Grusomme Mig 2

Og de gule minions er nogle af de mest mindeværdigt komiske animationsfigurer i nyere tid. Så selvfølgelig måtte der komme en to'er. Heldigvis er Grusomme Mig 2 en både vellykket og berettiget opfølger. Gru (Søren Sætter-Lassen på dansk, Steve Carell på engelsk) har nu lagt sine onde vaner permanent på hylden til fordel for et liv som hjemmegående marmeladeproducent og fuldtidsfar. Den tidligere skurk, som i den første film stjal selveste månen, må dog sande, at det kan være mindst lige så udfordrende at arrangere en succesfuld børnefødselsdag komplet med grillmad og fe-prinsesse som at skabe sindrige superkup. Ikke mindst når man også jages af nabolagets singlekvinder, som alle har et blødt punkt for den hengivne alenefar. Grus piger – Margo, Edith og Agnes – synes ellers godt, at den kvindeforskrækkede Gru kunne begynde at date, og især den lille Agnes drømmer om en dag at få en rigtig mor. Momentvis glimter en varme i scenerne med Gru og hans adoptivbørn, som står mål med de bedste Disney-tegnefilm, og som voksen tilskuer værdsætter man den fine skildring af den aparte, men elskelige familie.

Grusomme Mig 1 // Grusomme Mig 2 // Grusomme Mig 3 // Minions DVD Film → Køb billigt her - Gucca.dk

Grusomme Mig (Despicable Me) Fra producenten af Ice Age. Midt i en hyggelig forstad med velplejede haver, omgivet af hvide stakitter, ligger der et skummelt hus med en vissen græsplæne. Huset er... Læs mere. EUR 10, 72 Varen er på lager Levering: 1-2 hverdage 30 dages returret Grusomme Mig (Despicable Me) Fra producenten af Ice Age. Midt i en hyggelig forstad med velplejede haver, omgivet af hvide stakitter, ligger der et skummelt hus med en vissen græsplæne. Huset er Grus (Søren Sætter Lassen) hemmelige skjulested. Med hjælp fra sin hær af små, gule håndlangere planlægger han at OVERTAGE VERDEN! Gru har et helt arsenal af geværer med krympestråler og frysestråler samt kampklare køre- og luftfartøjer, og han plejer at udrydde alt og alle, der står ham i vejen. Men så dukker tre forældreløse piger op. De er fast besluttet på at han skal være deres far – og det truer med at skade hans ry som SUPERSKURK! Grusomme Mig 2 (Despicable Me 2) Gør dig klar til endnu mere skurke vanvid! I dette sjove animerede eventyr, oplever du tilbagetrækningen af Gru, der går på pension fra livet som superskurk.

Biografanmeldelse 03. juli 2013 | 20:00 Foto | Illumination Entertainment Den tidligere superskurk Gru er gået all in som hjemmegående marmeladeproducent og fuldtidsfar i starten af Grusomme Mig 2. Den animerede superskurk Gru og hans hær af skøre gule hjælpere er tilbage i en svært underholdende to'er, der serverer gode grin på stribe for både store og små. Tre år er der gået siden animationsfilmen Grusomme Mig for første gang præsenterede verden for superskurken Gru og hans besynderlige "minions", en hær af små gule væsner i blå overalls og beskyttelsesbriller. Grusomme Mig – instrueret af det fransk-amerikanske makkerpar Pierre Coffin og Chris Renaud – blev takket være sin detaljerige animation (inspireret af den franske tegnefilmtradition), skæve humor og fornemmelse for klassisk stumfilm-slapstick en dundrende succes verden over. Historien om den ondeste onde superskurk Gru, hvis liv vendes på hovedet, da han adopterer tre familiehungrende småpiger, er vedkommende og charmerende.

Viden om Film Filmdatabasen en da 98 min. U/Spillefilm Det er ikke nemt at være god, når man har brugt et helt liv på en karriere som superskurk. Men Gru gør forsøget af hensyn til sine tre adoptivdøtre. Han sætter endog sin fastansatte, gale videnskabsmand og sine minions til at producere hjemmelavet marmelade, men med sørgeligt resultat. Så går det meget bedre, da han bliver rekrutteret af antisuperskurkeligaen til at opspore en ny, ukendt superskurk numero uno (it takes one to know one)... altså lige bortset fra, at hans unge partner har meget federe gadgets og i øvrigt er kvinde. Heldigvis er Gru fra barndommen vaccineret mod romantisk pjat, hvilket derimod ikke gælder den ældste af pigerne, der fatter interesse for Antonio, der er søn af restauratøren Eduardo, som Gru straks fatter mistanke til kan være en dækidentitet for den forsvundne superskurk El Macho (men i så fald dækket under et rigeligt og ikke særlig macho fedtlag). Grundoplysninger Credits Festivaler og priser Materialer Original titel Despicable Me 2 Dansk titel Grusomme mig 2 Instruktør Pierre Coffin, Chris Renaud Manuskript Ken Daurio, Cinco Paul Producer Janet Healy, Christopher Meledandri Klipper Gregory Perler Komponist Heitor Pereira, Pharrell Williams Scenograf Yarrow Cheney Produktionsland USA Produktionsselskab Illumination Entertainment Dansk distribution United International Pictures Dansk biografpremiere 04.

  1. Grusomme mig 2 - Wikipedia, den frie encyklopædi
  2. Grusomme mig 2.5
  3. Grusomme mig 2.4

Han tilbringer nu sin tid som alenefar, og hans hverdag går med at passe pigerne, samt holde huset rent og pænt. Men han bliver ufrivilligt rekrutteret af Anti-Skurke forbundet, for at bidrage til at kæmpe mod en ny kraftfuld superskurk, Eduardo. Støttet af pigerne, de hylende morsomme håndlangere og et væld af nye og uhyrligt morsomme karakterer, drager Gru ud for at redde verden… igen. Grusomme Mig 3 (Despicable Me 3) Gru, Margo, Edith og Agnes er tilbage! Og naturligvis får de som altid selskab af Gru's lydige håndlangere - Minions. Der er lagt op til endnu et eventyr fyldt med spænding og masser af grin. Men ikke alt er fryd i den hyggelige forstad, Gru står denne gang overfor sin til dato, sværeste modstander, Balthazar Bratt - en tidligere barneskuespiller, der er besat af en karakter, han spillede i 1980... Balthazar Bratt er ikke uden evner, og det kræver al Gru's snilde at bekæmpe ham. Som om den stakkels Gru ikke har nok at se til, så opdager han, at han har en bror - en tvillingebror, der ikke ligner ham på nogen måde!