Årets Bil 2020

Selvom de endelige finalister til Årets Bil 2020 allerede er fundet, så er kandidaterne et godt og tidssvarende blik på de biler, du kan købe lige nu. Vi har sat tre sure og gamle mænd til at kigge på nye biler. Video: Anders Berner | Tekst: Simon Hallenslev / d. 8. november 2019 Kandidatfeltet til Årets Bil 2020 består af mere end 20 biler, og som vi skriv om i oktober, så er det fulde felt allerede barberet ned til fem endelige finalister. Dette finalistfelt er nøje udvalgt af en jury bestående af 26 danske motorjournalister. Finalefeltet til Årets Bil 2020: Tesla Model 3 Peugeot 208 Kia Xceed BMW 3-serie BMW 1-serie Tre sure, gamle mænd Arrangementet omkring Årets Bil på Jyllandsringen en enestående mulighed for de danske motorjournalister at se, røre og prøve alle de nyeste biler på markedet lige nu. Når alle bilerne er samlet på én gang, er det også en god måde at sammenligne ting som design, byggekvalitet og diverse features direkte. LÆS OGSÅ | Årets Bil 2020 – Ebbes favoritter Den mulighed udnytter Anders, Ebbe og Christian, når de går en runde på parkeringspladsen, og øffer over de seneste modeller på markedet.

Køreglad tysker er ”Årets BusinessBil 2020” | Business Danmark

  • Årets bil 2020
  • Harry potter sengetøj
  • Årets bil 2020 danmark
  • Årets bil 2010 qui me suit
  • Køreglad tysker er ”Årets BusinessBil 2020” | Business Danmark
  • Riskær-søn sælger pragtvilla – Ekstra Bladet

Kampen om at blive Årets Bil i Danmark 2020 er snævret ind til fem kandidater. Og der er overraskelser iblandt. Først og fremmest er det usædvanligt og kom bag på jurymedlemmerne selv, at to modeller fra BMW kom i det fem biler store finalefelt. Først og fremmest er det usædvanligt, at to modeller fra BMW kom i det fem biler store finalefelt. Mindre overraskende var det, at Peugeot 208 og Tesla Model 3 også kom i finalen. Én ren elbil Og så klarede en Kia også vejen gennem nøglehullet, selv om dens nære slægtninge, Ceed, stillede op for et år siden. Blandt de fem er der én ren elbil, en model, der både fås med benzin, diesel og el, og to der tilbydes som plugin-hybrider. Kun en er en crossover. Læs også: Årets Bil 2019 - en fornuftig familiebil De fem finalister (fra venstre): BMW 3-serie, Kia Xceed, Peugeot 208, Tesla Model 3 og BMW 1-serie. De fem finalister (alfabetisk) BMW 1-serie BMW 3-serie Kia Xceed Peugeot 208 Tesla Model 3 Se priserne på Peugeot 208, Skoda Kamiq og Renault Zoe Skoda Kamiq og Toyota Corolla var meget tæt på femtepladsen.

Årets bil 2010 qui me suit

© Vinderen af Årets Bil 2020 er fundet, og det blev et historisk valg. For første gang i kåringens 51 år har en elbil vundet, nemlig Teslas Model 3. Her forklarer vi hvorfor. Det er første gang en elbil har vundet den prestigefyldte pris som Årets Bil. Tesla Model 3 løb med sejren foran biler som BMW 3-serie og Peugeot 208, som traditionelt er danske favoritter. Og det er altså lidt specielt, at en elbil fra et så ungt mærke som Tesla, kan vinde over etablerede og mere konventionelle mærker. Det er første gang i Årets Bils 51 årige historie, at en elbil og en faktisk også en amerikansk bil vinder. Og hvordan det så lige kan lade sig gøre, forklarer formand for Danske Motorjournalister, Karsten Lemche. Tusindeårsfalken - Tesla Model 3 er landet Tesla Model 3 sætter nye standarder i firmabilsklassen. Du får en elbil med lang rækkevidde, ikke bare på papiret, og med hurtig opladning. Samtidig er den attraktivt prissat og med masser af spændende udstyr. Jeg tror også, det er sidste gang, vi har set en bil uden opladningsmuligheder vinde Årets Bil.

Årets Bil 2020: Her er de værste og de bedste biler i år | Se videoen her

Mens den udgående – men bedagede - 3-serie blev afsat til en spot-beskatning på under 350. for en Touring med den tilsvarende motor, er den nye model altså steget omkring 60. 000 kr. Kasper Andersen peger på, at bilens TCO, der er de samlede omkostninger for firmaet, ligger på linje med konkurrenter som Mercedes C- Klasse, Audi A4 og Volvo V60. Men for brugeren bliver den dyrere, da de andre modeller typisk har mere basisudstyr end 3-serien, hvor man skal bygge på. BMW's firmabiler har til gengæld metallak som standardudstyr. Tidligere vindere 2019: Volvo V60 D4 aut. Momentum 2018: Opel Insignia Sportstourer 2, 0 turbo D Dynamic Best Line Plus. aut. 2017: Renault Talisman Talisman, DCi Intense 2016: Ford Mondeo 2, 0 TDCi 180 Titanium 2015: Ford Mondeo 2, 0 TDCi 180 Titanium 2014: Skoda Octavia 2, 0 TDi elegance Combi 2013: Volvo V40D2 2012: VW Passat 1, 6 BMT 2011: Audi A4 2, 0 TDI 2010: Opel Insignia 160 CDTI 2009: VW Passat 2, 0 TDI 2008: VW Passat 2, 0 TDI 2007: Mazda6 2, 0 Læs om alle tidligere vindere Om testen og kåringen Den eneste biltest med fokus på bilen som arbejdsplads og hvor brugerne har det afgørende ord.

Men den er også komfortabel til lange ture. Hvis man er af en vis statur, skal man dog klemme sig sammen for at komme ind og ud, prisniveauet er også til den lidt dyrere side. Hvis der skal udstyr ombord, kan det hurtigt løbe op, siger Martin Drescher. Christina Sandorff Honoré, Bring Express Danmark, havde BMW'en i kikkerten, men var en af de, der i sidste ende pegede på Mercedes C-Klasse. - Du får mere for pengene i Mercedes C-klasse. Det var en bil, man tager på og bare flyder ind i bliver i et med. Og så er den klassisk, æstetisk flot, siger Christina Sandorff Honoré. Et stærkt testfelt BMW 3-serie, der blev lanceret herhjemme tidligere på året som sedan, er den nyeste bil i feltet. Men modeller som Audi A4, VW Passat og Skoda Superb har dog også fået større facelifts, mens Ford Mondeo har fået en mindre opgradering. VW Passat, der kæmper med Mercedes C-Klasse om at være danskernes mest solgte firmabil, kom sammen med netop Audi A4 tæt på finalen, men de to ellers populære firmabiler fik ikke nok point til de afgørende finalepladser.