Sasha Louise Sprange Nøgen

– Det er så dejligt, at jeg nu helt er kvinde. Jeg har det rigtig godt med dét, og jeg har det bare rigtig godt. Det er så dejligt, fortalte hun. LÆS OGSÅ: Deltager tvunget ud af 'Robinson': Sådan går det i dag LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe 'Paradise'-program Derfor valgte jeg Sasha 'Robinson'-deltageren skiftede officielt sit navn fra Christian til Sasha, men over for familien var det ikke så stor en ændring. Det var nemlig et navn, de alligevel ofte brugte. – Jeg har haft Sasha som kælenavn, siden jeg var helt lille, og så fik jeg skrevet det på en Starbucks-kop, da jeg kom ud til alle med hensyn til, at jeg skiftede køn. Det blev så lagt op på de sociale medier med mit navn. Før var det kun mine forældre, der brugte navnet Sasha på mig, fortæller hun til Realityportalen. Mens mandagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' blev endestationen for Sasha, så har seerne ikke set det sidste til hende. Til efteråret vender hun tilbage til skærmen i en ny DR3-serie, hvor et kamerahold har fulgt hende og en række andre transkønnede.

Sasha fra 'Robinson Ekspeditionen' er transkønnet: Sådan blev jeg til en kvinde | BT Film og TV - www.bt.dk

Særligt én persons beskeder har gjort ekstra ondt. En tidligere bekendt har i lang tid generet hende, fordi hun er født som en dreng, men efter Ekstra Bladets forside og det første afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' blev vist, er han blevet endnu mere ekstrem i sine beskeder til hende. Se de ubehagelige beskeder fra Sashas bekendte i videoen ovenfor. - Da jeg åbnede beskederne, var min første tanke, at sådan kunne man ikke behandle et andet menneske. Og det gør ekstra ondt, fordi han er en, jeg kender i forvejen, siger hun. Efter at manden har truet hende og svinet hende til i flere måneder, er bægeret flydt over for Sasha Louise Sprange, og nu har hun søgt om at få et polititilhold mod ham. Men også en mand, som Sasha tidligere har datet, har skrevet til hende. - Over for sine kollegaer har han pralet med, at han har været sammen med en Side 9-pige, og i mandags kom det så frem i offentligheden, at jeg blev født som en dreng. Det ser drengene fra hans arbejde, og så begynder de at være efter ham, og han kommer så efter mig, og siger en masse ubehagelige ting, fortæller hun.

Film, tv & radio - 28. aug. 06:00 Transkønnede Sasha i 'Robinson': - Jeg kunne mærke, de satte mig i bås - De gav udtryk for, at de var okay med det, men samtidig var det som om, at de tænkte 'nå, nu ved vi præcis hvilken typer du er'. Det virkede som om, at de ikke rigtig kunne lide mig, men bare lod som om, når der var kamera på. Jeg følte mig virkelig ikke godt tilpas. Truet og svinet til I et stort interview med Ekstra Bladet i sidste uge, fortalte Sasha Louise Sprange åbent om sin kønsskifteoperation, men før 'Robinson'-deltagelsen er det ikke noget, hun har råbt højt om. Kendte Månedens Side 9-pige: Jeg blev født som Christian Efter hun fortalte offentligheden om sin fortid, har hun modtaget en masse søde beskeder, men hun er også blevet svinet til og truet af både fremmede og bekendte. Film, tv & radio - 31. 15:11 Side 9-pige sprang ud som transkønnet: - De siger, jeg ikke fortjener at leve Ændret personlighed Hun tager hormonerne, fordi de er en del af kønsskiftet fra mand til kvinde.

SPOILER-ADVARSEL: Denne artikel afslører noget af handlingen i det andet afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' 2018. 35-årige Sasha Louise Sprange er den første transkønnet, som er stået frem i realityprogrammet 'Robinson Ekspeditionen', der bliver sendt hver tirsdag på TV3. Overfor B. T. uddyber hun sin beslutning om at fortælle sine holdkammerater sandheden. »Jeg havde været ærlig overfor TV3 fra starten af. Men fordi der skete så meget med Martin, hvor han hængte mig ud og sagde nogle grimme ting om mig, følte jeg, at jeg måtte gøre det. « Holdkammeraten sagde blandt andet i et ophedet skænderi, at hun lignede et fugleskræmsel og var grim. Der er lagt op til en dramatisk aften i tirsdagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen'. Vis mere »Jeg ville gerne sige, jeg var transkønnet og ser ud, som jeg gør. Jeg troede jo ikke, det var en skønhedskonkurrence, « siger hun. Sasha Sprange har været på hormonbehandling i 10 års tid, og hun fik sit fulde kønsskifte for små to år siden. Men hun har næsten så længe, som hun har kunnet huske, følt sig som en kvinde.

SE BILLEDET: Sådan så 'Robinson'-Sasha ud som mand | Realityportalen

Sasha Louise Sprange Uge: 23 / år: 2018 Alder: 35 år By: København Højde: 174 cm. Vægt: 63 kg. Brystmål: 92 cm. Taljemål: 67 cm. Hoftemål: 88 cm. Har kæreste? Nej Interesse: Svømning, sang og skuespil Beskæftigelse: Sælger Tænder på: Et frækt smil Favoritbeklædning: Sexede sorte kjoler Livret: Sushi og indisk Favorit rejsemål: Maldiverne Ville tage med på øde ø: Tørshampoo, mascara og en flot fyr Egen beskrivelse: Uartig og sød Profil på Se og Hør

SH KENDTE VIDEO REALITY DET FRÆKKE KRIMI Søg Menu KENDTE Alle artikler om Sasha Louise Sprange Teitur på date med transkønnet:... Sasha Louise er blevet single Sasha har fået sig en kæreste Blev født som dreng: Så mange penge har... Robinson-Sasha: - Jeg overvejede selvmord Kvindelig Robinson-deltager født... Seneste nyt fra Se & Hør Nikolaj Coster-Waldaus... Så tæt var det: Her er stemmetallene -... Emil efter stripnummer: -- Folk må... Familien Beha klar med nyt... Eks'en Tristan Thompson... TIL FORSIDEN

- Han tør ikke stå ved, at han har været sammen med mig, og det synes jeg simpelthen er så kujon-agtigt. Han har også opsøgt mig og været ubehagelig. Dengang de to datede, nåede de at have sex, men Sasha Louise fortalte ham ikke, at hun var født som dreng. - Havde han ikke fortjent at vide, at du engang havde var en dreng? - Nej, det synes jeg faktisk ikke. Det er min egen sag. Jeg synes ikke, at der er nogen, der skal gøre krav på min fortid. Ens fortid er ens egen. Jeg har holdt det skjult, og nu har jeg valgt at stå frem, slår hun fast. Film, tv & radio - 28. 06:00 Transkønnede Sasha i 'Robinson': - Jeg kunne mærke, de satte mig i bås Udover de mange trusler fra de to mænd og en masse fremmede på nettet, har hun også fået masser af opbakning. Næsten alle beskederne kommer fra mænd og spænder fra sushi-invitationer til sympatierklæringer. Sasha Louise Sprange gætter på, at hun har fået flere tusind beskeder siden mandag (Video/redigering: Signe Skov)

Sasha stod frem med stor hemmelighed i Robinson Ekspeditionen: Derfor gjorde hun det | BT Film, TV og Streaming - www.bt.dk

  1. Slagteren i kaas proff
  2. Sasha stod frem med stor hemmelighed i Robinson Ekspeditionen: Derfor gjorde hun det | BT Film, TV og Streaming - www.bt.dk
  3. Derfor har du ondt i tænderne - Avisen.dk
  4. Royal copenhagen æg

LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust LÆS OGSÅ: CHOK: 'Familien fra Bryggen'-stjerne afbryder forlovelsen Herunder kan du se, hvordan Sasha så ud, da hun stadig hed Christian og endnu ikke havde skiftet køn: Sådan så Sasha ud, da hun stadig hed Christian. (Foto: Privat) LÆS OGSÅ: Sarah Louise bekræfter: Dropper 'Forsidefruer' – men får nyt program LÆS OGSÅ: Derfor er Karsten Ree slet ikke med i den nye sæson af 'Forsidefruer' Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Hver morgen tager hun to piller med det kvindelige kønshormon østrogen, men hun behøver ikke tage piller med anti-testosteron. - Det koster det samme som vitaminpiller. Helt almindelige multivitamin-piller. Jeg tager dem faktisk bare om morgenen sammen med mine vitaminer, forklarer Sasha Louise Sprange. Siden hun begyndte at tage hormonerne, er hun gået igennem en ydre såvel som en indre forandring. - Du bliver mere empatisk, og jeg er begyndt at gå mere op i, hvordan andre har det, end hvordan jeg selv har det, siger hun. - Faktisk synes jeg, det har ændret mig så meget, at jeg ikke føler mig som det menneske, jeg var før. Jeg er meget mere mig selv. Jeg er mere glad, lyder det fra hende. Udover det indre har hormonerne naturligvis også påvirket Sasha Louise Spranges udseende. Se videoen ovenfor, hvor hun viser, hvor hormonbehandlingen har slået ind. I videoen nedenfor viser Sarah Louise Sprange sit adamsæblet, der er det eneste, der afslører, at hun blev født som en dreng. - Det kan godt files ned, men gør det mig til et bedre menneske?