Olsen Banden Går Amok

  1. Olsen banden går amok movies
  2. Olsen-banden går amok (1973)
  3. Olsen banden går amok 3

Nu da banden igen samlet kan de fortsætte med Egons plan. Pengene ligger i et skab på et lager på Christianshavn. Planen er er snige sig ind gennem kloaksystemet, og videre op på kontorene hvor skabet er, sikret med lysfølsomme alarmer og hydrauliske døre. Men - nogle få timer før kuppet får Benny og Kjeld besøg af købmanden og Ragna. De vil slå en streg over det der er sket fordi Ragna elsker Benny - Egon står igen alene. Han beslutter sig så til selv at gennemføre kuppet, men prøver dog alligevel en sidste gang at få Dynamit Harry med, men han vil ikke, især ikke hvis han skal sejle i båd. Kuppet går ganske fint, og uden de store besværligheder, indtil Egon skal ned gennem kloakdækslet i fryselageret, og en vagt dukker op. Egon tænker hurtigt og finder et kølerum der ikke er aflåst og går ind der. I mellemtiden har de 2 andre bandemedlemmer fundet ud af hvor slemt det egentlig står til med købmandsforretningen, det kører på stort underskud. De flygter fra hjemmet og sætter efter Egon.

Olsen banden går amok movies

Olsen-banden går amok (1973)

Olsen-banden går amok Overblik Originaltitel Olsen-banden går amok Dansk titel Olsen-banden går amok Genre Komedie Instrueret af Erik Balling Produceret af Bo Christensen Manuskript af Erik Balling Henning Bahs Medvirkende Ove Sprogøe Morten Grunwald Poul Bundgaard Musik af Bent Fabricius-Bjerre Fotografering Jørgen Skov Klip Ole Steen Nielsen Distributør Nordisk Film Udgivelsesdato 1973 Censur Tilladt for alle [1] Længde 1 time. 40 minutter Oprindelsesland Danmark Sprog Dansk Efterfulgte Olsen Bandens store kup Fortsættes i Olsen-bandens sidste bedrifter DVD Ja VHS Ja Links på IMDb på i DFI's filmdatabase i SFDb Information med symbolet hentes fra Wikidata. [ redigér på Wikidata] Olsen-banden går amok er en dansk film fra 1973, den femte i rækken af de i alt fjorten Olsen-banden -film. Filmen er instrueret af Erik Balling efter manuskript af Balling og Henning Bahs. Handling [ redigér | redigér wikikode] Advarsel! - Handling, afslutning og/eller plot afsløres i det følgende. En stor del af temaet i denne film er Bennys fordrukne bror Harry (Preben Kaas), som har været med i en af de tidligere film, Olsen-banden på spanden, dog forsøger Harry sig denne gang på vandvognen.

Olsen banden går amok 3

I filmen optræder Egon som en udenlandsk forretningsmand. I den originale danske version taler han tysk, mens han i den tysksynkroniserede version taler engelsk. I sidstnævnte kan hans tyske oprindelse dog stadig ses på den benyttede Lincoln Continentals tyske nummerplader (DS-M 82). Disse nummerplader var registreret i Landkreis Donaueschingen ( Baden-Württemberg), som den 1. januar 1973 i rammerne af kredsreformen blev opløst (filmen havde premiere den 5. oktober 1973). Biografen, som Olsen-banden i starten af filmen begår indbrud i, er Palads i København hvor de fleste Olsen-banden-film havde premiere. Plakaten med påskriften Det store kup skulle referere til den foregående film i serien. Sætningen som Kriminalassistent Jensen siger, "Alle spor peger i retning af Huset på Christianshavn", skulle referere til den dengang populære tv-serie Huset på Christianshavn. Flere af seriens afsnit var ligeledes instrueret af Erik Balling med medvirken af bl. Ove Sprogøe, Kirsten Walther og Jes Holtsø.

  • Olsen banden går amok youtube
  • Olsen banden går amok imdb
  • Olsen banden går amok 2017
  • Olsen banden går amok time
  • Olsen banden går amok nr

Med Olsenbanden og Dynamitt-Harry går amok blev filmen i 1973 næsten samtidig genindspillet i Norge.