Verdens Grimmeste Dyr

Den lever under jorden i Østafrika. Den er nøgen, og ud af munden stikker et par lange, skarpe fortænder. Huden er krøllet og gennemsigtig. Den kan ikke føle smerte, lever forbavsende længe og lider ikke af kræftsygdomme. Det er en nøgenrotte med det latinske navn Heterocephalus glaber, vi taler om, som kunne kandidere til at være det grimmeste dyr i verden. Der er en særlig grund til at zoome ind på det fascinerende dyr i dag. Afslører nøgenrottens hemmeligheder For et internationalt forskerhold med dansk deltagelse har kortlagt nøgenrottens arvemasse – eller genom om man vil – ned til den mindste detalje. Det bliver offentliggjort i et af verdens førende tidsskrifter Nature i dag. Professor Jun Wang fra Biologisk Institut på Københavns Universitet har stået for det danske bidrag til forskningen: "Vi er nu kommet et stort skridt nærmere i at forstå, hvad der er hemmeligheden bag nøgenrottens helt ekstraordinære karaktertræk. For eksempel begynder vi at forstå, hvorfor nøgenrotten kan blive op til ni gange ældre end en mus på samme størrelse, og hvorfor dens dødelighed ikke stiger med alderen, " siger hun og fortsætter: "Det kan også blive nøglen til at forstå, hvorfor vi mennesker ældes hurtigere og er mere modtagelige for at udvikle kræftsygdomme.

Verdens grimmeste hunde | Magasinet M!

Rambo kåret til verdens grimmeste hund: Ejeren er rasende

Det er nemt at samle penge til bevarelsen af pandaen eller hvalerne, men de knap så nuttede dyr er mindst lige så vigtige for klodens økosystem. Har du nogensinde hørt om Potoo-fuglen eller Pacu-fisken? Sandsynligvis er svaret nej, og det er netop problemet, mener to forskere. De får meget mindre opmærksomhed på grund af deres udseende. Nikolai Lang, pressechef for Verdens Skove. De grimmere arter bliver ofte valgt fra i kampen for at redde truede dyr. En kamp der som regel er styret af følelser, og hvor kendte dyrene er. Det viser et studie som professor i biologi ved Københavns Universitet Carsten Rahbek har lavet i samarbejde med en kollega fra Adelaide University. Mød nogle af de dyr, det er svært at skaffe penge til, nederst i artiklen. Ingen penge i grimme dyr Det er synd og skam, at udseendet skal være afgørende, mener foreningen Verdens Skove. - Det er ikke fordi, det ikke er vigtigt at hjælpe hvaler og tigre. Men der er masser af arter, der bliver udryddet i stilhed, fordi de får meget mindre opmærksomhed på grund af deres udseende, siger Nikolai Lang, pressechef for Verdens Skove.

  • Prins Sverre Magnus af Norge - Wikipedia, den frie encyklopædi
  • Lægerne ved marias plads 13
  • Grimme dyr kommer bagerst i køen - og det er et problem - TV 2
  • Bogstaver til ord
  • Blå kors silkeborg center
  • Verdens grimmeste dr dre

Verdens grimmeste dr dre

Det er officielt. Her er verdens grimmeste hund. Se dens grimme - og ret elskelige - konkurrenter her. Der findes massevis af konkurrencer, hvor man kårer de smukkeste og prægtigste hunde. Men der findes også en konkurrence for de grimmeste af slagsen. Nu er dette års vinder - eller rettere ejeren til den - endt i et voldsomt skænderi med konkurrencens dommere. Fredag eftermiddag blev 16 usædvanligt grimme hunde båret på scenen ved konkurrencen i det nordlige Californien med deres stolte mennesker ved deres side. SweePee Rambo var forhåndsfavorit til verdens grimmeste hund. Den skuffede ingens forventninger. (Artiklen fortsætter under billedet) Den 17 år gamle hund er blind, har gigt i bagbenene og mangler en hel del tænder. Desuden er hun inkontinent, og bortset fra en lille kam på hovedet, er hun stort set skaldet. Verdens grimmeste hund havde betændelse løbende ud af benet En hund havde under konkurrencen også et sår på benet, og det er omdrejningspunktet for konflikten mellem ejeren og dommeren, som er brudt ud i lys lue.