Verdens Grimmeste Bil

YEP EN HELT NY KATEGORI ER FØDT TIL DHB 2018. VI PRÆSENTERE DANMARKSGRIMMESTEBIL 2018. RATSTYLE, ELLER BARE EN KOMPLET AFSYRET GOLF MED EN MÆLKE KASSE, ALLE SKAL HAVE LOV AT VÆRE MED.... VI BEDØMMER BILERNE I UDSTILLERGADEN OG FEST OMRÅDET LØRDAG MED POKAL OG PRÆMIE OVERRÆKKELSE. SÅ HAR DU DANMAKRS GRIMMESTE BIL SÅ LÆG ET BILLEDE OP HER / ELLER TAG DIN MAKKER FOR AT HAVE DEN ABSOLUT GRIMMESTE BIL --- ALLE KAN VÆRE MED- See More

Verdens grimmeste bil - Se den fulde top 10 liste her

Selvom konkurrencen for nogle kan virke skør, er det ikke kun gak og løjer. Arrangørerne bag understreger, at mange af de deltagende hunde er blevet sendt på gaden af deres værtsfamilier. De vil dermed gerne understrege, at alle hunde er lige meget værd. - Med konkurrencen viser vi en række hunde, der er blevet reddet, adopteret og bragt til hjem fyldt med kærlighed. Derfor bliver de deltagende hunde også ambassadører for, at man bør adoptere hjemløse hunde, siger en talsmand. Det var 31. gang, "verdens grimmeste hund" blev afviklet.

Vi har taget hul på et nyt årti. Det betyder, at der skal gøres status på årtiet der gik – også i bilverdenen! Derfor har vi samlet det bedste, det værste, det langsomste og det hurtigste fra 2010 til 2019 på Bilbasen. Af: Simon Hallenslev / d. 29. december 2019 For at starte med en overordnet status, må vi erkende, at det blev et årti i de mere miljøvenlige bilers tegn. Sidste år blev den fuldelektriske Jaguar i-Pace eksempelvis kåret som årets bil i Europa. Generelt fylder el- og hybridbiler mere og mere på listerne, når der skal kåres og nomineres biler i ind- og udland. Ser man på de markedsrapporter, som vi på Bilbasen udarbejder, står det også klart, at der i stigende grad bliver handlet med miljøvenlige biler på brugtmarkedet. Det er både en positiv og interessant tendens. Bevares. Men i denne artikel går vi langt mere lavpraktisk til værks. Vi har lavet en oversigt over det bedste og værste, som bilverdenen har budt os fra 2010 til 2019 på Bilbasen. Hvad mener du? Hvilken bil fra Bilbasen er årtiets flotteste i din bog?

Med 875 hk går den fra 0 til 100 km/t på bare 2, 6 sekunder, og nålen stopper først når du runder 345 km/t. Det er hvad man får, når man parrer en 4, 6 liters V8-motor på sug med to elektriske motorer. LÆS OGSÅ | Ugens fund: Danmarks billigste Porsche Hyperbilen her er også den eneste bil på Bilbasen med et ottecifret prisskilt i foruden. Du skal mere specifikt smide 10. 125. 000 kroner på disken, hvis du vil have denne 918 Spyder med hjem fra forhandleren Lysdahl Simonsen i Silkeborg – og det er altså uden afgift. Til gengæld kan du trøste dig med, at det er en hybrid, som kun koster 330 kroner i halvårlig grøn ejerafgift… Årtiets dyreste leasingbil: Lamborghini Urus Her på Bilbasen havde bødekassen været fyldt, hvis 'crossover' eller 'SUV' var bandeord – hvilket det jo næsten er. De højbenede banditter er i 2010'erne kun blevet mere og mere populære. Det betyder, at bilproducenter, som førhen kun har produceret sportsvogne, også er begyndt at lave høje biler. Den SUV som muligvis har trukket mest omtale, er den vanvittige Lamborghini Urus.

Dannebrog verdens

Den 28. november døde den rekordgrimme hund Elwood otte år gammel. I 2007 blev han kåret som verdens grimmeste hund. Inden ejeren Karen Qiugley tog hunden under sine vinger, blev han reddet af en international dyrevelfærdsorganisation.

- Der er jo også forskel på, om man møder op i en blå skjorte eller en hættetrøje, siger han. Og her kommer så Christian Graus bud på de mest kiksede og irriterende biler. Deltag selv i bedømmelsen nederst i artiklen, hvor du kan stemme på den mest kiksede bil. Citroën Berlingo Bilen er i den kategori, som Christian Grau kalder MPV-kategorien (Multi Purpose Vehicle, red. ). - Hele MPV-kategorien, vil man se, er irriterende. Det er et lidt slagent signal at sende, når man kører i sådan en bil. Man kommer fra at være ung og kunne alt i hele verden, og lige pludselig står man i realkreditlån til op over begge ører og en vildt kedelig bil. - Derudover er den irriterende, fordi den er enormt udbredt. Bilen er berygtet, og alligevel er den at se så mange steder. Indlysende er det måske, at Citroën Berlingoen er blandt de mest kiksede biler i det danske land. Foto: CLAUS FISKER / Scanpix Danmark Fiat Multipla - Det er samme kategori, som Citroën Berlingo. Den er så grim, at man næsten ikke kan gøre sig noget begreb om det, siger bileksperten med foragt i stemmen.

Sætter vi udseendet til side, så er Rodius noget af det tætteste, du kommer på en bus, uden at skulle erhverve stort kørekort. Bagsædepassagererne i både anden og tredje sæderække har ufatteligt meget benplads. Rodius blev produceret med 7, 9 og 11 siddepladser. I varianten med 7 sæder - som er mest almindelig i Danmark - kan anden sæderække vendes, så passagererne på bagsædet kan sidde overfor hinanden som i et tog. Det er svært at finde en bil med så meget benplads til de samme overskuelige priser, som Rodius fås til på DBA. Ssangyong Rodius til salg på DBA: Ssangyong Rodius, 2, 7 Xdi Freedom aut., Diesel, 2007, km… 8381 Tilst 17. 500 kr. Ssangyong Rodius 2, 7 Xdi Spirit aut. Diesel aut. … 7860 Spøttrup 27. 900 kr. 3600 Frederikssund 24. 000 kr. Hvis den forstoppede frø appellerer til dig og dine behov, kan dette flot velholdte eksemplar findes på DBA sat til salg af Oles Autoværksted i Silkeborg Det er svært at lave en liste over grimme biler uden at lade Fiat Multipla indgå. For den er virkelig, virkelig grim.

Verdens grimmeste bil pay

Vinderen af den berygtede konkurrence skal optræde i populært talkshow. Verdens grimmeste hund er blevet kåret i denne weekend i Californien. Vinderen af den tvivlsomme titel blev hunden Scamp. Det er ukendt, hvilken race Scamp er, da den blev samlet op af sin ejer på gaden. Derfor går den pjuskede tunge-slyngende pelskugle også under navnet "Scamp the Tramp" (Vagabonden Scamp, red. ). Mens Scamp måske har udsigt til et ekstra godt kødben, kan Scamps ejer, Yvonne Morones, glæde sig over en pengepræmie på cirka 10. 000 kroner til sig selv, en donation af cirka 10. 000 kroner til en valgfri dyreværnsorganisation samt en tur til New York, hvor Scamp plus ejer skal deltage i talkshowet 'The Today Show'. - Fra nu af skal han ikke hedde Scamp the Tramp, men Scamp the Champ, siger Yvonne Morones. Lange tunger, skæve tænder og platfødder Scamp the Champ slog 18 andre firbenede deltagere, der alle havde deres særpræg. Andenpladsen gik til en pekingeser, der lystrer navnet "Wild Thang". Hundens sovekammerøjne og skæve tunge blev her fremhævet.

  • Verdens grimmeste bil de
  • Skam dig ikke: Meld din vogn til 'Danmarks Grimmeste Bil'
  • Her er de mest kiksede biler: - Den er simpelthen så sølle at se på - TV 2
  • Verdens grimmeste bil mean
  • Fiskefrikadeller i ovn (med gulerødder og basilikum) - Ruth&Ruth
  • Verdens grimmeste bil l

Fiat Multipla er langt fra Christian Graus favoritbil. Foto: CLAUS FISKER / Scanpix Danmark Toyota Yaris Verso - Den er et forsøg på at gøre en meget lille bil stor. Det er altid dumt, for det eneste, du har at gøre godt med, er højden. Så det bliver sådan en kort, høj og smal bil, hvilket ser dumt ud. Toyota Yaris Verso. Bilen, der prøver at være noget, den ikke er. Foto: BJARKE ØRSTED / Scanpix / Nordfoto Suzuki Wagon R - Det er igen det med en lille bil, der prøver at være stor. Samtidig er det en discount bil, så den er lavet fuldstændig uden æstetik og livsglæde. Jeg kan simpelthen ikke tro på, at den er sikker, siger Christian Grau om den japanske bil. Christian Grau tror langt fra, at Suzuki Wagon R er særlig sikker. Foto: BJARKE ØRSTED / Scanpix / Nordfoto BMW X6 - Den er irriterende, fordi det er en krydsning mellem en coupe - sporty, smuk bil - og en SUV, som er en terrænbil. Det skal man bare ikke krydse, det eksperiment vil aldrig lykkes. BMW X6 er er bilen, der ifølge Christian Grau aldrig burde være lavet.

Verdens grimmeste bil meaning

SE OGSÅ | Ny super-SUV fra Audi smadrer Nürburgring-rekord Den er et stort skrummel af en italiener, som vejer over to tons. Men den kan stadig få dig fra 0 til 100 km/t på 3, 6 sekunder. Det er takket være den store V8-motor med turbo og 650 hk. Men som kåringen afslører, får du også lov at betale for det. Du skal nemlig lægge lige under 50. 000 kroner om måneden på bordet hos Formula Leasing, for at få lov til køre i denne Lamborghini Urus på daglig basis. Årtiets flotteste bil: Aston Martin DB11 Volante Følgende afsnit tog evigheder at skrive. Der var nemlig stor uenighed på redaktionen om hvilken bil fra 2010'erne, der er til salg på Bilbasen lige nu, som er den flotteste. Finalisterne til dette opløb var en Ferrari 488 GTB, en Bentley Continental GTC og så denne Aston Martin DB11 Volante. Der var dødt løb mellem de to sidstnævnte, så hvordan vælger man mellem to britiske luksuscabrioleter med 12 cylindre i millionklassen? LÆS OGSÅ | Se James Bonds nye legetøj Vi besluttede, at fordi Aston Martins V12 lyder bedre, er det den, der løber med sejren.