Se Din Årsopgørelse

Lange kolonner med uforståelige tal og økonomiske fagtermer. Forklaringer på ord, som ikke giver mening. Et layout der indbyder til gab og en ekstra kop kaffe. Synes du, det er svært at få skovlen under årsopgørelsen? Så er det ikke dig, der er noget galt med. Skats hjemmeside er ikke det mest sexede i verden, hjælpefunktionen er ikke altid lige nyttig, og der er mange elementer, du skal tjekke. Fortvivl ikke. Hjælpen er nær. Vil du gerne forstå din årsopgørelse, så læs med her, hvor Spiir guider dig til de elementer i din årsopgørelse, det er vigtigst at have styr på. Forstå din årsopgørelse Helt basalt er årsopgørelsen en oversigt over, hvad du har betalt i skat sidste år. Det handler altså ikke om det år, du lige er gået ind i, men om dine penges færden sidste år. Formålet med årsopgørelsen er at finde ud af, om du har betalt mere eller mindre i skat, end du skulle det forgangne år. Skat indhenter oplysninger om din indkomst: løn, honorarer, SU, pengegaver, renteindtægt med mere. Alle beløbene kan du se på årsopgørelsen.

Se din årsopgørelse 2020

Bestil dit magasin her Politiken Plus Nyhed: Rabat på økologi og bæredygtighed fra Organic Basics Organic Basics arbejder på at gøre fremtiden for mode mere bæredygtig ved at sikre, at alle processer, aktiviteter og måden vi forbruger på gøres på en mere bæredygtig og miljøvenlig måde. Find din rabatkode Podcasts I sidste weekend udsendte Trump hele 19 tweets om Obama. De handler alle sammen om det, som Trump kalder 'Obamagate'. Men hvad handler det om? Og hvorfor angriber Trump den tidligere præsident i stedet for sin reelle modstander, Demokraternes præsidentkandidat Joe Biden? På torsdag i næste uge genåbner Superligaen, og de danske fodboldfans kan endelig få stillet deres bold-abstinenser. Men kampene skal spilles for tomme tribuner. Hvordan bliver det, når hvert et spark kan høres, og hvordan skal spillerne egentlig undgå at smitte hinanden? »Italienske tilstande« var alle statslederes skrækeksempel. Nu genåbner landet, det har været Europas epicenter for coronavirus. Politikens korrespondent i Italien fortæller fra Milano, hvor han i måneder har levet i isolation til lyden af sirener og kirkeklokker.

Se din årsopgørelse free

Kæmpe kø hos skat: Derfor kan du intet se

»Vi sender en pressemeddelelse ud, lige så snart danskerne kan komme ind, « siger Karoline Klaksvig: »Vi har fat i stort set alle danskere i dag, hvis vi åbner op. Så vi skal nok melde ud. « LÆS OGSÅ: LIVE: Coronavirus - dødstal passerer 3. 300 LÆS OGSÅ: 12-årige Simon blev påkørt på vej til skole – bilisten råbte ad ham og stak af LÆS OGSÅ: 5 ting, du ikke vidste om 'Luksusfælden' LÆS MERE PÅ MSN: 20 tips til at få styr på din økonomi (leveret af Espresso): SE OGSÅ PÅ MSN: Fem fradrag du skal huske (leveret af YouPlay) Microsoft kan få en andel af indtægterne, hvis du køber noget via et produktlink i artiklen. Næste historie Boom på boligmarkedet: Modet er vendt tilbage Gør MSN til min startside Klik på Gem fil i pop op-vinduet. Klik på piletasten i øverste hjørne af din browser. Klik for at køre den overførte fil. Hvis du bliver bedt om det, skal du klikke på Kør. Ved at vælge at køre denne overførte fil accepterer du Microsoft Serviceaftale og Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Se din årsopgørelse 2016

  • Se din årsopgørelse full
  • Gccs-af
  • Se din årsopgørelse pdf
  • Skattesmæk eller pengeregn: Bliv klogere på din årsopgørelse – Ekstra Bladet
  • Hvor mange kalorier skal man have om dagen piano
  • Se din årsopgørelse 2016
  • Se din årsopgørelse for 2019
  • Estate Media – Aarsleff skal opføre Danmarks højeste bygning til 1,2 milliard kr. -

Se din årsopgørelse