Parasolfod Med Hjul

Med denne parasolfod har du dobbelt spændesystem, således at parasollen sikres bedst muligt i røret. Den passer desuden til de fleste parasoller, med stokke på mellem 38 og 48 centimeter i diameter. Du kan også vælge denne parasol i grå granit, som kan ses hos forhandleren. Specifikationer: Størrelse: B55 x D55 cm. Vægt: 60 kg. Farver: Sort eller grå Passer til: Stokke, Ø38 – Ø48 mm. Se pris på parasolfoden hos Coop Se også denne lignende artikel på vores side: Terrassevarmere – her er de bedste i test Før du vælger: Det skal du huske Det kan anbefales at vælge en god og tung parasolfod, da den høje vægt sikrer en bedre stabilitet. Derfor bør du altid vælge en så tung parasolfod som muligt, medmindre pladsen på din terrasse er begrænset. Som udgangspunkt anbefales parasolfødder med følgende vægt: 30 kilo til parasoller på op til 2, 8 meter i diameter 40 kilo til parasoller på op til 3 meter i diameter 50 kilo til parasoller på op til 3, 5 meter i diameter Det er også en god idé at være opmærksom på parasolfodens mål, da det har betydning for dens stabilitet.

Reynolds hjul

Butik: Dam Enge 10, 3660 Stenløse Du kan i denne Corona tid desværre opleve lidt længere leveringstid. Ny parasolfod? Se vores store udvalg. Når du vælger parasolfod er det vigtigt at du ikke vælger for lille en model. Vi har parasolfødder i flere materialer.. Vælg mellem plast, sten, granit eller børstet aluminium. Tænk på hvor meget det blæser på i din have eller på din altan. Vi har parasolfod med hjul i flere størrelser, Dette gør at det er dejlig nemt at flytte foden rundt på terrassen. Har du allerede parasolfod uden hjul kan du nøjes med at bestille smart hjulsæt som passer til de fleste modeller. Bestil dine varer her eller kig forbi Stenløse Havemøbelcenter så viser vi dig gerne vores store udvalg. Her kan du også få dine varer med hjem med det samme og spare både fragt og ventetid.

Modellen vejer 35 kilo, men fås også i andre størrelser der kan ses hos forhandleren. Den vist model har en base, som er 8 centimeter høj. Vi ved ikke hvilken størrelse stokke der passer i denne parasolfod med hjul, men vi formoder at de fleste standardstørrelser passer heri. Specifikationer: Størrelse: Ø45 cm. Vægt: 35 kg. Farver: Grå Passer til: Ukendt Se pris på parasolfoden hos (AFP: Error loading reseller from price table) Tung firkantet parasolfod i granit med hjul Denne store firkantede parasolfod har hjul i den ene side og håndtag, så den kan trækkes. Hvis du søger en stor, robust og tung parasolfod med hjul, kan denne model være værd at overveje. Parasolfoden vejer nemlig 60 kilo og er lavet af granit, der fremstår flot og eksklusivt med den glatte overflade og fine farvenuancer. Under parasolfoden finder du hjul i den ene side samt et håndtag i den anden, således at du kan vippe den op og trække den til den ønskede placering på terrassen. Målene på den viste model er 60 x 60 centimeter, og basen har en højde på 7 centimeter.

Parasolfod med hjul biltema

Fordelen ved en rund parasolfod er at den ikke har nogle skarpe hjørner, man kan støde fødderne ind i. Den har et patenteret system til centrering af den isatte stok, således at du får et flottere helhedsudtryk. Derudover passer den til de mest gængse størrelser af stokke, på mellem 38 og 58 centimeter i diameter. Specifikationer: Størrelse: Ukendt. Vægt: 50 kg. Farver: Sort Passer til: Stokke, Ø38 – Ø58 mm. Se pris på Cinas parasolfoden hos Frishop Sort firkantet parasolfod i granit med hjul Denne sorte parasolfod har hjul i den ene side og et håndtag, som den kan trækkes i. Er du til sort granit, kan denne parasolfod være en overvejelse værd. Her er håndtaget skjult i en udhulning i den ene side, mens hjulene sidder i den anden side. Du får således en flot og robust parasolfod med hjul, der giver god stabilitet for din parasol i løbet af sommeren. Parasolfoden vejer 60 kilo og måler 55 x 55 centimeter, samt en højde på 7, 5 centimeter på basen. Da den er sort, vil den nemmere kunne blende ind sammen med mørke havemøbler, og da overfladen er glat er den ligeledes nem at vedligeholde.

Ifølge forhandleren passer den til alle parasoller, hvilket gør den til et godt køb for de fleste. Udover at kunne fås i en version på 60 kilo, findes den også i en mindre udgave på 45 kilo. Denne har ligeledes hjul. Specifikationer: Størrelse: B60 x D60 cm. Vægt: 45 eller 60 kg. Farver: Grå Passer til: Alle parasoller (jf. forhandleren) Se pris på parasolfoden hos (AFP: Error loading reseller from price table) Smart løsning: Få parasolfoden på hjul med denne vogn Giv enhver parasolfod hjul med denne vogn, der passer til parasolfødder mellem 40 og 60 cm. i diameter. Hvis du allerede har købt en parasolfod, som ikke har hjul, kan du med fordel købe denne vogn. Den koster ikke særlig meget, og på grund af konstruktionen kan du sætte selv store parasolfødder på den og nemt flytte den rundt på terrassen. Vognen er af market Outfit, og kan forsyne næsten alle parasolfødder med et sæt hjul. Den passer til både runde og firkantede parasolfødder på mellem 40 og 60 centimeter i bredden, og hjulene kan låses individuelt således at den ikke glider væk i blæsten.

Parasolfod med hjul ikea

En høj parasolfod med en diameter på 30 centimeter vil eksempelvis være mindre stabil end en lav parasolfod med en diameter på 60 centimeter. Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere. Bedøm dette indlæg

Den tåler ydermere en belastning på helt op til 100 kilo, hvilket er en anelse mere end de fleste almindelige parasolfødder vejer. Konstruktionen er desuden af stål, og vægten af selve vognen er på kun 3, 1 kilo. Specifikationer: Bremser på alle hjul Passer til parasolfødder mellem 40 og 60 cm. i bredden Maks. belastning 100 kg. Se pris på vognen til parasolfod hos 10-4 online byggecenter Cinas parasolfod i sort beton med hjul i bunden Parasolfoden fra Cinas står på hjul, der kan af- og påmonteres efter behov. Hvis du søger en flot og dekorativ parasolfod med hjul, kan denne model fra Cinas være en overvejelse værd. Den vejer hele 50 kilo og giver således god stabilitet til parasoller i de fleste størrelser, og med hjulene placeret under foden tager den ikke unødig plads på terrassen. Hjulene kan desuden af- og påmonteres efter behov, hvilket eksempelvis kan være praktisk hvis du skal have parasolfoden ud og stå på et ujævnt underlag for en stund. Parasolfoden er lavet af sort beton med afrundede kanter, og denne står i en base af metal med hjul monteret.

  1. Parasolfod med hjul 40 kg
  2. Hvad er en diskussion en
  3. Parasolfod med hjul stand
  4. Pulverlakering og overfladebehandling udføres i Billund, Vejle og Kolding
  5. Parasolfod med hjul ii
  6. Ny parasolfod? Stort udvalg i parasolfødder - Her hos Havemekka.dk
  7. Hjul
  8. Parasolfod med hjul d

OBS! {{}} Firkantet parasolfod i granit med hjul og håndtag – vælg i mellem 30, 40 eller 50kg {{}}