Hold Danmark Rent

Og hvert eneste af de små skod koster i snit to kroner at rydde op igen, fordi de ikke kan opsamles af fejemaskiner, men skal opsamles manuelt. " Bilisterne går forrest På positivsiden tæller, at de danske bilister er blevet mere bevidste om, at cigaretskod ikke hører hjemme i naturen eller på vejene. En analyse fra Hold Danmark Rent viser, at antallet af rygere, der "altid" smider deres cigaretskod ud af bilvinduet, er halveret fra 2010 til 2012. I 2010 smed 34% af rygerne "altid" deres cigaretskod ud af bilen. I 2012 er andelen faldet til 17%. Tilsvarende er andelen er rygere, der "aldrig" smider deres cigaretskod ud af bilen, blevet mere end fordoblet fra 26% til 56%. "Det er positivt at se, at de danske rygere er blevet mere opmærksomme på at smide deres skod det rigtige sted hen, når de er færdige med at ryge, " siger direktør i Hold Danmark Rent, Anne Holm Hansen. "Analysen viser dog også, at der stadig er mange rygere at nå. Mere end hver fjerde af rygerne bruger nemlig konsekvent naturen som askebæger, når de kører bil. "

Hold Danmark Rent

43% af det henkastede affald, der er blevet opsamlet i Hold Danmark Rents efterårskortlægning, er cigaretskod. De rygende bilister er ellers på to år blevet markant bedre til ikke at smide cigaretskod ud af bilvinduet De danske rygere står bag næsten halvdelen af alt henkastet affald i de danske kommuner, der deltager i undersøgelsen. Det viser efterårskortlægningen 2012 fra netværksorganisationen Hold Danmark Rent. Dyrt og besværligt affald I den netop offentliggjorte kortlægningsrapport for efteråret 2012 udgør cigaretskod 43% af affaldet. Det gør skod til den største affaldsgruppe overhovedet i Danmark. Det anslås, at der hver dag bliver smidt cirka ni millioner cigaretskod på gaden eller i naturen i Danmark. Det svarer til 3, 3 milliarder skod på et år. "Skod er den største affaldsfraktion i kommunernes kortlægning, " siger direktør i Hold Danmark Rent, Anne Holm Hansen. "Vi ved fra vores analyser, at mange tror, at skod hurtigt forsvinder i naturen. Men reelt er cigaretskod op til fem år om at blive nedbrudt.

Projekt Ren natur I Derma ligger det os meget på sinde at gøre en miljømæssig forskel og passe godt på vores fælles natur. Derfor er det helt naturligt for os at være sponsor på affaldsindsamlingsprojektet, Ren Natur, hvor vi støtter indsamlingen af henkastet skrald rundt om i Danmark. Ren natur er ejet og ledet af non-profit organisationen Hold Danmark Rent, der arbejder for at nedbringe mængderne af henkastet affald i naturen. De små valg i hverdagen kan gøre en stor forskel. Så tag en pose med, næste gang du går en tur, og saml det affald op, du møder på din vej. Så er du med til at gøre en forskel for en renere natur. Lad os sammen sætte vores aftryk på verden uden at efterlade et aftryk på miljøet. Læs mere om projekt Ren Natur på. Gå efter Svanemærket - og pas godt på vores natur Når du vælger svanemærkede produkter, er du med til at gøre en forskel for vores fælles natur. Nedenfor ser du vores brede sortiment af miljøvenlige og svanemærkede plejeprodukter:

Hold danmark rent klistermærker

Ren Natur er ejet af Hold Danmark Rent, som er en non-profit organisation, der har arbejdet for at mindske mængderne af henkastet affald siden 2008. Hold Danmark Rent har siden sin oprindelse støttet det lokale engagement i arbejdet for at få en ren natur. Dette er sket blandt andet ved at udstyre etablerede private indsamlingsgrupper og ildsjæle med blandt andet handsker og affaldssække. I takt med at danske borgeres interesse i at tage et medansvar for en ren natur er stigende, er der også opstået en efterspørgsel efter at koordinere og organisere lokale aktiviteter, der mobiliserer ansvarsfulde og handlingsorienterede borgere i kampen mod henkastet affald. Ren Natur er blevet til på baggrund af de observationer og tendenser, som er blevet kortlagt af HDR igennem de seneste års nationale borgeranalyser. Et rent nærmiljø har stor betydning for 97% af alle danskere og viljen til at bidrage er stigende. Langt de fleste danskere er bevidste om, at kommunen har den daglige renholdelsesforpligtelse på langt de fleste arealer i landet, men borgerne ønsker ansvarlighed og involvering fra andre end blot kommunerne.

  • Vejret costa del sol resine
  • Hvordan bliver jeg Bedste Venner eller Kærester med en anden movie star? – MovieStarPlanet
  • Hold danmark rent 2019
  1. Elbek og vejrup a/s
  2. Frøs netbank login gmail
  3. Onlinemode.dk
  4. Frederik d 5 7