Når Tiden Går Baglæns

Det var dig der fik hjertet til at slå indtil tiden gik i stå. Det, det eneste jeg kæmper med. Jeg er ramt. Prøver på at samle mod. Slå det hele ud af hovedet. Du det eneste der holder ved. Så rør mig nu Når viserne går baglæns Se mig nu For jeg kan kun gå forlæns Jeg kan ik' gå en anden vej, en anden vej. Jeg gav dig alt For jeg ku' ik' gi' mindre Sprang og faldt Men vidste du vil' finde mig Og du har vist mig hvor jeg er og hvem jeg er. Når tiden går baglæns vil jeg gøre det hele igen Jeg vil elske, når tiden går baglæns Jeg vil elske dig igen. Når tiden går baglæns vil jeg gøre det hele igen og igen og igen Når tiden går baglæns Vil jeg miste dig igen. Jeg er tilbage Til den dag da jeg for vild Og du tændte mig en ild Det, den eneste der brænder nu. Slå mig ned Så jeg glemmer tid og sted Når du går skal jeg ik' med Det, det eneste der skræmmer mig Jeg vil ha' dig, når tiden går baglæns Vil jeg miste dig igen.

Songtext von Clara Sofie & Rune RK - Når tiden går baglæns Lyrics

Live Nation Denmark. Hentet 19. januar 2011. ^ "Track Top-40". IFPI Danmark. 18. februar 2011. Hentet 20. februar 2011. ^ Vangkilde, Kim (16. marts 2011). "Dansegarant popduo udsender album". Ekstra Bladet. Hentet 24. marts 2011. ^ Jakobsen, Ole Huld (5. oktober 2010). "Dansk sangerinde leger med verdensstjerner". DR. Hentet 2. marts 2011. Eksterne henvisninger [ redigér | redigér wikikode] Wikimedia Commons har flere filer relateret til Clara Sofie Clara Sofie på Discogs Clara Sofie på Myspace Autoritetsdata MusicBrainz: 7cff11a6-c54e-4fe9-b7c8-91efcc0a56d0 Stub Denne danske sanger biografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.

Clara Sofie - Wikipedia, den frie encyklopædi

Når Tiden Går Baglæns Video: Det var dig der fik hjertet til at slå indtil tiden gik i stå. Det, det eneste jeg kæmper med. Jeg er ramt. Prøver på at samle mod. Slå det hele ud af hovedet. Du det eneste der holder ved. Så rør mig nu Når viserne går baglæns Se mig nu For jeg kan kun gå forlæns Jeg kan ik' gå en anden vej, en anden vej. Jeg gav dig alt For jeg ku' ik' gi' mindre Sprang og faldt Men vidste du vil' finde mig Og du har vist mig hvor jeg er og hvem jeg er. Når tiden går baglæns vil jeg gøre det hele igen Jeg vil elske, når tiden går baglæns Jeg vil elske dig igen. Når tiden går baglæns vil jeg gøre det hele igen og igen og igen Når tiden går baglæns Vil jeg miste dig igen. Jeg er tilbage Til den dag da jeg for vild Og du tændte mig en ild Det, den eneste der brænder nu. Slå mig ned Så jeg glemmer tid og sted Når du går skal jeg ik' med Det, det eneste der skræmmer mig Jeg vil ha' dig, når tiden går baglæns Vil jeg miste dig igen.

Lyrics for Når tiden går baglæns by Clara Sofie feat. Rune RK Det var dig Der fik hjertet til at slå Indtil tiden gik i stå. Det, det eneste jeg kæmper med. Jeg er ramt. Prøver på at samle mod. Slå det hele ud af hovedet. Du det eneste der holder ved. Så rør mig nu Når viserne går baglæns Se mig nu For jeg kan kun gå forlæns Jeg kan ik' gå en anden vej, en anden vej. Jeg gav dig alt For jeg ku' ik' gi' mindre Sprang og faldt Men vidste du vil' finde mig Og du har vist mig hvor jeg er og hvem jeg er. Når tiden går baglæns vil jeg gøre det hele igen Jeg vil elske, når tiden går baglæns Jeg vil elske dig igen. Når tiden går baglæns vil jeg gøre det hele igen og igen og igen Når tiden går baglæns Vil jeg miste dig igen. Jeg er tilbage Til den dag da jeg for vild Og du tændte mig en ild Det, den eneste der brænder nu. Slå mig ned Så jeg glemmer tid og sted Når du går skal jeg ik' med Det, det eneste der skræmmer mig Jeg vil ha' dig, når tiden går baglæns Vil jeg miste dig igen. Writer(s): C. s. Fabricius No translations available

Clara Sofie & Rune RK - Når Tiden Går Baglæns Lyrics

Deens Når tiden går baglæns Det var dig, der fik hjertet til at slå, Indtil tiden gik i stå Det' det eneste jeg kæmper med Jeg er ramt, prøver på at samle mod Slå det hele ud af hovedet Du' den eneste jeg holder ved Så rør mig nu, når viserne går baglæns Se mig nu, for jeg kan kun gå forlæns Jeg kan ik' gå, en anden vej, en anden vej… Jeg gav dig alt, for jeg ku' ikke mindre Sprang og faldt, men vidste du vil' find' mig Og du har vist, mig hvor jeg er og hvem jeg er. Når tiden går baglæns Vil jeg gør' det hele igen Jeg vil elske, når tiden går baglæns Jeg vil elske dig igen Vil jeg gøre det hele igen og igen og igen Vil jeg miste dig igen Jeg' tilbage til den dag, da jeg fór vild Og du tændte mig en ild Det' den eneste, der brænder nu Slå mig ned, så jeg glemmer tid og sted Når du går skal jeg ik' med Det' det eneste, der skræmmer mig. Så rør mig nu, når viserne går baglæns Vil jeg miste dig igen Når tiden går baglæns Jeg vil ha' dig, når tiden går baglæns Vil jeg miste dig igen ✕ Laatst bewerkt door HinKyto op Zat, 16/03/2019 - 14:18 Auteursrecht: Writer(s): C. s. Fabricius Lyrics powered by Powered by Vertalingen van "Når tiden går... " Clara Sofie: Top 3 1.

Clara Sofie - Når tiden går baglæns songtexten - NL

  1. Iphone holder til bil 1
  2. Clara Sofie - Wikipedia, den frie encyklopædi
  3. Clara Sofie - Når tiden går baglæns songtexten - NL
  4. Hæveautomat danske bank
  5. Tantra massage til mænd
  6. Smerter på fodens overside har altid en årsag. KT Tape har løsningen her
  7. Piercing mod sukkertrang - lavet med udmåling af akupunkturpunktet
  8. Find Bobbel i VW - Køb brugt på DBA
  9. Fly fra aalborg til københavn

Når tiden går baglæns - Clara Sofie & Rune RK | Musik | DR

Clara Sofie Clara Sofie i Hjørring, 2011 Information Født Clara Sofie Fabricius Rosenhoff 16. marts 1981 (39 år) Gentofte, Danmark Statsborger Danmark Genre Pop elektro-pop Beskæftigelse Sangerinde sangskriver producer Pladeselskab Playground Music (2016–nu) Disco:wax (2013–15) Universal (2011–13) Nightology, disco:wax, Sony Music (2009–11) Gateway (2007) Associeret med Rune RK Instrumenter Vokal Information med symbolet hentes fra Wikidata. [ redigér på Wikidata] Clara Sofie Fabricius Rosenhoff (født 16. marts 1981), kendt som Clara Sofie, er en dansk sanger og sangskriver. Hun er uddannet cand. mag. med speciale i moderne kultur og kulturformidling fra Københavns Universitet. Hun har tidligere boet i London og New York for at forsøge at slå igennem som sanger og sangskriver. [1] Hendes gennembrud kom for alvor i juni 2010 med hittet "Når tiden går baglæns" med house - DJ 'en Rune RK. [2] Singlen har ligget nummer 1 [3] og har solgt 60. 000 eksemplarer. [4] [5] Clara Sofie er kusine til sangerinden Oh Land.