Sikke Et Cirkus

Viden om Film Filmdatabasen en da Lotte Svendsen, Danmark, 2017 90 min. DK/Spillefilm Eventyr Børnefilm, Familiefilm I cirkus er alt, som det plejer. En hyggelig rodebutik med plads til magi og voksne, der gider lege. Cirkusbarnet Ramona elsker livet i og uden for manegen og ikke mindst sin brogede cirkusfamilie. Men et spor i sneen og en række mystiske hændelser forstyrrer hendes verdensorden. Nogen holder øje med hende. Men hvorfor? Samtidig begynder hendes elskede far, Cirkusdirektør Kaj, at opføre sig underligt. Han er bange for at blive overhalet af det konkurrerende Cirkus Suverænum og kræver det umulige af sine omgivelser. Da Ramona med hjælp fra alle sine venner kommer på sporet af sin efterfølger, bliver en stor hemmelighed afsløret. En hemmelighed, som vil ændre Ramonas liv for altid. Grundoplysninger Credits Festivaler og priser Materialer Original titel Sikke et cirkus Dansk titel Andre titler What a Circus!

Sikke et cirkus youtube

Original titel: Sikke et Cirkus År: 2017 Premiere dato: 05. 10. 2017 Censur: Tilladt for alle Genre: Familiefilm Skuespillere: Rasmus Bjerg, Signe Lindkvist, Kristian Gintberg, Hr. Skæg, Motor Mille Instruktør: Lotte Svendsen Filmen er ikke programlagt Synopsis I cirkus er alt, som det plejer. En hyggelig rodebutik med plads til magi og voksne, der gider lege. Cirkusbarnet Ramona elsker livet i og uden for manegen og ikke mindst sin brogede cirkus familie. Men et spor i sneen og en række mystiske hændelser forstyrrer hendes verdensorden. Nogen holder øje med hende. Men hvorfor? Samtidig begynder hendes elskede far, Cirkusdirektør Kaj, at opføre sig underligt. Han er bange for at blive overhalet af det konkurrerende Cirkus Suverænum og kræver det umulige af sine omgivelser. Da Ramona med hjælp fra alle sine venner kommer på sporet af sin efterfølger, bliver en stor hemmelighed afsløret. En hemmelighed som vil ændre Ramonas liv for altid… "Sikke et cirkus" har alle de kendte og elskede ansigter fra Cirkus Summarum på rollelisten – Rasmus Bjerg i rollen som Cirkusdirektør Kaj, Signe Lindkvist, Kristian Gintberg, Rosa Gjerluff Nyholm som Rosa, Mikkel Lomborg som Hr.

Det er ikke et stort, stort nummer, men Lotte Svendsen formår lige akkurat at flytte det populære Cirkus Summarum fra manegen til biografsalen. Velkommen til Cirkus Summarum! Stedet, hvor alle er i familie med hinanden trods forskelligheder, og det meste kan løses med en rask sang og opbyggelig morale. Her bor otteårige Ramona (Viola Martinsen) sammen sin far, cirkusdirektøren Kaj (Rasmus Bjerg), og resten af det brogede persongalleri af cirkuspersonligheder, der er kendt fra DR's børneunivers af samme navn. På samme måde som instruktør Lotte Svendsen har haft succes med at omsætte serien om Max og hans pinlige mor til Max pinlig -filmene, er Sikke et cirkus en slags "Cirkus Summarum The Movie". Den store forskel mellem de regulære cirkusforestillinger, der er skabt i samarbejde med DR Ramasjang og Muskelsvindfonden, og Sikke et cirkus er, at filmen er en slags backstage -udgave af Cirkus Summarum, hvor vi kommer uden for cirkusmanegen og lærer cirkussets farverige persongalleri bedre at kende.

Sikke et cirkus Overblik Dansk titel Sikke et cirkus Genre Dramafilm Instrueret af Lotte Svendsen Medvirkende Anders Brink Madsen, Hans Holtegaard, Kristian Gintberg, Mikkel Lomborg, Signe Lindkvist, Søren Hauch-Fausbøll, Laura Drasbæk, Mille Gori, Sabine Ravn, Rosemarie Larsen med flere Udgivelsesdato 5. oktober 2017 Censur Tilladt for alle Oprindelsesland Danmark Links på IMDb på i DFI's filmdatabase i SFDb Information med symbolet hentes fra Wikidata. [ redigér på Wikidata] Sikke et cirkus er en dansk film fra 2017, filmen er instrueret af Lotte Svendsen. Medvirkende [ redigér | redigér wikikode] Viola Martinsen som Ramona Rosemarie Larsen som Piko Rasmus Bjerg som Cirkusdirektør Kaj Mikkel Lomborg som Hr. Skæg Eksterne Henvisninger [ redigér | redigér wikikode]

Skæg, Mille Gori som Motor Mille, Mads Geertsen som Onkel Reje og Søren Hauch-Fausbøll. Derudover medvirker også en række børn - bl. a. Viola Martinsen som Ramona og Ernst Jannerup Gjesing som Ernst. Det er den prisbelønnede instruktør og manuskriptforfatter Lotte Svendsen, der står bag "Sikke et cirkus". Lotte Svendsen spillefilmsdebuterede i 1999 med komediedramaet "Bornholms stemme", som hun modtog en Bodil nominering for i kategorien Bedste film, og stod i 2007 bag DR's populære og prisbelønnede TV serie "Max". Lotte Svendsen har også stået bag tre spillefilm om den hårdtprøvede Max og hans pinlige mor. "Sikke et cirkus" har biografpremiere lige op til efterårsferien Kilde: Filmcompagniet Trailer

Samtidig får hans lille cirkus kamp til stregen af det store, professionelle Cirkus Suverænum, hvor elefanttæmmeren Signorita (Signe Lindkvist) huserer. Handlingen spidser hurtigt til, fordi Ramona kommer på sporet af sin ukendte mor og beslutter at opspore hende. I starten tror Ramona ikke på farens historie om, at hendes mor var bidt af elefanter, men efterhånden begynder brikkerne at falde på plads, da hun ripper op i fortiden i det lille cirkus. Sikke et cirkus opfylder naturligvis enhver forventning om en pædagogisk morale og en universel fortælling om familie, venskab og sammenhold. Det bliver noget fladt og belærende undervejs, så egentlig er filmen bedst, når den dyrker sit originale og til tider syrede univers. Altid herlige Rasmus Bjergs cirkusdirektør har tilpas pondus og skævhed til at charmere sig gennem filmen og viser både ildhu og svagheder. Mads Geertsens Onkel Reje, som vi før har skrevet begejstret om i en anmeldelse af Onkel Rejes sørøvershow II, er pirrende underholdende i sine alt for få scener.

  1. Sikke et cirkus 2017
  2. Nilfisk højtryksrenser c120
  3. Sikke et cirkus 1
  4. Sikke et cirkus online
  5. Bruger og hjaelper formidlingen series

Kender man allerede til universet, er Sikke et cirkus derfor et glædeligt gensyn med de kendte karakterer. Foruden Rasmus Bjergs alfaderlige og virksomme cirkusdirektør er det blandt andre den ultra-pædagogiske Hr. Skæg (Mikkel Lomborg), Onkel Reje (Mads Geertsen), Motor Mille (Mille Gori) og Bamse (Søren Hauch-Fausbøll). Handlingen i Sikke i cirkus centrerer sig om et tema, der også går igen i universet: Vi er alle forskellige, men vi skal alligevel kunne leve sammen i et fællesskab, hvor vi er bedre sammen end hver for sig. Det er jo svært at være uenig i, og det budskab serveres både i ganske underholdende og mere forglemmelige bidder gennem den beskednes films 75 minutters spilletid. Ramona undrer sig, da hun opdager, at hun formentlig bliver udspioneret af nogen eller noget. Hun begynder at efterforske sagen, mens Cirkus Summarum rejser gennem landet med forestillinger i en ny by hver dag. Cirkusdirektør Kaj får nok at tænke på, da hans i forvejen store børneflok udvides med et nyt medlem fra et tidligere kvindeligt bekendtskab.

Den danske børne- og familiefilm 'Sikke et cirkus' handler om cirkusdirektøren Kaj og hans datter Ramona, der elsker livet i og uden for manegen og ikke mindst sin brogede cirkusfamilie. Da Ramona opdager et spor i sneen, og en masse mystiske ting sker uden forklaring, bliver hun klar over, at nogen holder øje med hende. Samtidig begynder cirkusdirektøren at blive bange for, at et andet cirkus ved navn Suverænum vil overtage hans elskede livsværk. Nu må cirkuspigen med hjælp fra alle sine fantastiske venner komme til bunds i mysteriet og afsløre en stor hemmelighed. Også selvom hemmeligheden kan ændre Ramonas liv for altid. 'Sikke et cirkus' bygger på det populære Cirkus Summarum, hvis medlemmer består af DR Ramasjangs elskede børnefigurer som Hr. Skæg, Onkel Reje, Rosa Fra Rouladegade, Kristian, Mille og Bamse. Instruktøren Lotte Svendsen har tidligere stået bag tv-serien og spillefilmene om Max Pinlig, samt skrevet og instrueret Cirkus Summarum-forestillingen i 2014.