Rejse I September

Ikke nok med det, så er øen også i fuldt forårsvigør, når den fra september til november varmer op efter vinteren. I denne periode er luftfugtigheden behagelig og temperaturen tilpas varm. Venter du til vinteren raser i Danmark, skruer den lille perle op for både varme og luftfugtighed – og ikke mindst et hav af turister. Med en klar himmel og fravær af regn betragtes oktober som den måned, hvor snorkel- og dykkervilkårene er bedst, da vandet her er allermest klart. Stikker du hovedet ned under vandet, kan du se farverige papegøjefisk, trompetfisk og klovnfisk – og måske endda havskildpadder og delfiner. Sidst men ikke mindst byder Mauritius på forår i fineste forstand. Plantelivet blomstrer i fuldt flor, og særligt den botaniske have er værd at besøge på denne tid af året. Her finder du intet mindre end 85 forskellige palmetyper, kæmpemæssige vandliljer, farverige fugle, aldabraskildpadder og andre spændende dyr. Se vores rejser til Mauritius Det spirende forår byder på masser af sol og rig mulighed for at spotte savannens dyr.

Rejse i september 4

Når temperaturerne langsomt falder herhjemme, er det stadig den skønneste sommer på vores rejsemål. For eksempel har både Mallorca og den græske ø Samos i gennemsnit 27 grader i luften og 24 i havet. Og rejser du til USA er dagstemperaturerne ofte over de 30 grader. Her har du hele listen.

Sol og safari i Sydafrika Stik mod syd venter et skønt efterår. Eller forår set med sydafrikanske briller. Hvorvidt det regner eller syder af varme i Sydafrika afhænger af, hvor i landet du befinder dig, men september, oktober og november er interessante af flere årsager. I vinlandet i og omkring Cape Town hersker en fantastisk forårsstemning med behagelige temperaturer og masser af sol. Drømmer du om at spotte havets kæmper er september den absolut bedste måned, men også oktober er ideel til hvalsafari. Er det de vilde dyr i nationalparkerne, der lokker, er september igen den foretrukne måned. Henover de sydafrikanske vintermåneder falder der meget lidt regn, og det betyder, at dyrene flokkes ved vandhullerne, når tørsten melder sig. Altså er der rig mulighed for at spotte alle savannes dyr, når de får stillet tørsten. Højsæsonen ligger uden tvivl i december og januar, hvor Cape Town syder af sol og varme. Det kan have sin fordel, hvis man gerne vil til stranden. Dog får du næppe stranden for dig selv, og priserne er selvsagt også skruet godt op i højsæsonen.

Du skal blot huske at booke i god tid, da der er rift om de interaktive høstoplevelser. Se vores kør selv-rejser til Californien

Rejse i september 2010

September er en perfekt måned at rejse til lune rejsemål som De Kanariske Øer, Mallorca og Egypten og alt efter hvilken temperatur du foretrækker, kan du finde den rigtige rejse for dig med varmeguiden. Læs mere Kan du lide en kølende brise, er Sorrento i Italien samt Kroatien og Madeira gode rejsemål i september. Lidt varmere klima finder du på Kreta, Mallorca og i Vietnam, men hvis du er en rigtig ivrig soldyrker, foreslår vi en rejse til Cypern, Egypten eller Tyrkiet. Brug varmeguiden til at se, hvor der er varmt i september. Bestil din sensommerrejse til sol og varme i september hos Spies. Skjul

  • Familielægerne I Holme ApS - Højbjerg - Se Regnskaber, Roller og mere
  • Rejser i september vejr
  • Rejse i september 1
  • Her skal du rejse til i september, oktober og november
  • Koldingenser var alene i vildmarken i 60 dage: Kåret som vinder af DR-program | jv.dk
  • Rejse i september 2011
  • Rejse i september 2012
  1. Danmarks 10 største byer
  2. Kager med æbler og kanel 2017