Tv2 Bingo Banko Spilleplader

Alle kan spille med. Er du under 13 skal du dog bede dine forældre oprette et log-in. Det koster ingenting at være med, til gengæld er der ikke præmiegaranti, hvis du får banko. Man vinder først, når man er en af de heldige, der bliver trukket ud og ringet op og stillet igennem til tv-programmet. Eller bliver trukket ud i lodtrækningen om ekstra gavepakker. Alle vindere får en mail med besked om, hvad de har vundet, og hvordan præmien sendes frem, efter programmet. Hvordan spiller jeg med? Du kan spille med på fx din computer, smartphone eller tablet. Dette gøres ved at trykke på tallene, når og hvis de tal, du har på dine spilleplader, bliver trukket ud i tv-programmet. Du kan også printe dine plader og krydse tallene af, efterhånden som de bliver trukket ud i tv-programmet. Du kan selvfølgelig også skrive pladerne af i hånden. Du henter dine spilleplader her For at få dine spilleplader skal du taste dit telefonnummer og dit fødeår. Når du har gjort det, så får du tre spilleplader frem på skærmen.

Tv2 bingo banko spilleplader world

  • Tv2 bingo banko spilleplader card
  • Tv2 bingo banko spilleplader lake
  • Tv2 bingo banko spilleplader la

Tv2 bingo banko spilleplader island

I program ét vandt fynske Rikke denne aftens hovedpræmie, en Seat Ibiza Style. - Jeg spiller banko hver uge i den lokale banko-forening, men har aldrig vundet så stor en præmie før. Da jeg havde fuld plade og kom igennem til studiet, kørte adrenalinen jo bare, så det var egentlig først søndag, det gik op for mig, at jeg havde vundet en bil. Det falder på et tørt sted, for vi har to gamle biler og venter barn nummer to i næste måned, fortæller 33-årige Rikke. Send din fulde plade ind Det er ganske gratis at spille med i "Bingo Banko" - pladerne kan printes ud på Hvis man har fuld plade, men ikke kommer igennem til studiet, kan man sende pladen ind med navn og adresse og deltage i lodtrækningen om at komme i studiet og dyste om en bil. De fulde vinderplader sendes til: Bingo Banko, postboks 4010, 2300 København S. #! /pages/Bingo-Banko/367907548167? ref=ts

Tv2 bingo banko spilleplader hours

Danskerne er vilde med ”Bingo Banko” på TV 2: Om TV 2

Tv2 bingo banko spilleplader number

#3: Alle kan være med! Nu siger du nok – jamen, nogle af mine gæster er altså ikke så meget for at spille spil og bruger altid undskyldningen "Jeg kan ikke finde ud af det". Her er så en nyhed, der slår benene væk under dem: Alle kan være med! Bingo og banko er for alle i alle aldersklasser med vidt forskellige forudsætninger. En af grundene til, at bingo og banko har overlevet generationer er, at spillene i sig selv er simple, men underholdningen uovertruffen. Så vi er altså knap så kede af, at sige det, men dine kære gæster har ingen undskyldning for ikke at tage del i festivitassen – især ikke, når der typisk er flotte præmier på spil.

  1. Verdens grimmeste bil
  2. Mærker til tøj med logo
  3. Carolines næste kampus