Nørre Allé 51 2200

Producent: Elsevier. Emner: Naturvidenskab, sundhedsvidenskab, biologi, miljøforskning, kemi, fysisk, matematik, samfundsvidenskaberne og til dels humaniora og kunst. Inkluderer Medline, Embase, Reaxys. Søgesystem: SciVerse. SocIndex Indeholder fuld tekst artikler og bøger mv. fra mange lande og på mange sprog. Basen er delvist en fuldteksbase - dvs. indeholder den fulde tekst til en del artikler. Sociological abstracts Indeholder referencer til artikler og bøger mv. på mange sprog og fra mange lande fra 1952 og frem. SPORTDiscus Omfattende bibliografisk dækning af sport, fitness og relaterede emner. Dækker over 1. 392. 000 poster med tidsskrifter og bøger tilbage til år 1800. Over 22. 000 Ph. D'er og artikler på 60 forskellige sprog. Søgesystem: EBSCO Ordbøger Gyldendals Røde Ordbøger

Nørre allé 51 2200 2

Institut for Idræt og Ernæring Om instituttet Ansatte Forskning Uddannelser Samarbejde Kommunikation Bibliotek Kontakt Find vej Presse Nyheder Arrangementer Forsøgspersoner søges NEXS Oversigtskort NC Institut for Idræt og Ernærings placering på Nørre Campus. Hent oversigtskort som pdf (pdf, 23 kb) Find vej til Nørre Campus Rejseplanen til offentlig transport Til Nørre Campus

En overbygning med højteknologiske glasfacader til Institut for Idræt og Ernæring på Nørre Campus. FAKTA Bygherre Bygningsstyrelsen Kunde KU Bruger Institut for Idræt og Ernæring Arkitekt MIKKELSEN ARKITEKTER A/S Rådgiver EKJ Rådgivende Ingeniører Budget 20 mio. kr. Areal 385 m2 I brug 2017 Damesalen på KU's Institut for Idræt og Ernæring er gennem en transformation udvidet med en let glasbygning, der er etableret ovenpå den eksisterende gymnastiksal. Bygningskomplekset for Institut for Idræt og Ernæring på Nørre Campus består af en hovedbygning med tilhørende gymnastiksale (herre- og damesal). Bygningerne er opført af arkitekten Carl Brummer og indviet i 1924. I slutningen af 1930'erne blev der anlagt en svømmehal mellem de to gymnastiksale, tegnet af Edvard Thomsen. I 1996 opførte man på den sydlige gymnastiksal (herresalen) en overbygning tegnet af Kgl. bygningsinspektør David Bretton-Meyer. Grundet et langvarigt ønske om mere plads til forskning i idrætsfysiologi er der nu opført en tilsvarende overbygning af den nordlige gymnastiksal (damesalen) med et nutidigt og væsentligt anderledes arkitektonisk udtryk.

Nørre allé 51 2200 feet

Glasfacade Facaden af overbygningen er ganske unik. Mikkelsen Arkitekter har i samarbejde med Dow Corning og det tyske firma OKALUX udviklet et nyt high-performance designkoncept i glas, som sikrer gode dagslysforhold og maksimerer udnyttelsen af arealet i byggeriet, da man hermed "sparer" en almindelig vægtykkelse hele vejen rundt. Glasfacaden har samme isoleringsevne som en traditionel væg, og giver samtidig nogle interessante muligheder for, hvordan dagslyset falder ind. Glasfacadens designkoncept giver også interessante udtryk, når man ser ud indefra bygningen. Facaderne mod nord, øst og vest er udført i store 3-lags vakuumisolerede glastermoruder med tre slags indbyggede felter: transparente, lukkede og translucente (slørede). De forskellige ruder indeholder altså strategisk opsatte felter, som giver maksimal mulighed for lysindtag og udsyn, mens der samtidig skærmes for solens direkte stråler. Den nye etage består blandt andet af kontorer, hvilerum, laboratorium og undervisningslokaler.

Nørre allé 51 2200 x

  1. Ugens danskermål i udlandet - uge 36 : Superligaen
  2. Nørre allé 51 200 million
  3. Sasha klæstrup nude
  4. Nørre allé 51 2200 3
  5. Vestjysk bank århus
  6. Frankrigs Grand Prix den 28.Juni 2020 - Rapido Travel
  7. Nørre allé 51 2000.com
  8. Nørre allé 51 2200 københavn n
  9. Nørre allé 51 2000 http
  10. Som eller der?

Du er her: Arrangementer Damesalen på Københavns Universitets Institut for Idræt & Ernæring er gennem en transformation blevet udvidet med en let glasbygning, der er etableret direkte oven på den eksisterende gymnastiksal fra 1944. Vi kigger indenfor i den nye tagbygning, som er designet af Mikkelsen Arkitekter, og udført i højisoleret glas, der sikrer optimerede dagslys- og indeklimaforhold. Deltagerliste Fotoreportage Den 400 m2 nye overbygning indeholder laboratorie-, test- og undersøgelseslokaler, kontorer og undervisningslokaler, som skal være med til at understøtte synergien mellem forskere, ansatte, studerende og idrætsudøverne på Institut for Idræt & Ernæring. Den eksisterende bygning blev opført i 1923, som et klassisk muret og pudset anlæg med tre fløje. Senere, i 1930'erne, blev en svømmehal i tidlig nordisk funktionalistisk stil bygget, og igen I 1996 fik den sydlige sidefløj en dansesal som overbygning. I dag fremstår bygningskomplekset derfor som en sammensat enhed. Hvor den ældre del af bygningen fremstår som en klassisk muret facade med huller, er det tanken at glaskonstruktionen i den nye overbygning - gennem en transformation, der respekterer de eksisterende arkitektoniske kvaliteter - nytænker det samlede udtryk.