Høgh Og Sønberg

Dit tag er gammelt og utæt Vi gir' dig et nyt tag – GRATIS! Det eneste vi skal have til gengæld er dit loft. Er i en ejerforening som har brug for et nyt tag, så har vi løsningen – og den er helt gratis! Hos Høgh & Sønberg har vi nemlig et koncept vi kalder GRATISTAG. Med dette koncept får i et helt nyt tag på jeres ejendom, såfremt vi får jeres loft til gengæld. Fordelene er: I slipper for jeres gamle, utætte tag Vi sørger for, at i får et nyt – helt gratis Til gengæld får vi jeres loftrum I får professionelle håndværkere I får en komplet tagløsning I slipper for udgiften til et nyt tag HVORDAN VORES GRATISTAG KONCEPT VIRKER Konceptet går i al sin enkelthed ud på at vi leverer et komplet nyt tag, inkl. undertag, tagvinduer, tagrender, tagnedløb, zinkarbejde, etc. Vi sørger selvfølgelig også for bortskaffelse af byggeaffald, stillads, materiale, forsikringer og omkostninger til oplagringsplads. Kompetence og erfaring essentielt ved al byggeri. Vores håndværkere er specialister i tagarbejde og vi har flere håndværkerteams, der udelukkende beskæftiger sig med opbygningen af tagboliger, og de efteruddannes løbende.

KLIK HER, og se et udsnit af Høgh & Sønbergs projekter

  • Hævede lymfekirtler i lysken
  • Den Blå Planet – Årskort voksen | | GO DREAM Oplevelsesgaver
  • Eniro dk nyheder 3
  • KLIK HER, og se et udsnit af Høgh & Sønbergs projekter
  • Danske hoteller
  • Gamer pc brugt

Høgh & Sønberg A/S – GRATIS nyt tag i Århus og København

Det gør at uanset hvilket byggeri du har planer om at gennemføre, så har vi en projektleder der har den erfaring, der er brug for. Vi har projektledere der er specialister i at bygge taglejligheder, etageejendomme, totalrenovere lejligheder, tilbygninger til eksisterende skoler & børnehaver, og meget mere. Høgh & Sønberg – et team af erfarne projektledere, der kan hjælpe dig igennem dine byggeplaner Vi er eksperter i byggestyring og kan tage dig i hånden gennem hele dit byggeri. Vores primære service til dig er, at du kun skal forholde dig til ét firma igennem hele byggeprocessen. Vi håndterer alle de nødvendige samarbejdspartnere og underentreprenører. Vi samarbejder med landinspektører der kan finde ud af hvad man må bygge på grunden, med geoteknikere og miljøfolk der kan undersøge jordbundsforholdene, med arkitekter der kan tegne alt hvad fantasien kan tænke sig til og med ingeniører der kan undersøge om det ønskede byggeri også kan realiseres. Efter alt dette arbejde er blevet til en færdig byggeplan, så giver vi dig en fast pris på at bygge det.

Kort sagt, så kan vi hjælpe og guide dig igennem alle faser i dit byggeri – lige fra idéfasen til det færdige projekt. Hos Høgh & Sønberg har vi et stærkt hold af murersvende, murerlærlinge og projektledere med murererfaring. Vores team løser alle former for indvendige og udvendige mureropgaver for både private og erhverv, og vi kan løse alt fra renovering af din facade, til lægning af nye klinker og fliser på dit badeværelse. Uanset hvilken mureropgave du skal have løst, så kan vi klare opgaven. Hos Høgh & Sønberg løser vi alle former for mureropgaver – for både private og erhverv Hvis du skal vælte en væg for at lave et stort køkken-alrum, eller flytte døråbningen ind til din stue, eller måske have repareret nogle frostsprængninger i dit fundament – så klarer vi den for dig. Hvis din ejerforenings ejendom er træt og slidt, så frisker vi den op med en omfugning af fugerne. Vi bygger en hel del taglejligheder, og det er altid vores egne murere som opbygger de nye brandkamme, hvilket inkluderer både stenlægning og puds arbejde.

Høgh & Rousing A/S - Risskov - Se Regnskaber, Roller og mere

Høgh & Sønberg er et Aarhus firma der har det hele – projektledelse, tømrere, murere, malere, elektrikere og VVS'ere. Vi er et Aarhus baseret firma, som er specialister i at skabe nye løsninger i byens eksisterende bygninger, ejendomme og boliger. Vi bygger moderne taglejligheder i byens loftsrum, vi renoverer og bygger tilbygninger til byens skoler, plejehjem og børnehaver, og vi løser alle former for tømrer, murer, maler, elektriker og VVS opgaver. Hos Høgh & Sønberg er vores force, at vi har erfarne projektledere der styrer vores egne tømrere, murere, malere, elektrikere og VVS'ere – hvilket sikrer at vores kunder oplever en optimal byggeproces, der er færdig til aftalt tid og udført i exceptionel kvalitet. Uanset hvilket byggeprojekt du står med, så kan vi hjælpe dig i mål. Hos Høgh & Sønberg er ingen opgave for lille, og uanset om du skal have skiftet et vindue eller blandingsbatteri, eller om du skal have gennemført en større renoveringsopgave – så løser vi opgaven for dig. Hos Høgh & Sønberg har vi et stærkt hold projektledere med hver deres speciale.

Vi er specialister i, at skabe nye løsninger i eksisterende bygninger og boliger. Vores tømrere skaber både unikke løsninger til unikke rum, og gode standardløsninger til den rigtige pris. Vi bygger taglejligheder fra bunden, med alt fra nye spær, gulve, køkkener, værelser og badeværelser. Vi bygger tilbygninger til og renoverer eksisterende skoler og børnehaver. Vi bygger og monterer alle former for køkkener og badeværelser, og vi bygger nye rum i eksisterende lejligheder – og får både større og mindre renoveringsopgaver til at komme til live. Vores store hold af tømrere indeholder specialister i alle tømrerfagets dele, og uanset hvilken tømrer eller snedkeropgaver du ønsker at få løst, så har vi et hold af specialister med den rette erfaring. Hos Høgh & Sønberg har vi et stærkt hold af malersvende og projektledere med malererfaring. Vores team udfører alle former for maler opgaver for både private og erhverv – lige fra maling af en væg i dit børneværelse, til spartlingen og malingen af en hel bolig eller børneinstitution.

Høgh & Rousing A/S – Professionelt ejendomsselskab i Aarhus

Vores team udfører alle former for VVS og blikkenslager arbejde for både private og erhverv. Uanset om du skal have en nye tagrende på dit hus, lavet en dryppende vandhane, udskiftet dit toilet eller udskiftet rørføringen i hele din ejendom, så kan vi klare opgaven. Høgh & Sønberg – den eneste VVS'er du behøver i din telefonbog. Vi er firmaet der kan montere eller udskifte din sanitet, din vandhane, dit blandingsbatteri, din vaskemaskine, etc. Men vi er også firmaet, der kan udføre al VVS-arbejdet til dit nybyggeri, lige fra nedlægningen af en ny vandledning til stramningen af den sidste møtrik. Vi laver også altid VVS og blikkenslager arbejdet til vores taglejligheder, og har derfor stor erfaring med tilkobling af nye VVS-installationer til eksisterende rør og afløb. Vi har ligeledes stor erfaring med udskiftningen af alle rørene i en hel etageejendom, hvilket kan skabe et væsentligt bedre vandtryk i gamle ejendomme med aldrende kobberrør. Vores blikkenslager starter alle sine opgaver med selv at foretage opmålingen, uanset om opgaven er montering af blik på en ny kvist eller reparation af en tagrende til en udestue – og vi udfører det selvfølgelig i den bedste finish.

MOMS: 20 mio. kr. UDFØRESELSÅR: 2020 Sundhedscenter Vestertorv, Randers TYPE: Fornyelse af tagterrasse ADRESSE: Vestertorv 2, Randers UDFØRESELSÅR: 2020

Høgh & Sønberg – Mere end 80 håndværkere indenfor hele 5 faggrupper

Udover et nyt tag fik foreningerne ofte en pose penge som kunne anvendes til anden istandsættelse eller evt. nye altaner på ejendommen. Navnet stammer herfra. I årerne efter begyndte man at investere i større ejendomme, byggeretter og i mindre grad erhvervsejendomme og en større organisation fulgte med bagved. Mange af virksomhedens medarbejdere har været med "fra start" og kender den særlige DNA og krav til kvalitet og aftaler. Det var Mads og Allans nysgerrighed og virkelyst der skabte grobunden for virksomheden, som sidenhen skabte fundamentet for den koncern som Høgh og Rousing er i dag – med en balance på vej mod 1 mia. kr. Det har aldrig kun handlet om at tjene penge. Virksomheden havde fra start en holdning til kvalitet og er aldrig gået på kompromis med dette, hvilket afspejler sig i de færdige lejligheder og ikke mindst de mange kunder der gennem årerne er kommet tilbage med ønsket om, at købe en lejlighed mere.