Alene Hjemme 4

Serier Film Sport Børn Lej & køb Prøv Viaplay Log ind Log ind Komedie Krimi 2002 1t. 20min 2. 6 HD 7 år Lej for 39 kr Køb for 129 kr Kevins forældre er blevet skilt og han fejrer jul hos farens nye kæreste. Hun bor imidlertid på en herregård sprængfyldt med avanceret teknisk udstyr, hvilket redder Kevins Jul… Skuespillere French Stewart Erick Avari Barbara Babcock Jason Beghe Clare Carey Instruktør Rod Daniel Land USA Undertekster Svensk Finsk Norsk Dansk Fejlanmeld filmen

Alene hjemme 4 days

Alene hjemme 4 point

Kaj Hansen ★ ★ ★ ★ ★ Da det bestilte var udsolgt var der nogen ventetid. Men eller ok Amanda ★ ★ ★ ★ ★ Den kom allerede dagen efter jeg havde bestilt! Jeg bruger altid Gucca da det er hurtig og sikker levering. Én gang havde jeg bestilt en dvdboks hvor der manglede en dvd i, men efter en mail til Gucca kundeservice sendte jeg boksen tilbage og dagen efter havde de allerede sendt en ny til mig. Super service, tak! Hanne Lillebæk ★ ★ ★ ★ ★ Filmen skal bruges som gave og den vakte jubel. jælp andre brugere ved at skrive hvad du synes om produktet Koldig Coat Aps ★ ★ ★ ★ ★ Gode film alle 4. De bedste er nu 1 og 2. Super skøn dreng som spiller disse film. Han er en oplevelse i sig selv. Derfor 5 Stjerner. Kan anbefales at købe. Ela Nørgaard ★ ★ ★ ★ ★ Jeg manglede sådan set kun nr. 3 og 4, men 1´eren var på et videobånd, så jeg valgte at købe alle fire samlet. Jeg synes det er nogle herlige slap af grinefilm. Bodil Aabenhuus ★ ★ ★ ★ ★ Det er en man kan blive med at se og få et godt grin,. Og mine børnebørn vil se dem hele tiden, de er bare sjov.

Alene hjemme 4 7

Pandaerne: Sæson 2 – Alene hjemme | Se online her | DRTV

Alene hjemme 4.1

Alle fire film samlet i en boks! Alene hjemme 8-år gamle Kevin McCallister (Macaulay Culkin) er lige blevet manden i huset, og det er sket i løbet af natten! Da han ved et uheld bliver glemt af... Læs mere. EUR 10, 72 Varen er på lager Levering: 1-2 hverdage 30 dages returret Alle fire film samlet i en boks! Alene hjemme 8-år gamle Kevin McCallister (Macaulay Culkin) er lige blevet manden i huset, og det er sket i løbet af natten! Da han ved et uheld bliver glemt af sin familie, da de styrter af sted på juleferie, får Kevin travlt med at gøre huset klar til jul. Men det er ikke julepynt og dekorationer, han fylder stuerne med. To klodsede indbrudstyve er nemlig i gang med at bryde ind, så Kevin opstiller et imponerende batteri af fælder for at give dem en ordentlig velkomst! Alene hjemme 2 Kevin McCallister (Macaulay Culkin) er tilbage! Men denne gang er han i New York -med nok penge og kredikort til, at han kan forvandle Det Store æble til hans egen legeplads! Men Kevin kommer ikke til at være alene i lang tid.

Nu skal jeg vise dig hvem der var bange aaaaaaaa. Aaaa. Han slog mig så jeg faldt ned. Efter et stykke tid var jeg i kædden nedde i hans kiggede på ham. Han slagtede nogen mennsker han tog sit kniv og hacked deres arme. Så så han på mig, og grinede. Han pegede mod mig og så til slagtebord. Der gik et per dage, mens jeg sad i kædden. Så gik der et til sidst kom han, han tog en stor kniv med sig. Han kom og trak mig ud. Han lagde mig ned på slagteborde og så hackede han mig ned på halsen, og så vågnede jeg woaw det var bare en drørtsettes

Alene hjemme Huset i Winnetka, Illinois Overblik Originaltitel Home Alone Dansk titel Alene hjemme Genre Komedie Instrueret af Chris Columbus Produceret af John Hughes Manuskript af John Hughes Medvirkende Macaulay Culkin Joe Pesci Daniel Stern Musik af John Williams Fotografering Julio Macat Klip Raja Gosnell Distributør Mokép Udgivelsesdato 10. november 1990 (USA) Censur Tilladt for alle Længde 103 min. Oprindelsesland USA Sprog Engelsk Fortsættes i Alene hjemme 2: Glemt i New York Alene Hjemme 3 Home Alone 4: Taking Back the House DVD 25. november 2003 VHS 23. august 1991 Nomineringer og priser Nickelodeon Kids' Choice Awards for Ynglingsfilm Links på IMDb på i DFI's filmdatabase i SFDb Information med symbolet hentes fra Wikidata. [ redigér på Wikidata] Alene hjemme ( Home Alone) er en amerikansk komediefilm fra 1990, instrueret af Chris Columbus efter manuskript af John Hughes. Familien McCallister tager på juleferie til Paris, og glemmer sønnen Kevin (Macaulay Culkin) hjemme i Chicago.

  • Alene Hjemme 4 (2002) - dvdcity.dk
  • Ude og hjemme strikkeopskrifter
  • Praktiserende læge long
  • Alene hjemme 4, DVD, komedie – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
  • Se Alene hjemme 4 online - Viaplay.dk
  • Rasmus jarlov kæreste
  • Alene hjemme 4 ans