Tørhed I Skeden

00-17. 00 Tirsdag-fredag kl. 30-17. 00 Lørdag kl. 9. 00-13. 00 {{oductName}} {{fc(oductPrice)}} kr. x {{fc(currentNewSubscriptionTotal)}} kr. Hvor ofte vil du have varen leveret? Få hjælp Vælg det uge-interval, som du ønsker at modtage varerne med. Du bestemmer uge-intervallet - vi sender i den ønskede uge, men ugedagen kan variere. Hver uge Hver 2. uge Hver måned Hver 2. måned Hver 3. måned Hver 4. måned Hver 6. måned Vælg en startdato (Valgfrit) Dato må ikke være før dags dato Forventet næste levering ultimo uge {{nextDeliveryWeek}} {{}} {{}}, {{}} kr. {{}} varer på abonnement, i alt Forventet næste levering ultimo uge {{xtDeliveryText}} Vælg en pakkeshop eller -boks Sådan, dit første abonnement er nu oprettet Betalingskort er ikke tilknyttet Betalingskort er ikke tilknyttet

Repadina Plus vagitorie mod vaginal tørhed. 10 stk.

  • 7 årsager til tørhed i skeden og hvordan du kan afhjælpe med fugt
  • Sigurd barrett børn
  • Tørhed i skeden - Læs om vaginal tørhed her - Repadina®
  • Tak skal du have — Den Danske Ordbog
  • Tørhed i skeden ung
  • Repadina Plus vagitorie mod vaginal tørhed. 10 stk.
  • Hvem opdagede egentlig Amerika? - Kristeligt Dagblad
  • Affald og genbrug - Vordingborg Kommune
  • Afbudsrejser bravo tours
  • Billigste tv pakke india

vagitorier mod tørhed i skeden Læs mere Vejl. pris 129, 00 kr. kr. 100, 00 {{quantity}} stk er lagt i kurven Fordele ved et abonnement På lager - sendes inden for 1-2 hverdage Altid mulighed for fri fragt Anvendelse Indhold Kundeanmeldelser Repadina Plus vagitorier -mod tørhed i skeden PRODUKTET ER KLASSIFICERET SOM MEDICINSK UDSTYR Repadina Plus er et helt unikt produkt, som naturligt og effektivt hjælper dig mod skedetørhed, som ofte opstår i overgangsalderen og giver gener. Symptomerne for tørhed i skeden tæller blandt andet kløe, svien og irritation, og der kan også opstå smerter og småblødninger i forbindelse med sex. Tørhed i skeden er ikke unormalt for kvinder i og efter overgangsalderen og opstår typisk på grund af hormonmangel. Tilstanden er typisk kronisk, men tørhed i skeden kan afhjælpes med eksempelvis Repadina Plus. Repadina Plus er det eneste hormonfri vagitorie på markedet, der både lindrer og medvirker til genopbygningen af vaginalslimhinden uden at tilføre kroppen østrogen.

Mange kvinder oplever efter overgangsalderen at få tørre slimhinder i skeden og ved kønslæberne. Det kan være meget generende og smertefuldt. Månedsbladet Rationel Farmakoterapi beskriver, hvilken behandling man kan få for symptomerne. Når kvinder går i overgangsalderen, falder østrogenniveauet. Derfor er der mange kvinder, der får tørre og tynde slimhinder. Det kan medføre, at nogle for eksempel oplever smerter ved sex, tit har blærebetændelse, kløe eller ufrivillig vandladning. "Der er mange kvinder, der ikke selv bringer emnet op hos lægen. Derfor kan det være en god idé, hvis lægen spørger ind til, om kvinden oplever ubehag fra tørre slimhinder. Der er mange forskellige muligheder for at afhjælpe generne. Det er muligt at vælge lige netop den behandling, der passer til den enkelte kvinde", siger centerchef og læge Marlene Øhrberg Krag. Behandlingen består i lokalbehandling med østrogen. Det kan fås som en ring, som sættes op i skeden og skiftes hver 3. måned, eller som creme eller stikpille, som føres op i skeden to gange om ugen.

Tørhed i skeden | Læs om årsager og gode råd | Med24.dk

Sex er den bedste kur Det kan virke ironisk, at sex er den bedste medicin, når det er det sidste, dine tørre slimhinder har lyst til. Men faktum er, at jo mere seksuelt aktiv du er, desto stærkere, sundere og fugtigere bliver dit underliv. Regelmæssig sex øger nemlig blodgennemstrømningen til dine nedre regioner og stimulerer de kirtler, der gør dig i stand til at producere naturligt smøremiddel i skeden. Prioritér forspillet Tør-slimhinde-regel nummer 1: Et godt, langt forspil er alfa omega for en god sexoplevelse, når du lider af smerte og irritation i og omkring skeden. Prioritér derfor jeres forspil højt, hvis I har planer om at dyrke sex. Læg for eksempel ud med at give hinanden en lækker, erotisk massage, der sætter skub i din blodcirkulation og lyst, så du er grundigt "varmet" op, inden I har samleje. Husk, at sex er meget andet end penetration. Føler du alt for stort ubehag, må I være sammen på andre måder. Glidecreme, glidecreme, glidecreme Hjælp fugtigheden i din vagina godt på vej med en fløjlsblød glidecreme i god kvalitet.

Behandlingens varighed afhænger af, hvordan symptomerne udvikler sig. Repadina Plus vagitorier kan anvendes i lange perioder, hvis det er nødvendigt for at lindre symptomerne. Se vores andre produkter, der kan være gode at kende til i overgangsalderen her. Sendes i diskret indpakning. Vi ved godt, at det kan være et ømtåleligt emne, så vi sender naturligvis denne type produkter i en diskret pakning. Indholdsstoffer Repadina Plus Natriumhyaluronat 10 mg Semisyntetisk glyceride Mandelolie Pentaerytrityl-tetra-di-t-butyl-hydroxihydrocinnamat Anmeldelser (0) Log ind i kundeklubbben for at anmelde produktet. Har du spørgsmål til varen, kan du kontakte os på eller telefon 8785 1133 Repadina Plus Få dine varer leveret automatisk på abonnement. Det er helt gratis at oprette. Du opnår samme rabat som ved almindelige køb - og der er altid mulighed for fri fragt, hver gang! Op til 25% rabat Gratis levering til Klub- og Premium kunder Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst Ingen uforudsete opkrævninger Let selvbetjening til ændringer i dine abonnementer Log ind eller opret en profil Vælg de varer du ønsker at abonnere på Vælg hvor ofte varen automatisk skal leveres Vent på, at din vare ankommer Få yderligere hjælp i kundeservice Mandag kl. 8.

Dette kan påvirke slimhinderne i kroppen, som blandt andet sidder i underlivet. Normalt østrogenniveau sørger for, at kroppen producerer udflåd, som er kroppens egen måde at bevare fugtigheden i underlivet på. Når østrogenniveauet påvirkes negativt, kan dette betyde, at skeden ikke bliver tilstrækkeligt fugtig og du kan derved opleve, at dit underliv er irriteret og klør. Også under amning kan du opleve tørhed i skeden. Dette er igen en bivirkning af en proces der foregår i din krop. Under graviditet og amning producerer kroppen en masse hormoner. Disse hormoner kan påvirke din østrogenbalance, så balancen i dit underliv også bliver påvirket negativt. Du kan læse mere om amning her. Hvordan føles tørhed i skeden? Tørhed i skeden kan give flere forskellige gener. Du kan opleve kløe, svie, irritation, smerte eller pletblødning i forbindelse med sex. Alle disse symptomer er helt normale og kan behandles med de rigtige produkter. Her er listet symptomer på tørhed i skeden: Tørhed Brændende fornemmelse Kløe Svie Irritation Pletblødning Rifter i skeden Smerter Behandling af tørhed i skeden Behandlingsmulighederne i forbindelse med tørhed i skeden er stor.

Kort fortalt: Tørhed i skeden skyldes ofte nedsat eller manglende østrogenniveau. 9 ud af 10 kvinder oplever tørhed i skeden i løbet af livet. Tørhed i skeden behandles typisk med hormoner eller et produkt som Repadina® plus som alternativ til hormonbehandling. Til dig, der på den naturlige måde ønsker at påvirke din trivsel og dit sexliv i en positiv retning

Kender du det? Den sviende, brændende fornemmelse, der får dig til at holde vejret, når du tisser? Den smertefulde, uoverskuelige cykeltur til arbejde? Den sandpapirs-agtige pine fra helvede "dernede", når du har sex (og totalt manglende lyst til alt, der bare lugter lidt af lagen-action)? Så lider du med stor sandsynlighed af tørre skedeslimhinder. Men bare rolig. Du er LANGT fra alene. Og der er heldigvis masser af gode råd til dig, der har det, som om Sahara-ørkenen er flyttet ind mellem dine ben. Her får du nemlig den ultimative opskrift på, hvordan du kommer de uønskede, frygtindgydende tørre slimhinder til livs. Symptomer på tørre slimhinder i skeden Når du ikke er tilstrækkelig fugtig og smurt forneden, føles dit underliv tørt og irriteret, og selv de mest almindelige hverdagsaktiviteter som fitnesstræning, cykelture eller sex med din partner synes pludselig helt uoverskuelige. De tydeligste tegn på, at du har tørre slimhinder i skeden, er: Kløe og irritation Sviende eller brændende fornemmelse når du tisser Smerte og ømhed i og omkring skedeåbning og kønslæber Pletblødning i forbindelse med sex Manglende sexlyst Tørre slimhinder sætter ikke bare en naturlig stopper for et velfungerende, nydelsesfuldt sexliv.