Den Fjerde Statsmagt

I den forbindelse kan foreninger der yder en ekstraordinær indsats indstilles til mindre end syv personer havde brugt tid på at indstille opgangsvenner, der endte med at løbe med 1. pladsen på 10. 000 tillykke... 17 | pernille Mød formanden i Røde Kors Esbjerg Kender I formander i Røde Kors Esbjerg? Det er Niels Aage Giversen. Han kom ind i Røde Kors for 4 år siden og blev straks valgt ind i bestyrelsen som Aage fortæller at: "før den tid kendte jeg ikke ret meget til Røde Kors. Kun at de samlede ind til nødhjælp i udlandet... Læs mere 09. 11. 15 | pesan Velkommen til Røde Kors Esbjerg Med vores nye hjemmeside bliver det nemmere for borgerne i byen, samt besøgende, at finde kontaktinformation på aktivitetsledere eller åbningstiderne i har mange aktiviteter i Esbjerg og flytter kontant vores fokus derhen, hvor behovet er størst.... Læs mere

Den tal

  • Store danske videnskabsfolk
  • Sandhed eller konsekvens
  • Der er et yndigt land
  • Den tal
  • Sjællands tidende slagelse
  • Langtidsstegte kartofler 😋 | opskrifter | GastroFun.dk
  • Gyldendals engelsk dansk tv
  • Farvel til våbnene

Det er normalt at ens blodsukker er lidt højere lige efter man har spist. Omvendt er det på sit laveste lige når står op om morgenen. Sukkersyge Hvis man lider af sukkersyge (diabetes) ser man tit at blodsukkeret enten er for højt eller for lavt, hvis man ikke spiser rigtigt. Hvis det er for lavt, er det normalvis i forbindelse med behandlingen af sukkersyge. Mennesker der lider af sukkersyge, har en tendens til at deres blodsukker er for højt. Deraf kommer behandlingen af sukkersyge ind i billedet. Det er vigtigt at man ligger indenfor den normale grænse på 4-8 mmol/l. Det normale blodsukker skal helst være således i løbet af en dag: → 4-7 mmol/l før måltider → Mindre end 10 mmol/l efter måltidet (efter ca. 1. 5 time) → 6-8 mmol/l når du skal i seng Hvis du er i tvivl om du har for lavt eller for lavt blodsukker kommer der herunder en liste over symptomer som du muligvis skal være opmærksom på. Symptomer på for højt blodsukker: → Kløe → Tørst → Kvalme → Træthed og hyppig vandladning → Tørhed i munden Symptomer på for lavt blodsukker: → Svedeture → Svingende humør → Bleghed → Sult → Rysteture → Besvimelse / følelsen af det Nedenfor kan du se hvor hurtig og effektivt du kan måle dit blodsukker:

Digte om venskab - Sjove, korte digte om venskab - STOR liste

Den danske tv- og radiovært Peter Falktoft kan nu kalde Anna Frank Møller Hvidkjær for sin hustru. Lørdag ringede bryllupsklokkerne for den danske radio- og tv-vært Peter Falktoft, som gav et rungende ja til Anna Frank Møller Hvidkjær, som han har været forlovet med i cirka et år. Det skriver BT, som henviser til, at flere kendte danskere har lagt billeder på Instagram fra brylluppet, som blev afholdt på Dragsholm Slot nær den sjællandske by Hørve. En af de gæster, som har delt et billede fra festen, er radiovært Sisse Sejr, som danner par med Esben Bjerre, som er Peter Falktofts makker og kollega gennem mange år. Esben Bjerre og Peter Falktoft står blandt andet bag radiosuccesen "Monte Carlo på P3" og podcasten "Her går det godt" samt flere tv-programmer. Også skuespiller Sus Wilkins har delt et billede af sig selv fra brylluppet. Hun lærte for alvor Peter Falktoft at kende, da de sidste år sejlede over Atlanterhavet i en sejlbåd i Kanal 5-programmet "Over Atlanten". 34-årige Peter Falktoft annoncerede i 2017, at han og Anna Frank Møller Hvidkjær var et par.

Anmeldelse Dansk 30. maj. 2003 | kl. 00:00 0 165 Fakta

Forfatter: Tove Ditlevsen


Serien Lette klassikere


49 sider, 85 kroner


Lydbog indtalt af Connie Tronbjerg


63 minutter, 237, 50 kroner
Forlag: Special-pædagogisk forlag

I serien »Lette klassikere« er Tove Ditlevsens »Barndommens gade« nu udkommet. Bogen giver en god beskrivelse af en barndom i tredivernes København. Artiklen fortsætter under banneret Hovedpersonen er den tolvårige Ester. Hun bor i et baghus i en lille lejlighed på Vesterbro. I lejligheden bor også hendes forældre og en storebror. I opgangen bor et broget galleri af personer, der indbefatter en prostitueret og en »sladrekælling«. Penge er det småt med, selv om faderen arbejder. Historien fortælles fra Esters perspektiv. Ensomhed, angst og glæde veksler. Hun har en god veninde, Lisa, der stjæler slik, som begge nyder. Ester er angst, når hun skal igennem den mørke gård til lejligheden i baghuset, ofte gemmer der sig en skægget mand i gården.