Iphone 6S Skærm

 1. IPhone 6S reparation | Ødelagt skærm | Knust glas | Skærm udskiftning

Med 3D Touch har de tilføjet nye sensorer i skærmen, som øger dens følsomhed. Det betyder, at skærmen kan mærke forskel mellem et blødt svirp og et hårdt tryk. Denne nye feature øger dog også kompleksiteten i din iPhone 6S' skærm. Telerepair har efterhånden så mange års erfaring med iPhone skærme, at dette ikke er et problem, når du skal have udskiftet din skærm. Vi har alle de nødvendige reservedele klar på lageret, så reparationen kan finde sted det øjeblik, vi modtager din mobil. iPhone 6S batteri Et iPhone 6S batteri er et non-removable li-ion (lithium ion) med en opladningskapacitet på 1. 715 mAh. Det giver dig næsten 240-timers stand-by, 14-timers taletid og lader dig spille musik i op til 50 timer. Li-ion er også mere miljørigtigt end mange af de andre alternative, fordi de har en relativ lang levetid og er nemme at vedligeholde. Hvis du har oplevet, at din mobil hurtigt bliver drænet, kan det være, fordi batteriet trænger til en udskiftning. Derudover blev batteriet i nogle af de oprindelige iPhone 6S-mobiler også tilbagekaldt, fordi de havde en produktionsfejl.

IPhone 6S reparation | Ødelagt skærm | Knust glas | Skærm udskiftning

Så skifter du din ødelagte skærm ud med denne, bliver den altså istandsat fra inderst til yderst. Alt sammen i original og du får derfor en skærm i høj standard. Rammen kan du få i enten sort eller hvid. Så kan du få en ramme, som passer til farven på din iPhone 6s.

Selv den mest påpasselige person kan komme ud for det uforudsigelige og ende op med en skærm, som er gået i stykker på den ene eller anden måde. Om det er fordi telefonen er blevet tabt, der er spildt noget vandt eller noget er landet på den, så er det virkeligt træls og uheldigt med et display, som ikke virker. Men køber du denne skærm, har du mulighed for at skifte skærmen ud selv. Har du det rette værktøj og standere, så er det faktisk ikke så svært igen at skifte skærmen ud på din telefon. Hvis du ikke i forvejen ligger inde med det rette værktøj til at udskifte skærmen, så har vi heldigvis også et godt udvalg af forskellige sæt, som indeholder det værktøj du får brug for. Vi sælger også holdere, som sørger for at din iPhone 6s står stabilt og sikkert, når du åbner den op for at skifte skærmen. Så med en lille smule fingersnilde og lidt tålmodighed kan du istandsætte din iPhone 6s, hvis du har været uheldig. Både LCD-display, digitizer og flex er en del af denne skærm. Selvfølgelig også glasfronten og rammen.

095 price_to: description: Apple iPhone 6S reparation Vi kender alle sammen følelsen af at tabe vores elskede iPhone, hvor man forsigtigt vender den om efter tabet for at se, om skærmen er blevet smadret efter tabet. Skulle uheldet være ude, så er vi specialister i reparation af knust glas, iPhone 6S skærmskift og generelt alle skader på din iPhone 6S. Vi er Danmarks førende indenfor iPhone reparation. Vi tilbyder iPhone 6S reparation i vores butikker i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse, hvor du har mulighed for at komme forbi. Vi reparerer på blot 30 min til 1 time, mens du enten venter i vores butik eller går en tur i gågaden, hvorefter din iPhone er oppe at køre igen. iPhone 6S er Apples mest solgte iPhone nogensinde, eftersom den er langt hurtigere og bedre end forgængeren iPhone 6. iPhone 6S er med sin 4. 7? skærm rigtig sårbar overfor ridser og skrammer, da skærmen næsten udgør hele telefonen. Hvis du formår, at ødelægge din iPhone 6S, skal du blot komme forbi en af vores butikker, hvor vi klarer din iPhone 6S reparation på blot 45 minutter.

 1. Makeup spejl med lys
 2. Iphone 6s skærm phone
 3. Pastaret med pølser og grøntsager - nem pastaret | Madling.dk
 4. Skov og landskabsingeniør
 5. Mette holm psykolog århus
 6. Iphone 6s skærm plus
 7. Billige flybilletter til Berlin: tur/retur for kun 75 kroner.
 8. Iphone 6s skærm cases
 9. IPhone 6S reparation | Ødelagt skærm | Knust glas | Skærm udskiftning
 10. Mors-Thy Håndbold - Wikipedia, den frie encyklopædi
 11. Iphone 6s skærm black
 12. Iphone 6s skærm iphone

Mere om iPhone 6S Reparation iPhone 6S blev lanceret af Apple tilbage i 2015, og bød dengang på en lang række nye spændende features sammenlignet med sin forgænger: iPhone 6! Blandt andet var dette den første iPhone, der kunne fås i guld. Nogle af de største forskelle på iPhone 6S og iPhone 6 lå i kameraet, som var forbedret fra 8MP til 12MP og kunne filme i 4K. Til gengæld har 6S samme batterilevetid som dens forgænger, mens de to modellers Plus-udgaver har markant længere levetid. Denne smartphone havde også fået styrket sin holdbarhed siden Apple havde valgt at bruge et nyt og stærkere chassis, som blandt andet skulle kunne beskytte bedre imod stød. Derudover var denne telefon også den første til at introducere 3D touch teknologien. iPhone 6S er stadig en af de mest udbredte telefoner herhjemme og vi har derfor solid erfaring med at reparere alle slags skader. Så hvis du står med en telefon, som har fået en skade eller bare ikke virker som den skal, så kan vi uden tvivl få den til blive så god som ny igen.

Passer til: iPhone 6s Normalpris: 339, 00 DKK Specialpris: 219, 00 DKK sender vi din ordre i dag Hurtigt overblik Er din iPhone 6S skærm ødelagt? Så er løsningen her! Skift hurtigt og let selv din iPhone 6S skærm og spar dyre reparationsomkostninger. Skærmen er let at skifte med det rette værktøj, som kan tilkøbes til højre for produktet. Reparation af iPhone 6s skærm kan udføres af alle, blot ved hjælp af en smule værktøj og cirka 30 minutters fritid. Skærmen er af høj kvalitet med standarden A+. Til reparationen af din iPhone 6s skærm, anbefaler vi at du tilkøber et universelt reparationssæt. Dette kan gøres i menuen over 'læg-i-kurv' knappen. OBS: Montering er på eget ansvar, og alle skader som følger af forkert håndtering, brug og montering dækkes ikke af Evermart A/S. Vi anbefaler desuden at inspicere produktet grundigt før montering. Efter montering af skærmen anbefales det at lave et hard-reset og evt. til- og frakoble batteriet for at genstarte telefonen. Pakken indeholder: 1 x iPhone 6s LCD Har du et spørgsmål til produktet?