Ruben Søltoft Far

– Ham der som løber rundt med en "Scream"-maske på. Fordi jeg har noget med masker. Hvad skulle titlen på din selvbiografi være? – "Sandheden om vandmelonerne". Fordi jeg altid har været meget betaget af bryster. Hvilket træk holder du mest af hos dig selv? – Det er et modbydeligt spørgsmål. Jeg har en slags kløft midt i ansigtet, som betyder, at mine øjne sidder ret langt inde i hovedet, hvilket betyder, at jeg har indbygget kasket i kraniet, så der således altid er skygge rundt omkring mine øjne, når solen skinner. Det er jeg glad for. Hvornår har du sidst grædt af grin? – Det var i går, da jeg sagde til min veninde: "Jeg skal lige fortælle dig noget, og du må love du ikke siger det til nogen! ". Hvortil hun midt i verdens største gab fremstammede: "Min mund er lukket! ". Hvilken dag har betydet mest i dit liv? – Det var, da jeg vandt DM i stand-up i 2010. Jeg havde sat et år af til at satse på stand-up, og det skulle så helst kulminere til DM. Hvis jeg ikke fik en top 3-placering, havde jeg besluttet mig for at genoptage mine studier.

Ruben søltoft far cry 4

Ikke mindst med byger af noget i øvrigt så gammeldags som ordspil. Ja, der var enkelte passager, hvor jeg kom til at tænke på de store, gamle danske komikere. En barnligt, naiv tone Efter at have anmeldt dansk stand-up comedy i små 25 år er jeg i stigende grad meget påpasselig med at sammenligne yngre komikere med de store gamle. Der er flere sjove mænd og kvinder i Danmark end nogensinde. Men uanset at jokenes kvalitet er mindst lige så høj som dengang, mestrer ingen humorens musik som Dirch Passer og Jørgen Ryg. Der er momenter i Ting fra min mund, hvor Søltoft har lyden af dengang, især når han rammer en barnligt naiv tone, som når han fortæller om sin fortid under navnet Louise på Astrups pigefodboldhold. Det er kært – for nu at bruge et udtryk, der vist gik i graven sammen med Dirch og Ryg. Eller som når han får sin mors rejsetandbørste kædet sammen med sin forhudsforsnævrede tissemand. Der er meget sex, også fars og mors – især har Søltoft fokus på blå sex, som det kaldes nogle steder i verden.

Ruben Søltoft Født i 1987 i Herning, men er opvokset i Brande og Astrup i henholdsvis Midt- og Nordjylland som søn af en diakon og sygeplejerske. Er stand-up-komiker og skuespiller. Især kendt for sin rolle som Olau i TV2 Zulu's ungdomsserie 'Sjit Happens'. Vandt DM i stand-up i 2010 i Store Vega og er til efteråret aktuel med sit andet one-man-show 'Ting fra min mund'. Privat bor han på Nørrebro i København og er single. Det er jo meget poppet og 'over accessorized' med alle mandesmykkerne. Og hvad fanden er det for en vask på de jeans? Det ligner uønsket sædafgang, fordi en pige har smilet til mig. Alt skal åbenbart også være i sort. Habitten har jeg lånt af min far, og indenunder kører jeg både en V-halset T-shirt og en langærmet T-shirt med knapper, der ligeledes danner et V. Så vi kan kalde outfittet for 'W'. Christian Brøns-frisuren har fået lyse striber - fordi det er smart. Billedet emmer af overskud på flere kanter. I kender det gode gamle trick, hvor man stiller sig ved siden af en kammerat i byen, der er lidt grimmere, så man fremstår mere attraktiv.

Ruben søltoft far movie

  1. Blæsten kan man ikke få at se dc
  2. Med tog til London | Billige togbilletter til London | Trainline
  3. Fiskegrej - Køb fiskeudstyr og billigt fiskegrej online hos os - Bilka.dk
  4. Ruben søltoft far cry 2
  5. Ruben søltoft far time
  6. Ole Søltoft - Wikipedia, den frie encyklopædi

I dag har han næsten 200. 000 følgere på Facebook. Nogle kender ham muligvis fra hans stand-up-optrædener, andre fra tv-serien 'Sjit Happens'. Som tilsigtet vakte det en del opmærksomhed, da han lancerede det nye show ved for en enkelt kamp at købe reklameplads på fodboldklubben AC Horsens' trøjer. Ingen mestrer humorens musik som Dirch Passer og Jørgen Ryg. Og dog. Der er momenter i Ting fra min mund, hvor Søltoft har lyden af dengang, især når han rammer en barnligt naiv tone Men først efter en aftale med det tunesiske kvindehåndboldlandshold var gået i vasken … det kræver en mand med en absurd skæv tilgang til livet at lande lige dén ide. Og det har Søltoft tydeligvis. Med et kropssprog, der kan ligne et kryds mellem Jim Carrey, når han bare er Jim Carrey, og Frank Hvam i dobbelt tempo, får Søltoft vendt op og ned på selv de mest åbenlyse tilløb til banaliteter. Et langt stykke hen ad vejen mestrer Ruben Søltoft kunsten at vende op ned på begreberne og åbne det, der ligner potentielle sproglige blindgyder med finurlige jokes.

Ruben søltoft far cry

Og bildte mig ind, at jeg havde talent for det. Hvor ser du dig selv om 20 år? – Stadigvæk i et spejl, tror jeg. Færdiggør sætningen: Jeg kunne aldrig finde på, at … – Gøre det der med vandmelonerne. Det kunne jeg altså ikke! Hvordan håndterer du vrede? – Det gør jeg ikke. Jeg bliver ikke rigtigt vred. Jeg ville ønske, at jeg var bedre til at blive vred. Men hvis jeg bliver frustreret eller irritabel, så går jeg på netbank. Det plejer at hjælpe. Hvad er din største last? – Ubeslutsomhed. Jeg har SÅ SVÆRT ved at tage beslutninger. Og sige fra. Bare spørg mine fire kærester. Og når jeg har taget en beslutning, dvæler jeg alt for meget ved, om det nu var den rigtige. Det koster alt for mange ressourcer. Og det er virkelig noget, jeg arbejder på. Det er i hvert fald noget, jeg har taget en beslutning om. Hvad er det sjoveste kompliment, du har fået? – Jeg får tit at vide, at jeg er pænere i virkeligheden. Det er et underligt kompliment. Det må betyde, at jeg er lidt grim på skærmen. LÆS OGSÅ: Thomas Skov: "Når jeg kigger på kvinden, jeg bor med, er der en ting, hun udmærker sig ved" Hvis du var en filmkarakter, hvilken ville du så være?

  1. Den peloponnesiske krig 2017
  2. Fuldmåne april 2019 release