighed.... Læs mere Den gyldne løve Bestsellerforfatteren Wilbur Smith byder på et længe ventet gensyn med den populære Henry "Hal" Courtney i en roman fyldt med spænding, drama, heltemod og hjertesorg.

Deres historie er en actionmættet fortælling om magt, strategi og mørke kræfter og om kampen for retfærdighed. Wilbur Smiths andre bøger i kronologisk rækkefølge på dansk Wilbur Smiths andre bøger i kronologisk rækkefølge på engelsk O m Wilbur Smiths andre bøger Som i sine storsælgende serier skriver Wilbur Smith fængslende om Afrikas historie i sine selvstædinge romaner. Bøgerne er gribende fortællinger om menneskeskæbner og møder mellem fremmede. Fælles for Wilbur Smiths bøger er deres detaljerigdom, store persongallerier, dybe karakterbeskrivelser og Wilburs medrivende skrivestil, der vidner om, at der ligger et enestående researcharbejde til grund for hvert et værk. Hvad enten du har læst Wilbur Smiths romanserier eller ej, kan du roligt kaste dig over hans selvstændige romaner i tryg forvisning om, at du vil være underholdt og opslugt fra første side. Andre serieguides, der minder om Wilbur Smiths Er du løbet tør for episk historiefortælling? Vi har samlet en række lignende forfattere, som du måske også vil kunne lide.

På overfladen har rejsen slavehandel og andre handelsmuligheder som formål, men begge har de andre personlige grunde til at tage den lange rejse. Serien er en medrivende og fantastisk fortælling om en families bedrifter og forviklinger, og har du læst Wilbur Smiths Courtney-serie, er Ballantyne-serien et oplagt sted at fortsætte læsningen. Wilbur Smiths Egypten-serie i rækkefølge på dansk Wilbur Smiths Egypten-serie i rækkefølge på engelsk Om Wilbur Smiths Egypten-serie Theben i det gamle Egypten er omdrejningspunktet for Wilbur Smiths Egypten-serie. Det er en fortælling om æraers afslutninger og begyndelser, om faraoer og slaver, om erobringer, opdagelser og om dagligdagen i et land præget af myter, magi og mystik. Wilbur Smiths Hector Cross -serie på dansk Wilbur Smiths Hector Cross -serie på engelsk Om Wilbur Smiths Hector Cross -serie Serien er en række spændingsromaner om Hector Cross, der er ejer af et stort sikkerhedsfirma og tidligere major i det britiske specialkorps SAS, og hans kone Hazel Bannack, den unge, smukke og ikke mindst stenrige oliarving.

Tredje del af serien (9-16) følger Courtney-familien fra 1660'erne og hele vejen igennem til 1918. Denne del af Courtney -serien giver et mere overordnet billede af, hvordan Courtney-slægtens generationer har udviklet sig og indvirket på deres omgivelser gennem historien. Med udgangspunkt i afslutningen på den anden engelsk-hollandske krig sejler Sir Francis Courtney og hans søn ud fra Sydafrikas kyst. De bliver taget til fange af hollænderne og sætter dermed en dramatisk scene for de andre bøger i serien. Man følger herefter Sir Francis Courtneys børnebørn i deres eventyr på krigs- og handelsskibe, men også på landjorden, hvor slavehandel, forbudt kærlighed og en storslået flugt danner rammen. Senere i denne del af Courtney -serien afsløres forbindelse mellem de mange forskellige familie- og handlingsled op mod bagtæppet af en kaotisk krig mellem arabiske krigsherrer. Serien bevæger sig til sidst hen mod starten af 1900-tallet, og her venter læseren endnu flere overraskelser i form af Leon Courtney, der tager os med på storvildtjagt dybt inde i Maasai-krigernes territorium.