Valgresultat Usa 2016

I alt 23 mænd og 8 kvinder kæmper om at blive USAs næste præsident. En af de mest kendte såkaldte tredjeparts kandidater er den 40-årige Evan McMullin, der stiller op som løsgænger. Ifølge er han den eneste af de kandidater, der har en reel chance for at få mindst én valgmandsstemme. Resten af kandidaterne roder rundt i statistikernes promiller. LÆS OGSÅ: Trods skandaler står Clinton til sejr Til gengæld er der 75 pct. sandsynlighed for, at Hillary Clinton får den største andel af vælgerstemmerne. Men hun kommer næppe til at give de øvrige kandidater det helt store baghjul. Ifølge er der kun 26 pct. chance for, at Clinton rent faktisk får opbakning fra 50 pct. eller flere af vælgerne. Heller ikke Donald Trump skal regne med, at flertallet af amerikanske vælgere stiller sig bag ham. Det er der kun 3, 9 pct. sandsynlighed for vil ske, mener statistikerne. Natten til onsdag dansk tid har vi formodentlig en klar indikation af, hvor hele dramaet ender. Står det til forskerne, så bliver det ikke en slutning, der tilnærmelsesvis ligner præsidentvalget i 2012.

Valgresultat usa 2016 time

Valgresultat usa 2016 calendar

- Markedet bryder sig ikke om usikkerhed og vil reagere med udsving, forklarer Morris. Dette har man set tydelig i futures-kontrakterne på det amerikanske S&P500-indeks, som faldt 5 procent i løbet af valgnatten. Det amerikanske aktiemarked er ikke åbnet i skrivende stund. Medvind til guld og statsobligationer I Europa tog aktieindekset et fald, der ikke er set siden Storbritanniens chokafstemning om at forlade EU i sommer. Samtidig steg guldprisen og statsobligationer, som begge regnes som mere sikre investeringer i urolige tider. Den mexicanske peso tog et fald, der ikke er set siden 2008, på grund af bekymringen om, at den amerikanske handelspolitik vil blive mere protektionistisk under Donald Trump. Efter Storbritanniens overraskende valg den 23. juni gik der blot en uge før FTSE 100 var tilbage på samme niveau som før afstemningen. - SKAGEN er en langsigtet investor, og vi ser forbi hændelser som denne. Vores porteføljeforvaltere er lige nu fokuseret på om det er mulig at benytte udsvingene til at udvælge gode selskaber til en lav pris, siger Morris.

Overraskende valgresultat skaber uro i markedet - SKAGEN Fondene

  • Valgresultat usa 2016 football
  • Valgresultat usa 2016 roster
  • Valgresultat usa 2012.html
  • Valgresultat usa 2016 schedule
  • Jem og fix rudkøbing
  • Jem og fix lemvig
  • Valgresultat usa 2016 map
  • Hvad kan juletræet i krummernes julia
  • Radisson blu københavn tv

Der er kun 0, 2 pct. chance for, at alle delstaterne fordeler sig på samme måde som for fire år siden, hvor Demokraternes Barack Obama blev genvalgt med opbakning fra et flertal af delstaterne. LÆS OGSÅ Clinton kan blive en stærk og samlende præsident Vestens gamle stormagter er syge Her er svingstaterne, der kan afgøre præsidentvalget Trumps populisme har forgiftet amerikansk politik Journalistikken har tabt det amerikanske valg

  1. Den fjerde statsmagt