Robinson Ekspeditionen 2018

Det får de at føle på hårdeste vis, da særligt Endri føler sig forbigået af en allieret og sendes helt i kulkælderen. Med finalen lige om... Avsnitt 13 Reality, Underhållning, S19:A13 Årets ekspedition har nået sin afslutning og med tre Unge og to Gamle deltagere tilbage skal alle kræfter sættes ind for at nå til finalen. Vejen dertil er brolagt med de mest elskede og hadede Robinson-dyster og overleverne skal være klar til at sluge lidt af hvert, hvis de vil ende som Årets Ro...

Robinson ekspeditionen 2018 results

Dan Marstrand ønsker ikke at bekræfte historien eller sin rolle i ekspeditionen, da Ekstra Bladet fanger ham over telefonen. - Det kan jeg ikke bekræfte. Jeg er 70 år, der er da ingen rolle til en 70-årig. Men det lyder dejligt, siger han efterfulgt af et stort grin. Sonny Rønne Pedersen vender tilbage i ekspeditionen. Foto: Søren Osgood Hos TV3 er man heller ikke meget for at løfte sløret. - Det har vi ingen kommentar til, lyder det venligt. Det er ikke muligt at få bekræftet, om de vil være deltagere i årets ekspedition eller i stedet indtager mentor-roller. Richard Asklund vender tilbage til øen. Foto: TV3 Frådende Kjeldbjerg At tre tidligere deltagere vender tilbage til programmet kommer som et kæmpe chok. Det sker således under et år efter, at programmets ikoniske vært, den tidligere fodboldspiller Jakob Kjeldbjerg, gav TV3 et ultimatum. Se også: 'Robinson'-vært stiller ultimatum til TV3 I september sidste år var Kjeldbjerg frådende. Rasende. Og mest af alt var han skuffet. På skærmen havde man netop kunnet se, hvordan de to 'Robinson'-veteraner Mathias Lynge og Michael Backer havde snydt sig til mad for anden gang og derfor var blevet smidt ud af programmet.

Jakob Kjeldbjerg havde ikke advaret TV3 på forhånd, da han placerede sin presbold via Ekstra Bladet. – Det er takket være dem, at der aldrig nogensinde kommer en tidligere deltager med i 'Robinson Ekspeditionen' igen, så længe jeg er ekspeditionsleder, lød værtens ultimatum. Se også: Det så du ikke på tv: 'Robinson'-snyderne var på vildt eventyr Ekstra Bladet ville naturligvis gerne høre til, hvad der havde ændret sig, men det har ikke været muligt at få en kommentar fra Jakob Kjeldbjerg inden for avisens deadline. 'Robinson Ekspeditionen' ventes at få premiere i slutningen af august.

Robinson ekspeditionen 2018 price

  1. Den danske skiskole
  2. Joha ulddragt tilbud et
  3. Robinson ekspeditionen 2018 pictures
  4. Robinson ekspeditionen 2018 deltagere
  5. Mad og vin kolding 2
  6. Robinson ekspeditionen 2018 photos
  7. Robinson ekspeditionen 2018 wiki
  8. Kort over rom
  9. Mophie trådløs opladningsbase til iPhone 8/8 Plus/X - Trådløs oplader til mobil - Elgiganten