Hyundai I10 Brugt

Historien om Hyundai I10 er historien om en 'lille' succes. Her skal lille ikke forstås som, at succesen har været lille, for det har den ikke, men som at Hyundai I10 er lille af størrelse. Det er nemlig den mindste i Hyundais modelkatalog, og Hyundai I10 var den første bil, som brød den magiske 100. 000 kroners grænse. Netop den lave pris er nok en væsentlig forklaring på Hyundai I10 succes, men Hyundai I10 har nu også mange andre kvaliteter. Nævnes skal især udstyrsniveauet, som oftest, på grund af forskellige kampagner, ligger langt over mange af konkurrenterne. Derfor er det også essentielt, at man er opmærksom på udstyret, når man kigger efter en brugt Hyundai I10, da det kan variere meget alt efter kampagne og periode. Hyundai I10 deler meget af teknikken med Kia Piacanto, hvilket er positivt, og i forhold til mange af konkurrenterne i segmentet for mikrobiler, så kører den overraskende godt, og især lydniveauet er bemærkelsesværdigt lavt. Et anden plus er, at Hyundai I 10 er udstyret med anhængertræk, så du kan faktisk spænde traileren bagpå og køre en tur på genbrugspladsen.

Hyundai i10 brugt online

Hyundai i10 brugt price

Hyundai i10 brugt review

 • ⬦Brugte HYUNDAI I10 - Se alle til salg [HYUNDAI: 1.245 biler] | BilHandel.dk
 • Hyundai i10 brugt 2016
 • Hyundai i10 brugt 1
 • Hvordan findes arealet af en regulær sekskant? - lektieSOS
 • Analyse af kronik
 • Fakta om italien
 • Hyundai i10 brugt online
 • Det kgl bibliotek århus 10

Hyundai i10 brugt 2013

Det er dog ikke en god oplevelse, hvis det er den helt lille 1, 1 liters benziner med 66 hestekræfter, som ligger under kølerhjelmen, da den er temmelig sløv, så kig efter den store benzinmotor med enten 75 eller 86 hestekræfter, afhængigt af årgangen. Alternativt kan du også købe en dieselversion, men de er relativt sjældne på brugtbilsmarkedet, da de ikke har været til salg så længe som benzinversionerne. Konkurrenter Udbuddet i mikroklassen er stort, og det er antallet er konkurrenter dermed også. De mest oplagte er dog VW UP, Toyota Aygo Udstyr Et kæmpe plus ved en brugt Hyundai I10 er garantien, som på biler fra 2010 og frem er på hele fem år uanset kilometer, så du kan med andre ord sagtens købe en brugt Hyundai I10 med fabriksgaranti. Udstyrsniveauet er pænt taget i betragtning, at der er tale om en billig bil i mikroklassen, men de helt billige skrapede versioner finder du ikke meget udstyr i, mens du sagtens kan finde en Hyundai i10 med aircondition og gardinalairbags, hvis de er fra efter 2010.

Hyundai er på få år blevet et af verdens bedst sælgende bilmærker, og de har efterhånden mange kendte modeller på de danske veje. Og dette er ikke et tilfælde, det er nemlig et af de bilmærker, hvor du får mest bil for pengene. De seneste år har succesen taget endnu mere fart, og de kendte modeller i10, i20, i30 og i40 ses overalt. Hyundai har hovedsæde i Sydkorea, hvor patentlighed og ordentlighed er blandt de helt store dyder. Derfor er Hyundai også en af de biler med færrest fejl, og det er det mærke i Danmark, som yder den bedste garanti på deres biler. Nemlig 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Det kan de kun gøre, fordi deres biler generelt holder rigtigt godt. Derfor er Hyundai også et af de mest populære mærker inden for brugte biler i Danmark. Brugt Hyundai i10 – virkeligt meget bil for pengene I Danmark er der et kæmpe marked for de såkaldte mikrobiler, som Hyundai i10 er en del af. Vores afgifter gør nemlig, at denne bilklasse er billig i Danmark, når man sammenligner med de andre bilklasser.

Hyundai i10 har vi fra d. 19. april klar til omgående levering. Vælger du at tilkøbe fabriksmonteret ekstraudstyr, kan det i nogle tilfælde forlænge leveringstiden. Kontakt os evt. på 43 20 12 32 eller og hør mere. Tager I min nuværende bil i bytte ved køb af Hyundai i10? Ja, vi tager gerne din nuværende bil i bytte når du køber en Hyundai i10. Når du er forbi til en prøvetur, kan vi ved samme lejlighed give dig en byttepris. Du er også velkommen til at kontakte os på 43 20 12 32 eller på så kan vi give dig en vejledende byttepris. For at oplyse dig en byttepris, skal kende mærke og model, årgang, reg. nr. og antal kørte kilometer. Send også gerne et par billeder. Kontakt os eller besøg os her! Vi tager meget gerne en uforpligtende snak over telefonen – eller besøg os i Københavns største Hyundai showroom. Manniche A/S Sdr. Ringvej 35E 2605 Brøndby Telefon: 70 15 80 40 E-mail: Book en prøvetur i en Hyundai i10 Vi sidder klar til at rådgive dig! Hos Manniche har vi rådgivet vores kunder om bilkøb i mere end 30 år.

 1. Www vejret tv2 dk 13
 2. Billig mad københavn video
 3. Huse til salg i kalundborg
 4. De små fagbøger