Ord Der Ender På C

36 millioner efter svingende år Den næste på listen er bryggeriet Carlsbergs hollandske chef, Cees 't Hart, der tjente intet mindre end 36 millioner kroner. En løn, der kommer oven på endnu et svingende år for Carlsberg, der på den ene side har tjent langt flere penge, men på den anden side har problemer med salget af øl, blandt andet i Asien. Nr. 3 på listen er smykkevirksomheden Pandoras chef Anders Colding Friis, der tjente knap 25 millioner kroner efter et år, hvor virksomheden er fortsat med at vokse. Nets-direktør tjente halv milliard Oven i lønningerne kommer der også muligheder for at tjene penge på aktier, som direktørerne får tildelt - typisk afhængig af hvor godt det går virksomheden. Og aktieprogrammerne løber tit op i meget høje millionbeløb. Et eksempel på det er Nets-direktøren Bo Nilsson, som ligger i midten af lønfeltet blandt C20-direktørerne med en løn på 21 millioner kroner. Ved siden af den løn kunne han høste aktier for en halv milliard kroner, da virksomheden blev børsnoteret i efteråret.

Ord der ender på c r

"Gruppegenitiv" – fælles - s til en gruppe eller enhed Et enkelt genitiv- s kan omfatte en hel gruppe. Det vil sige at man kan nøjes med ét -s i fx Peter og Astrids bryllup (hvis Peter og Astrid udgør en enhed, altså hvis de skal giftes med hinanden). Peter, Astrid og Evas gave til Ole (hvis Peter, Astrid og Eva i fællesskab giver en gave til Ole). Man kan også bruge flere s 'er i den slags forbindelser, men det kan betyde to forskellige ting: Vi skal til Peters og Astrids bryllup kan betyde 'Peter og Astrid skal giftes med hinanden' eller 'Peter og Astrid holder bryllup med hver deres partner'. I betydningen 'Peter og Astrid holder bryllup med hver deres partner' vil man som regel tilføje et både, altså sige vi skal til både Peters og Astrids bryllup. Men det er ikke strengt nødvendigt. På samme måde kan følgende eksempel også betyde to forskellige ting: Peters, Astrids og Evas gaver til Ole kan betyde 'Peter, Astrid og Eva har hver især givet Ole en eller flere gaver' eller 'Peter, Astrid og Eva har i fællesskab givet Ole nogle gaver'.

Danske ord der ender på c

Simpelt, men alligevel vanedannende spil WordBrain 2 er den slags spil, hvor alle før eller senere har brug for ekstra hjælp, for når du passerer simple niveauer, bliver nye hårdere og sværere. På denne side er vi sendt til dig WordBrain 2 Ord-leder Ord, Der Ender På K Bane 5 svar, snyder, walkthroughs og løsninger. Vores vejledning er den ultimative hjælp til at håndtere vanskeligt WordBrain 2 niveau. Studiet MAG Interactive er ikke stoppet kun ved dette spil og har skabt nogle flere andre. Ingen kan lide snydere, men nogle gange er det umuligt at passere et eller få niveauer uden hjælp. Når du møder hårde niveauer, skal du finde udgivet på vores hjemmeside WordBrain 2 Ord-leder Ord, Der Ender På K Bane 5. Glem ikke, at WordBrain 2 spillet kan opdateres til enhver tid, niveauerne er blandet op eller tilføj nye kategorier. For ikke at glemme, blot tilføj vores hjemmeside til din favoritliste. Har du brug for mere hjælp, skal du gå til WordBrain 2 Ord-leder Ord, Der Ender På K svarsiden på hjemmesiden.

Ord der ender på c 10

Ord der ender på c 4

Sådan løser du dine problemer med genitiv (ejefald). Hovedregel Genitiv bruges når man vil angive et ejer- eller tilhørsforhold. Man sætter normalt - s på slutningen af ordet ved genitiv, fx husets tag drengens bold Oles madpakke Hvorfor? På dansk udtaler man en s -lyd når man danner genitiv. Derfor tilføjer man også et s når man skriver et ord i genitiv. Undtagelser Der er undtagelser fra hovedreglen ved: ord der ender på –s, -x eller -z forkortelser tal og symboler mv. gruppegenitiver Øvelser Klik her for at lave øvelser om genitiv. Genitiv i ord der ender på –s, -x eller -z Man bruger apostrof til at danne genitiv på ord der ender på –s, -x eller -z, fx et hus' veranda Alex' veninde Inez' baby hedder Pelle. Indtil udgivelsen af Retskrivningsordbogen 2001 var det tilladt at danne genitiv af fx Jens på tre forskellige måder: Jens', Jens's eller Jenses. Reglen om at man altid danner genitiv på ord der ender på -s, -x eller -z ved at tilføje en apostrof, er indført for at gøre reglerne enklere.

Ingen. Genitiv ved forkortelser Forkortelser der ender med et punktum, skal tilføjes -s: vejarbejde på Kbh. s ringveje en drømmejob Forkortelser der ikke ender med et punktum, skal tilføjes 's: USA's præsident 2 cm's mellemrum Dog skal forkortelser der ender på – s, - z eller – x, tilføjes ' (apostrof): aids' følger SAS' personale På denne måde er der faste og enkle regler for genitiv ved forkortelser. Ved forkortelser der kan udtales som egentlige ord, er apostroffen valgfri: Nato's (eller NATO's) medlemslande eller Natos (eller NATOs) medlemslande. I forlængelse heraf kan s 'et i afkortninger som fx com (af commercial eller company) eller org (af organisation), der kan udlæses som almindeligt ord, sættes direkte på: hjemmeside er Danmarks første internetboghandel NB: Læs også Dansk Sprognævns svar om "Genitiv af com og dk, coms, dk's, com's". Genitiv ved tal og symboler Efter ordenstal (altså tal der ender på et punktum) tilføjes -s: Margrethe 2. s gravhund Christian 4. s København Efter taltegn og symboler tilføjes ' s: Det var 2012's største hit Christian X's hest TV 2's studieværter På denne måde er der faste og enkle regler for genitiv ved tal og symboler.

 • Ord der slutter på c wordfeud
 • Skole i bevægelse live
 • Ord der ender på c
 • Ord der ender på c wordfeud
 • Ord der ender på c z
 • Om lidt bliver her stille.. | https://bibl.frederikshavn.dk
 • Dinos legeland ishøj
 • Ord der ender på c 9
 • Inden for eller indenfor movie
 • Ord der slutter på c
 • Ord der ender på c l
 • Æggekage med spinat | Samvirke

I sådanne tilfælde kan det være nødvendigt at forklare hvad man præcist mener. Et enkelt genitiv- s kan omfatte en hel gruppe. Gruppen der består af (gavegiverne) Peter, Astrid og Eva behøver altså kun at få påhæftet et – s på det sidstnævnte medlem af gruppen, som i Peter, Astrid og Evas gave til Ole. Klik her for at lave øvelser om genitiv.