Helsingør Til Helsingborg

Udendørs er Nationalparken Kongernes Nordsjælland en anden af kommunens pejlemærker. Nationalparken har nogle af Danmarks biologisk rigeste skove og søer og tilbyder et væld af naturoplevelser og friluftsliv. Sommerhuse til salg i Nordsjælland Selvom det danske klima ikke just er kendt for at være særlig tropisk eller eksotisk, så findes der i Danmark alligevel overraskende mange sommerhusområder. Både danskere og vores naboer i både nord og syd elsker at holde ferie i Danmark, og derfor valfarter mange til landet for at bruge kvalitetstid i et lækkert sommerhus ved kysten. Selvom en sommerhusferie absolut er hyggeligst, når solen står højt på himlen og termometeret viser 25+ grader, så er det nu også dejligt at tænde op i brændeovnen i de kolde måneder og nyde lyden af træet, der brænder samt gløder, der slår gnister. Hos EDC har vi et flot udvalg af sommerhuse til salg i Nordsjælland. I Nordsjælland er det muligt at finde et rigtig flot sommerhus, hvad end du er til et ældre træhus, stråtækt hus eller et mere moderne murstenshus.

Færge til helsingborg

 1. Google Sheets – Opret og rediger regneark på nettet helt gratis.
 2. Ledig bevilling til Nørre Alslev Apotek
 3. Kødsovs med grøntsager
 4. Færgebillet helsingør til helsingborg
 5. Helsingør til helsingborg time
 6. Lægehuset i Roslev får ny læge - Skive Kommune
 7. Leonora christina færgen
 8. Helsingør til helsingborg take
 9. Helsingør til helsingborg sejlplan
 10. Jurastuderende i Århus? Hjælp mig! : Denmark
 11. Helsingør til helsingborg 11

Visit helsingør

Scandlines Helsingør-Helsingborg har skiftet navn til ForSea og vi er flyttet til nyt site! Du finder opdateret prisliste på vores nye hjemmeside - klik her for at komme direkte til prislisten. Ved billetkøb i Sverige gælder den svenske prisliste. Se venligst den svenske hjemmeside Når en billet bestilles telefonisk pålægges et håndteringsgebyr på DKK 40, - pr. billet. Billetter købt online eller i havnen er undtaget gebyret. Alle priser er i DKK. Gå til ForSea

Helsingør til helsingborg

Helsingør til helsingborg 8

Du kan gå på opdagelse i naturen - på cykel-, vandre- og ridestier gennem skove, over marker og engarealer. Eller hvad med at slentre i Helsingørs historiske gader, hvor bl. Domkirken, Karmeliterklosteret, Axeltorv og flere hundrede år gamle bindingsværkshuse og købmandsgårde er med til at skabe en særlig autentisk stemning i en moderne handelsby. De bedste rammer - for noget helt unikt Helsingør Kommunes kultur, historie og natur er dens stolthed. Helsingør er tæt på sin rødder, og hvert år ligger tusindvis af turister vejen forbi Kronborg, som er på Unescos liste over særlige kulturskatte. I dag er hele Kronborg-området med slottet, havnen og det tidligere skibsværft ved at blive omdannet til et kulturelt kraftcenter, der vil vække national og international opmærksomhed. "Kulturværftet", som det nye kulturhus hedder, åbnede i oktober 2010 og vil bl. rumme koncertsale, museum og bibliotek. I 2012 åbnede et nybygget søfartsmuseum i en gammel tørdok i havnen. Det bliver et maritimt museum uden sidestykke i hele verden.

Helsingør til helsingborg song

Restauranten, der ligger i stueetagen, serverer à la carte fra mandag til lørdag. Desuden har du her også vores lobby-bar, hvor du kan slappe af med en drink.