Kort Hår Kvinder

Kort hår kvinder 2018

Hår Overvejer du også at lade længderne falde til fordel for en flot korthårsfrisure? Her får du inspiration til kort hår, der hitter lige nu - fra den ultra korte 'pixie' til den mellemlange page som set på nogle af verdens smukkeste kvinder. Tirsdag, 19. maj 2020 - 7:00 - af Julie K. Brandt. Udgivet første gang 6. februar 2018. Foto: Shutterstock, MEGA Skal de lange lokker falde til fordel for en frisk, flot og super cool korthårsfrisure? Kort hår har været på mode de seneste par år og er stadigvæk utroligt populært. Især de kendte kvinder har taget korthårsfrisurer til sig, det gælder for eksempel stjerner som Natalie Portman, Charlize Theron og Scarlett Johansson. LÆS OGSÅ: Få mere inspiration til kort hår her! Kort hår: Pixie holder stadig Og den såkaldte 'pixie-frisure' er stadig populær. Måske, fordi den klæder så mange kvinder, er nem at holde og er stadig feminin. Frisuren klæder særligt dig med et ovalt, firkantet eller hjerteformat ansigt. Og så er en kort pixie genial, hvis du har fint skandinavisk hår, for med den rette klipning får frisuren dit hår til at se tættere og tykkere ud.

Så sørg for at have stylingsprodukter klar, når du kommer hjem. For når du vågner efter din første nat med dit nye hår, så starter stylingfesten. 3. Hvor ofte vil jeg gå til frisøren? Er du typen, der går til frisør en gang om året, så vil du opleve, at du ikke laver andet end at sidde i en frisørstol. En page kræver ikke så ofte besøg, men en helt kort frisure kræver, at du går til frisøren hver 10-12 uge. ​​​​​​​ Husk! Fortryder du din klipning, så er det bare hår – det vokser ud igen!

Hvad har modellen Arizona Muse til fælles med sin kollega Daria Werbowy udover at være ualmindelig smukke? De har begge vist, at den klassiske page ikke behøver at være kedelig. Blandt andet ved hjælp af sit hår, der ser slidt og hærget ud på den helt rigtige måde. Den dansk-amerikanske model Chloe Nørgaards farverige hårpragt skifter nuancer, som modellen skifter humør. Og vi elsker det! Eksperimentér selv med flere farver i håret for et iøjefaldende udseende. Skuespillerinden Rachel McAdams ved, hvad der klæder hende og holder sig oftest til blonde og rødlige hårfarver. Den amerikanske moderedaktør Kate Lanphear har gjort sin korthårsfrisure til sit signatur-look igennem årene. Og den er bestemt også både skarp og klædelig, hvis man ønsker sig et mere edgy look. Modellen Alice Dellals punkede frisure har vi kendt i snart flere år, men med den rette styling og farve føles looket stadig forfriskende drastisk. Sangerinden Miley Cyrus har gjort sig bemærket op til flere gange, men vi vil altid huske hendes blonde, korte hår med undercut, der gav hende kant og klædte hende.

 • Strømafbrydelse i dag
 • Kort hår kvinder undercut | tallcusvasccon
 • Køb kabine reservedele til din opvaskemaskine her!
 • Gravide kvinder
 • Blev bygget om til rally: Sjælden skurke-bil fra James Bond til salg – Ekstra Bladet
 • Kort hår - Se de lækre frisurer med kort hår i 2020
 • Kager med fondant
 • Julemarkeder i Tyskland: en fest for alle sanser
 • Hvad fatter gør er altid det rigtige
 • Fuldmåne juni 2019
 • Hvordan skriver jeg en klumme dansk
 • Barbi film på dansk series
 1. En flinker fyr
 2. Didriksons regntøj børn størrelsesguide