Marcus Og Martinus Koncert 2017

 1. Marcus & Martinus forlænger koncert - Tivoli
 2. Marcus og martinus koncert 2012.html
 3. Marcus & Martinus tilbage til Danmark | GAFFA.dk

* Pris på billetterne og antal billetter til salg kan ændre sig. © 2012 Live Nation Denmark ApS. Live Nation er et registreret varemærke under Live Nation Worldwide, Inc.

Marcus & Martinus forlænger koncert - Tivoli

Men jeg ved ikke altid, hvad jeg skal svare, lyder det fra Marcus. Skal du til koncerten d. 18. marts? Da Vi Unge mødte Marcus og Martinus legede vi "Hvem er mest... " med dem. Se hvordan det gik, her: (Artiklen fortsætter under videoen... ) Kendte du disse facts om Marcus og Martinus? Alt du skal vide om Marcus & Martinus Drengenes store succes begyndte, da de vandt det norske junior MGP i 2012 med nummeret "To dråper vann". Foto: Sony/Lars Martin Boe Drengene synes, det er liiidt mærkeligt, at der er piger, der græder, når de møder dem. Deres kælenavne er Mac og Tinus. Drengene spillede i august 2016 i Tivoli i Danmark. De skulle oprindeligt have spillet en halv times koncert, men da det gik op for forlystelsesparken, hvor populære drengene er, forlængede de koncerten til en time og flyttede dem over på den store scene ved Plænen. Du kan se, hvordan det så ud, da Marcus & Martinus optråde i Tivoli her: Marcus ser op til Justin Timberlake og Bruno Mars, mens Martinus' idol er Justin Bieber.

Marcus og martinus koncert 2012.html

000 besøgende i Norge alene. Under Spellemann-uddelingen samme måned blev drengene kåret til "Årets Spellemann". GAFFAs anmelder Ida Borchersen Hansen var godt tilfreds med Marcus & Martinus' album "Together", som hun tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om: "Deres musik er ung, hip og taler til enhver teenagers hjerte. Der er tale om gode, catchy tekster og rytmer, som ingen vil kunne stå stille til. Girls, Go Where You Go og Hey You er gode eksempler på dette. Der er masser af energi på albummet, men duoen kan også sagtens komme ned i tempo. Without You er en ballade, som giver et godt pusterum, og lytteren får også lige lov at høre tvillingernes flotte engelsk. " LÆS OGSÅ: Nyt teenguld med fremtid GAFFAs anmelder Rasmus Heide og ikke mindst hans syvårige søn var meget begejstret for koncerten i Royal Arena i marts. De tildelte den fem stjerner og skrev blandt andet: "Det ni hoveder store band sikrer, at sangene fremstår levende og videreudviklet fra de indspillede versioner, vi kender så godt gennem døren til børneværelset derhjemme.

De 11 dansere i mørkt tøj virker underligt usynlige på den store scene, så deres berettigelse forsvinder lidt. Til gengæld er der flotte videoeffekter på den store skærm bag scenen. Så effektfulde er de, at junioranmelderen senere på vej hjem i bilen kan skelne og genfortælle, hvad der præcist kørte på storskærmene under hvilke sange. Men faktisk betragter han mest den første del af koncerten med åben mund og benovelse – og lejlighedsvise udbrud som "Den her elsker jeg! " I hans alder får man ikke adgang til arenaens store gulv, men hans udsigt er også bedre fra vores siddepladser. Nede i de sammenpressede forreste rækker kæmper pigerne for at bevare øjeblikket gennem et miks af tårer og tændte mobilkameraer. "MM", står der i panden på dem. " LÆS OGSÅ: Hviiin!!! Norsk hoppepopfest indfriede de indviedes forventninger Billetsalget starter lørdag 21. oktober kl. 12. 00

Marcus & Martinus tilbage til Danmark | GAFFA.dk

 • Marcus og martinus koncert 2017 12
 • Mikkel Fønsskov - Wikipedia, den frie encyklopædi
 • Marcus & Martinus tilbage til Danmark | GAFFA.dk
 • 1.5.1 Fra det traditionelle samfund til det senmoderne | SamfNU STX og HF B (iBog)
 • If forsikring kontakt
 • Marcus og martinus koncert 2007 relatif
 • Marcus og martinus koncert 2017 youtube
 • Danske bank kort mt
 • Cary grant ægtefælle movies
 • Mad ud af huset aalborg
 • Lejligheder til leje