Stop Den Lille Kænguru

  1. Den lille rejsebureau
  2. Den lille havfrue dansk full movie

Kænguruen blev ramt af en bil og mistede livet. Føreren af bilen slap uskadt fra uheldet. 5 Panda fandt friheden via bambus En af de to røde pandaer, der bor i Odense Zoo (Foto: Agnes Dalhoff Pedersen) Senest den 15. januar 2020 stak en rød panda af fra Odense Zoo. Den pelsede ven kravlede angiveligt op på noget bambus, som stod bukket på grund af kraftig regn. På den måde kunne pandaen løbe ud i friheden. Pandaen blev senere på aftenen fanget, fordi den sad stille oppe i et træ. Den blev skudt med en bedøvelsespil og ført tilbage til Odense Zoo. Pandaen blev efterfølgende låst inde, så den kunne slappe af efter den hæsblæsende jagt.

Den lille rejsebureau

Stop den lille kænguru | Børnesang med fagter | Syng med Sherif Haps

Daværende zooinspektør Herold Nielsen endte i stedet med at sende flodhesteungens mor ned ad åen i håb om, at hun kunne få ungen med tilbage. Det lykkedes, og de to flodheste kom tilbage til Odense Zoo i god behold. 3 24 Hr. Nilsson-aber forsvandt Ad to omgange stak en del af disse aber væk fra Odense Zoo (Foto: claus fisker © Scanpix) Den 6. august 2016 så omkring 24 aber deres snit til at stikke af fra Odense Zoo. Der var tale om såkaldte dødningehovedaber, som også er den slags abe, som Pippi Langstrømpe har i Astrid Lindgrens fortællinger. Aberne løb ud på stisystemer bagved zoologisk have og videre mod Odense centrum. Aberne blev fanget ved, at dyrepassere lokkede dem med larver, som de kunne spise. 4 Kænguru stak af, men så ikke bilen En kænguru som denne måtte desværre lade livet, da den stak af fra Blåvand Zoo (Foto: søren bidstrup © Scanpix) Tilbage i oktober 2019 stak en kænguru af fra Zoo i Blåvand sent på aftenen. Trods forsøg på at indfange den, måtte dyrepassere og kænguru dog erkende, at friheden var for farligt et sted.

Den lille havfrue dansk full movie

  1. Stop den lille kænguru (Sangtekst)
  2. 70 års fødselsdag
  3. Koncerter i dag

Vi betaler for at komme ind, men der er nogle, som hellere vil ud af landets zoologiske haver. Men det er langt fra første gang, at et dyr lykkes med sit flugtforsøg. 1 Aalborgensere på jagt efter sort panter En sort panter som denne stak af i 70'erne fra Aalborg zoo (Foto: Colourbox) I 1971 tog en sort panter rejsen fra Aalborg Zoo og ud i friheden. Politiet, Falck og dyrepassere blev indkaldt til at finde det kæmpe kattedyr. De opfordrede samtidigt aalborgensere til ikke at gøre det samme, fordi en panter som bekendt er farlig. Men borgerne kunne ikke skræmmes, og hundredevis ledte efter panteren i området omkring zoo. Panteren blev fundet, efter en mand anmeldte, at han havde set den. Dyret blev skudt, da politiet ankom til stedet. 2 To flodheste svømmede en tur op ad åen En flodhest som denne blev sendt ned ad Odense å, så den kunne få sin unge med hjem (Foto: søren bidstrup © Scanpix) I Odense fandt en babyflodhest ud af, at den kunne tage sig en svømemtur op ad Odense Å. Man forsøgte at sejle efter ungen for at få fat på den, men uden held.