Anton Min Hemmelige Ven

  1. Anton min hemmelige ven youtube

Sebastian Klein tilbyder et foredrag om børne-tv. Han er i stald hos bookingfirmaet Blue Art Booking, hvis hjemmeside fortæller således: »Ved hjælp af videoklip fra kendte børneprogrammer som 'Naturpatruljen', 'Anton min hemmelige ven' og 'Kaninlandet' fortæller Sebastian om hemmelighederne bag 'godt børnefjernsyn' og om faldgruberne ved 'dårligt børnefjernsyn', « lyder det i lanceringen af foredraget. Prisen opgives til at være 9. 000 – 12. 000 kroner. Det efterlader mig med en dårlig smag i munden, at DR-værter i diverse husmoderforeninger skal skumme fløden af deres licensfinansierede erfaringer om, hvad børn kan lide – så må DR hellere give værterne en løn, de kan leve af. Men jeg er sikkert bare gammeldags. Og børnene er ligeglade. Også i aften hvor Sebastian Klein tager hul på serien »Afrikas Øje« hvor jagten går. For hvem er verdens hurtigste dyr? *Fjernsyn for dig DR-TV klokken 18. 00

Anton min hemmelige ven youtube

  • Anton min hemmelige ven dvd
  • Dmi sjællands odde solutions
  • Hvad er en rombe ny
  • Anton min hemmelige ven video
  • BRÆNDSTOFØKONOMI: DISSE BILMÆRKER HAR FORBEDRET SIG MEST : Biler

Spot Sebastian Klein er en af de mest talentfulde børne-underholdere dansk tv for tiden kan byde på. Bedst er han som Doktor Pjuskebusk i DR-TVs Naturpatruljen, hvor han er den mentalt fraværende dyreekspert, der spiller sammen med de mere udfarende Martin og Ketil. Naturpatruljen byder på det politisk ukorrekte indslag »Gæt en lort« samt de betydeligt mere korrekte og voldsomt overspillede redningsaktioner, hvor for eksempel en rødspætte kan blive skubbet ud på dybere vand, hvis den er ved at gå på grund. Klein er også værten bag »Anton min hemmelige ven«, hvor han laver en god portion havregryn med mælk og sukker. Lige inden den gode Sebastian skal til at skovle den appetitlige morgenmad i sig, bliver han afbrudt af sin hemmelige og aldeles usynlige ven Anton, hvis speciale er ulækre madder. Havregrynene bliver øjensynligt aldrig spist, men ned ryger de ulækre madder. Det er godt børne-tv, fordi der indgås en lidt forbudt alliance med de små seere: Nu laver vi sammen noget, som de voksne ikke kan lide.

Sebastian Klein Her optræder han foran 300 børn, ved Nicolai, til Kolding Kulturnat 2014. Personlig information Født 20. juli 1972 (47 år) Rigshospitalet Nationalitet Dansker Bopæl Amager Forældre Jesper Klein og Lykke Nielsen Ægtefælle Rikke Børn 2 Uddannelses­sted Christianshavns Gymnasium, Sankt Annæ Skole Beskæftigelse Skuespiller Aktive år 1996-nu Roller Dr. Pjuskebusk i Naturpatruljen Nomineringer og priser Udmærkelser Lise Nørgaard Legat (2017) Eksterne henvisninger Information med symbolet hentes fra Wikidata. [ redigér på Wikidata] Sebastian Klein (født 20. juli 1972 på Rigshospitalet [1]) er en dansk skuespiller, tv-vært, foredragsholder og forfatter. Opvækst og uddannelse [ redigér | redigér wikikode] Han er søn af Jesper Klein og Lykke Nielsen. Han voksede op på Amager, og gik i folkeskolen Sankt Annæ Skole, der er en katolsk privatskole. Efter 9. klasse startede han i 1989 Christianshavns Gymnasium på sproglig linje. Karriere [ redigér | redigér wikikode] I 1996 ringede de fra DR Børne og ungdomsafdeling, som spurgte om han ville prøves som vært til en ny serie om dyr.

  1. Arbejdernes landsbank åbningstider
  2. Virtual reality københavn pc
  3. Stikkende smerter i venstre side af maven gravid