Design Dit Eget Køkken

Designkøkken i særklasse Vi har stor ekspertise på området og er stolte af vores mangeårige erfaring med såvel produktion som design. Her får du designkøkken i særklasse, når du vælger dine køkkenelementer, dine hvidevarer, dit armatur eller din bordplade hos os. Vi har sørget for de absolut bedste materialer og er din garant for altid højeste kvalitet. Vi tilbyder vores køkkenelementer i miljørigtig produktion, der byder på: Greenline Bioboard – køkkenelementer fremstillet af majkolber Her får du køkken med intet mindre end FSC certificering og PEFC certificering. Den tyske grundighed og altid høje kvalitet er en selvfølge, når du handler køkken hos Rotpunkt Køkken. Vi giver dig det bedste af det bedste indenfor designerkøkkener. Skandinavisk køkkendesign Vores udgangspunkt er det altid lette og indbydende skandinaviske køkkendesign, men vores køkkener er til for dig. Derfor bliver det også dig, der er med til at bestemme præcis, hvordan dit køkken skal se ud. Du har en idé om, hvordan dit køkken skal fungere, og vi hjælper dig med at teste idéen med vores professionelle rådgiveres brede erfaringsgrundlag.

Design dit eget køkken l

Så du kan få lige præcis det køkken, du drømmer om. Sådan finder du prisen på dit drømmekøkken Du kan til enhver tid booke et møde hos vores indretningseksperter, som står klar til at hjælpe dig videre - uanset hvad det drejer sig om. Book et møde idag Tilmeld dig Kviks nyhedsbrev og bliv inspireret med produkter og kampagner inden for køkken, bad og garderobe.

ALLE VORES BUTIKKER ER ÅBNE - MEN DU KAN OGSÅ BOOKE ET HJEMME VIDEOMØDE Book et videomøde Vi skal stå sammen – på afstand Derfor introducerer vi videomøder, hvor vi kan ses og drøfte dine køkkendrømme trygt og risikofrit. Du kan blive hjemme og stadig få inspiration og professionel rådgivning af vores køkkeneksperter. Det hele foregår på din computer, tablet eller telefon, hvor vi deler vores skærme. Det gør det muligt for dig at se de forskellige materialer, farver og designløsninger nøjagtigt som i butikken. Og du kan vise dit køkkenrum, så vi sammen kan drøfte mulighederne. Sådan gør du: - Book et videomøde ved at klikke på knappen her under. - Vi kontakter dig for at aftale et tidspunkt. - Vi mailer en mini-guide til dig, så du ved, hvad du skal gøre. - På det aftalte tidspunkt ringer vi dig op, deler skærm og finder dit drømmekøkken. Vi glæder os til at finde din køkkenkærlighed. + Er du i tvivl om hvilke farver og materialer, der skal være i dit nye køkken? Design dit køkken i vores Design Styler og prøv dig frem, inden du bestemmer dig.

Design dit eget køkken university

3D køkkendesigneren gør det er nemt for dig at matche materialer og tilbehør, og derved kan du få en god idé om, hvordan dit nye køkken skal se ud. Det er dog ikke muligt at ændre materialerne på hvidevarer, vask og armatur. Skal du have alle detaljerne med, vil vi anbefale dig, at du prøver vores virtual reality køkken i en af vores butikker. " Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har Tina Levring, Silkeborg Se dit nye køkken i virtual reality Ønsker du at få en meget virkelig fornemmelse af, hvordan dit køkkendesign ser ud hjemme hos dig, kan du sammen vores indretningskonsulenter prøve vores virtual reality univers i din nærmeste Invita-butik. Dermed bliver dit køkkendesign levende i stedet for blot en tegning. Der er ingen tvivl om, at det er fremtidens måde at købe køkken på! Læs mere om køkkendesign i virtual reality. Gør dit drømmekøkken til virkelighed Har du overvejet, hvordan dine skabsløsninger eller skuffeindretning skal være?

Design dit eget køkken build

 1. Køkkendesign | Design dit eget køkken og oplev høj service
 2. Fjernelse af galdeblæren - Mave-tarm | Nørmark Privathospital
 3. Design dit eget køkken meaning
 4. Hvor gammel er jorden
 5. Brunch opskrifter
 6. Design dit eget køkken ikea
 7. Flugten fra Østtyskland | Nordisk Film Biografer
 8. Ringenes herre - kongen vender tilbage
 9. Design dit eget køkken 2017
 10. Kasper eistrup kæreste
 11. Hagesmæk med ærmer
 12. Design dit eget IKEA Køkken | Eksklusive køkkenlåger | Trendform

Design køkken Det er slet ikke så kompliceret at designe sit eget køkken. Når du handler køkken hos os, så tager vi dig med på en spændende rejse igennem de mange muligheder. Vi tager altid en snak med dig omkring de behov, der er til dit kommende køkken og hvilke køkkenelementer, der vil passe bedste ind i din smag. Det store farveudvalg tæller intet mindre end: Hele 26 flotte korpusfarver Hele 300 flotte standardfarver Dertil kommer muligheden for at vælge præcis den form for køkken, som matcher dine køkkendrømme. Vi gør det let for dig at vælge køkken og med de mange spændende køkken illustrationer, som du finder på vores hjemmeside, så kan det være næsten svært at vælge. Køkkendesign inspiration Vi har gennem årene hjulpet et stort antal danskere med at få designet præcis det køkken, som matcher husstanden. Det hjælper vi også gerne dig med. Her på siden kan du bl. a. finde inspiration i de mange forskellige designs, der er at vælge imellem. Her kan du bl. finde flotte eksempler på: Køkkener udført i træ Køkkener udført i laminat Køkkener med lak overflade Køkkener med mat overflade Varianterne er mange, og tæller du de mange mulige farvekombinationer med, så vil du opleve, at du har næsten uanede muligheder, når du vælger et Rotpunkt køkken.