Stormester Sæson 1

Men hvor langt er Ruben villig til at gå for at vinde sin egen mor? Episode 6: Ruben vinder hotdogkonkurrence Ruben Søltoft, Julie Ølgaard, Christian Fuhlendorff, Nikolaj Stokholm og Lina Rafn skal bygge den bedste kokosnød-kastemaskine og male et portræt på et lærred, de ikke kan nå. En simpel opgave med en bordtennisbold koster desuden flere af deltagerne deres værdighed, og Mark Le Fêvre sit syn, og så tvinger en anden forhindring Ruben Søltoft til at besøge et plejehjem i Nordjylland. Episode 5: Julie, du er diskvalificeret! Nu skal de fem forsøgsmus løse fire krøllede opgaver, men hvem bygger det højeste kartoffelbærende tårn? Og kan man spille basketball uden hænder? Christian, Lina, Julie, Nikolaj og Ruben skal også gøre en god investering, inden vi finder ud af, hvem der kan overraske Mark Le Fêvre på den mest kreative måde - og der bliver både taget kærester, klovne og en rigtig læge i brug. Episode 4: Cæsar! De kendte skal blandt andet prøve kræfter med kartoffelgolf og bestille en pizza uden at bruge ordet pizza.

Stormester sæson 1.3

  1. Stormester sæson 1.4
  2. TV2 bekræfter trist nyhed – Ekstra Bladet
  3. Cross fit tøj
  4. Stormester sæson 1 episode 1
  5. Stormester sæson 1 julie
  6. Anmeldelse: Bon Jovi leverede skuffende indsats | jv.dk

Stormester - Sæson 01 - Stream online, leje eller køb | Playpilot

Stormester sæson 1 vinder

Ruben Søltoft kommer desuden i problemer, da de skal tegne en hest til hest - han er nemlig bange for heste, og hvad gør man så? Episode 3: Den russiske dame Vi bliver blandt andet klogere på, hvordan man lettest får en hel isblok til at forsvinde, og om Google Translate eller morsekoder er bedst, når man skal tale med en russer. Nikolaj Stokholm mærker også konsekvensen af at bande af bagværk, og så skal den bedste gave til stormesteren findes. Se om det lykkes Ruben Søltoft at vinde sit eget toilet tilbage, når han tager kampen op mod Lina Rafn, Julie Ølgaard, Nikolaj Stokholm og Christian Fuhlendorff. Episode 2: Hvad er en snekke? Glæd dig til at se Lina Rafns umenneskelige udholdenhed på et løbebånd, resultatet af en usædvanlig blindtegning, og hvilken perfekt løsning Julie og Christian mener de har, når de får til opgave at hæve et æg så højt over jorden som muligt. Alle kæmper de om ugens personlige præmie, men i sidste ende står dog kun ét spørgsmål tilbage: finder Ruben Søltoft nogensinde ud af, hvad en snekke er?

Stormester sæson 1 deltagere

Og apropos præmie så har Nikolaj Stokholm særlig meget på spil. Det er nemlig hans vielsesring, der er på højkant. Glæd dig til at se Lina Rafns umenneskelige udholdenhed på et løbebånd, resultatet af en usædvanlig blindtegning, og hvilken perfekt løsning Julie og Christian mener de har, når de får til opgave at hæve et æg så højt over jorden som muligt. Alle kæmper de om ugens personlige præmie, men i sidste ende står dog kun ét spørgsmål tilbage: finder Ruben Søltoft nogensinde ud af, hvad en snekke er? Vi bliver blandt andet klogere på, hvordan man lettest får en hel isblok til at forsvinde, og om Google Translate eller morsekoder er bedst, når man skal tale med en russer. Nikolaj Stokholm mærker også konsekvensen af at bande af bagværk, og så skal den bedste gave til stormesteren findes. Se om det lykkes Ruben Søltoft at vinde sit eget toilet tilbage, når han tager kampen op mod Lina Rafn, Julie Ølgaard, Nikolaj Stokholm og Christian Fuhlendorff. De kendte skal blandt andet prøve kræfter med kartoffelgolf og bestille en pizza uden at bruge ordet pizza.

Sæson resume Edit I USA blev afsnittene sendt mellem 22. september 2004 og 25. maj 2005. For sendedatoer i Danmark, se: Sendedatoer.