Dmi Hvide Sande

 1. Dmi hvide sande 3
 2. Dmi hvide sande byvejr
 3. Dmi hvide sande tour
 4. Dmi wind hvide sande

Vejret live i Hvide Sande Vil du gerne se flere LIVE parametre såsom vandstand, vindretning og lufttemperatur, inden du planlægger turen til Hvide Sande? Så kan klikke og kigge dig videre på

Dmi hvide sande 3

Temperaturen vil typisk ligge på et sted mellem 15 og et par og tyve grader afhængigt af vind og sol. Efterårsvejret i Hvide Sande I efteråret er vejret noget mere ustabilt og vådt i Hvide Sande, end det er i løbet af sommeren. Vestenvinden tager til og dage med regn eller byger bliver mere almindeligt og forventeligt end dage med tørt eller solrigt vejr. Der er desuden risiko for storm og uvejr med hård vind fra vest, som får havet til at stige. Vejret er derfor mere barskt og koldt på denne årstid og kræver som regel tykke jakker og halstørklæder ved en gåtur på stranden eller i gaderne. Vintervejret i Hvide Sande Vintervejret i Hvide Sande kan afhængigt af vinteren være lige så ustabilt og vådt som efterårsvejret. Som oftest er vinden frisk til hård, ligesom byger og regn flere dage i træk er meget almindeligt med køligere temperaturer end i efteråret. Dog er der også mulighed for dage med sol, frost og sne med en let til frisk vind, når vinteren arter sig fra sin bedste side. Tykke jakker og halstørklæder er dog med sikkerhed påkrævet, da temperaturen ofte ligger mellem frysepunktet og cirka 8 graders varme.

En større samling af byger befinder sig i øjeblikket centralt over landet, og Djursland har lyn og torden. Bygerne driver langsomt med den relativt svage vind fra øst mod vest. Der kan dog hurtigt opstå nye spontane byger andre steder i landet, men i den sydøstlige del af Danmark skulle det dog holde mest tørt. Specifikt for Ringkøbing Skjern området Melder DMI om lokale skybrud og torden. Bygerne kan være ret kraftige og som sagt med torden. Den enkelte byge vil typisk kaste 5 til 15 mm nedbør af sig, hvilket er en god skylle men lige under kriteriet for skybrud som er mere end 15 mm regn på en halv time. Vær ekstra opmærksom på At lavtliggende områder som kældre, vejbaner og viadukter kan oversvømmes. Tilpas kørselshastigheden til sigtbarheds-forholdene og kør ikke ud i vand, hvor du ikke kan vurdere dybden. Tjek tagrender, nedløbsrør og afløbsriste nær din bolig. Luk vinduer og døre. Tordenvejr medfører risiko for lynbrande og fejl på elektriske systemer. Søg ly for tordenvejret indendørs eller i en bil med lukkede døre og vinduer.

Dmi hvide sande byvejr

Søg ikke ly under træer. Undgå at bade eller at færdes på store, åbne områder som fodboldbaner, når lyn og torden nærmer sig. Du kan følge slaget gang her på DMI

Del på Facebook Del på Twitter Del på e-mail I dag Lørdag 23. maj 10:00 12 0 mm 9 m/s Frisk vind fra sydvest 11:00 10 m/s Frisk vind fra sydvest 12:00 13:00 14:00 15:00 0. 1 mm 16:00 11 17:00 18:00 19:00 20:00 21:00 11 m/s Hård vind fra sydvest 22:00 12 m/s Hård vind fra sydvest 23:00 0. 2 mm I morgen Søndag 24. maj 00:00 0. 5 mm 01:00 13 m/s Hård vind fra sydvest 02:00 03:00 12 m/s Hård vind fra vest 04:00 0. 3 mm 11 m/s Hård vind fra vest 05:00 06:00 07:00 08:00 09:00 11 m/s Frisk vind fra vest 13 m/s Hård vind fra nordvest 14 m/s Hård vind fra nordvest 10 Kommende dage 25. maj 9 0 mm 11 m/s 26. maj 13 8 m/s 27. maj 10 0 mm 28. maj 8 0 mm 10 m/s 29. maj 16 8 0. 2 mm 5 m/s 30. maj 6 m/s 31. maj 14 9 m/s 1. jun 11 3. 8 mm 7 m/s 2. jun 11 0. 2 mm 3. jun 9 0. 5 mm 13 m/s 4. jun 9 2 mm 5. jun 11 4. 3 mm 9 m/s

 1. Morten Hee Andersen - dansk film database
 2. Dmi hvide santé medecine
 3. RealMæglerne Herning - Dine ejendomsmæglere i Herning
 4. Alle for en
 5. Sundhedsstyrelsen advarer om blodfortyndende medicin
 6. Dmi hvide sande tour
 7. Dmi tidevand hvide sande
 8. Dmi hvide sande byvejr
 9. Dmi hvide sande walker
 10. Wollert hvide

Dmi hvide sande tour

3 døgns vejrudsigt for Hvide Sande Sådan ser vejret ud for de kommende 3 dage 9 døgns vejrudsigt for Hvide Sande Sådan ser vejret ud for de kommende 9 dage Bølgeretning i Hvide Sande og langs kysten På kortet her kan du se, i hvilken retning bølgerne bevæger sig. Hvis du har planer om at skulle ud at have en dukkert i havet ved Hvide Sande i de kommende dage, er det fornuftigt at tjekke, i hvilken retning bølgerne bevæger sig, så du er opmærksom på, i hvilken retning du bliver ført af strømmen. Derudover kan du på kortet se, hvor mange meter høje bølgerne forventes at være eller blive i de kommende dage. Dette er en vigtig faktor at have med, da et roligt hav med lave bølger naturligvis er mere sikkert og behageligt at bade i end et hav med store og høje bølger. Vindkort over Hvide Sande Overvejer du en strandtur i de kommende dage og vil du gerne se, om vindforholdende tillader strandbadning, eller om jakke og halstørklæde er påkrævet? På kortet her kan du se vindretningen i Hvide Sande, ligesom du også kan se forventninger til vinden frem i tiden.

2 døgn frem Usikkerhedsinterval for temperatur, nedbør og vind. Få mere information om grafikken. Læs mere 3-9 døgn frem Vejrkort og radar Her finder du vejr, radar og lyn, lufttryk og nedbør, vind, vandstand, havtemperatur, strøm, bølger, glatføre samt satellit. Læs mere om Vejrkortet og de forskellige lag her. Vandstand Vandstand for målestationer i Danmark. Bemærk, at de automatiske prognoser kan afvige fra DMI´s varsler om forhøjet vandstand. Læs mere Statistik Statistik for den aktuelle måned de sidste fem år sammenholdt med normalen 1961-1990.

Dmi wind hvide sande

Højde = Tidevandshøjde ved høj- og lavvande (cm). Tider er dansk normaltid, sommertid tillægges en time. Senest opdateret: 24. maj 2020 kl. 05:25

Lokalbefolkningen er vant til det og for det meste forberedt på det, så vandet ikke trænger ind i bygningerne. Selvom storme og høje vandstande bliver mere normalt, er det ikke noget, der sker ofte. Efterår og vinter er derfor ikke ensbetydende med vindstød af stormstyrke og oversvømmede veje. Årstiderne kan ligeså byde på stille og solrigt vejr til fordel og fornøjelse for turister og lokale, der nyder at gå en tur langs vandkanten på stranden. Aktiv eller afslappende ferie i Hvide Sande Hvad end du er til ren afslapning, sol og badeferie eller en aktiv ferie med gåture, surfing, naturoplevelser eller lignende, er Hvide Sande stedet med muligheder. Mange surfere kommer langvejs fra for at udnytte vestenvinden og de perfekte bølger, den skaber. Hvide Sande byder på meget mere end strand og hav, og har således også rigeligt med muligheder for gode naturoplevelser til dig, der gerne vil være aktiv på land, ligesom badeferie med is og grillmad også er en mulighed. Hvide Sande byder på lidt af det hele, hvilket skaber de perfekte rammer for en ferie eller forlænget weekend.

Vindkortet gør det nemt for dig at planlægge en tur til Hvide Sande eller til stranden, da du på et ganske kort øjeblik kan danne dig et overblik over, hvad det kræver af påklædning. Forårsvejret i Hvide Sande Foråret er en skøn tid på året i Hvide Sande, da det er her, alt springer ud og bliver grønt. Forårsvejret i Hvide Sande kan både byde på sne og let frost, ligesom det kan byde på solrige dage med temperaturer på 10 grader eller mere. Man kan som turist i Hvide Sande derfor aldrig vide sig helt sikker på, hvordan vejret kommer til at spille sig an. Dog er én ting sikkert: foråret gør kun godt for oplevelsen af byen og området. Vinden er som regel frisk fra vest. Sommervejret i Hvide Sande Der er ingen tvivl om, at sommeren i Hvide Sande er skøn og dejlig for både lokale og turister. Det er også på dette tidspunkt af året, at turisterne strømmer til, da der på en vindstille og solrig dag er skønt på stranden. Der vil dog for det meste altid være en let til frisk vind om sommeren i Hvide Sande dog med rigelig mulighed for dage med lidt, nogen eller en del sol på en ganske almindelig dansk sommer.