Modstrøm Danmark A/S

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience. Spar penge og gør noget godt for klimaet ved at reducere dit elforbrug by Modstrom Danmark A/S What is it about? App Details Genre Utilities Education Last updated March 13, 2014 Release date February 24, 2014 App Store Description Spar penge og gør noget godt for klimaet ved at reducere dit elforbrug Modstrøm App'en er det værktøj der hjælper dig som elforbruger til at forstå hvordan og hvornår du bruger din elektricitet. Med App'en får du: * Dagens og morgendagens elpriser på elbørsen * Information om hvor meget du kan spare ved at bruge din strøm når den er billigst * Løbende sparetips * Oversigt over hjemmets strømslugere. Hvor meget strøm bruger stereoanlægget, mikrobølgeovnen, kaffemaskinen og vaskemaskinen? Modstrøm App'en hjælper dig til at blive en aktiv energiforbruger, der træffer bevidste valg, og dermed sparer på strømmen til gavn for klimaet og din pengepung. Husk at den eneste grønne kilowatttime er den du ikke bruger.

Modstrøm (energiselskab) - Wikipedia, den frie encyklopædi

Udtalelser fra kunder Sådan har andre virksomheder oplevet Centic som udviklingsleverandør. Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift af softwaren. Vi er meget tilfredse med udvikleren fra Centic. Han satte sig hurtigt ind i vores setup, og han har også en god fornemmelse for hvornår han skal lave en opgave, og hvornår det er os der skal lære at gøre noget. Centic er en leverandør af softwareudvikling, hvor man får rigtig god værdi for pengene. Kost & Ernæringsforbundet, Økonomichef Morten Andersson Vi har brugt Centic til udvikling af den seneste version af vores system til håndtering af al administration omkring de ph. d. -studerende på SDU. Vi har kommunikeret direkte med udvikleren og han har været god til at sætte sig ind i, hvad vi ville, samtidig han har ydet høj produktivitet gennem hele udviklingsprojektet.

Syddansk Universitet, Projektchef Bjarne Nielsen Centic som udviklingspartner Centic har udviklet softwareløsninger til private og offentlige virksomheder siden 2008. Blandt andet nedenstående.

Det sidste fortryder Jørgen Holm Westergaard i dag. - Det er ærgerligt. Havde vi vidst, at vi ville tabe penge på Modstrøm, så havde vi jo ikke taget dem som kunde, siger han. Kunder slipper for tab Til gengæld slipper Modstrøms cirka 25. 000 kunder for tab. Det forsikrer direktør Anders Millgaard. - Den nye selskabskonstruktion (under Modstrøm Danmark A/S, red. ) gør, at alle kunder fortsat vil få deres strøm på samme vilkår som de altid har fået det, lover Anders Millgaard. Også Modstrøms ansatte fortsætter på samme vilkår som under selskabet Modstrøm A/S.

000 kunder. [5] Teknisk set har Modstrøm et system med et kamera, der periodisk tager billeder af elmåleren og disse billeder bliver brugt til at fakturere elprisen efter det tidspunkt, hvor strømmen bliver brugt – elprisen varierer over døgnet. Hvis kunden har et sådan kamera, tilbyder Modstrøm "gratis strøm" om natten mellem 00:00 og 06:00 – afgifterne til staten skal dog stadig betales. Modstrøm Danmark A/S var i krise i 2011, men firmaet blev videreført af nye ejere, herunder Sune Olsen, og driften genoptaget under navnet Modstrøm Danmark A/S [6] [7]. Siden 2011 har Modstrøms kundebase udviklet sig fra ca. 25. 000 til mere end 60. I 2015 leverede Modstrøm mere end 425 millioner kWh, hvilket svarer til det samlede elforbrug for indbyggerne i Aalborg. Modstrøm har pr. 21. marts 2016 omkring 150 ansatte på afdelinger i København, Fredericia og Hamburg. Referencer [ redigér | redigér wikikode] Ekstern henvisning [ redigér | redigér wikikode] Firmaets hjemmeside

Главная Утилиты Modstrøm (0) (0) (0) (0) (0) (0) (0) Spar penge og gør noget godt for klimaet ved at reducere dit elforbrug Modstrøm App'en er det værktøj der hjælper dig som elforbruger til at forstå hvordan og hvornår du bruger din elektricitet. Med App'en får du: * Dagens og morgendagens elpriser på elbørsen * Information om hvor meget du kan spare ved at bruge din strøm når den er billigst * Løbende sparetips * Oversigt over hjemmets strømslugere. Hvor meget strøm bruger stereoanlægget, mikrobølgeovnen, kaffemaskinen og vaskemaskinen? Modstrøm App'en hjælper dig til at blive en aktiv energiforbruger, der træffer bevidste valg, og dermed sparer på strømmen til gavn for klimaet og din pengepung. Husk at den eneste grønne kilowatttime er den du ikke bruger. Заметки о выпуске 02. 03. 2014 | Версия: 1. 0 | Размер: 1, 8 MB Скриншоты iPhone / iPod: Категория Утилиты, Образование Поддерживаемые устройства iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S iPad 2 Wifi, 2 3G, 4th Gen, Mini 4G, 3rd Gen, Mini, 3rd Gen 4G, 4th Gen 4G iPod Touch 5th Gen чтобы открыть Plumber Цена: Бесплатно

Modstrøm A/S Virksomhedsinformation Selskabsform Elselskab Grundlagt 2006 Nøglepersoner Sune Olsen, storaktionær Slogan Dit klimavenlige elselskab Eksterne henvisninger Modstrøm Danmark A/S er et dansk elselskab fra 2008. Selskabet profilerer sig overfor klimabevidste private og offentlige el- forbrugere med en forretningsidé, der støttes af Elsparefonden [1]. Modstrøms historie begyndte tilbage i 2000, hvor Modstrøms grundlæggere udviklede nye IT-løsninger til energiselskaber i virksomheden OMX. Senere oprettede de selskabet AKTANT, og i 2003, hvor elmarkedet blev liberaliseret, blev grundstenen til Modstrøm Danmark A/S lagt. I 2006 blev Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskab en realitet, og i 2008 åbnede Modstrøm sit salg. Lige siden har Modstrøm udviklet energivenlige produkter ud fra den grundlæggende filosofi om, at den eneste rigtige kilowatt-time er den kilowatt-time, der aldrig bliver brugt. [2] Princippet er, at elselskabet køber CO 2 -kvoter svarende til den udledning, forbrugeren er årsag til.

Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig man-torsdag 9-16 og fredag 9-14. Venlig hilsen Modstrøm Hej Rathika. Tak for din anmeldelse og ros. Vi er rigtig glade for, du tager dig tid til at fortælle os det herinde. Vi håber på fremover at kunne gøre os fortjent til 5 stjerner. Vi vil i al fald fortsat gøre vores bedste for at levere en service, du kan være tilfreds med. Skulle der opstå spørgsmål, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på 82 100 200. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig om dit energiforbrug, dit produktvalg og andre vilkår man-torsdag 9-16 og fredag 9-14. Venlig hilsen Modstrøm Hej Jan. Tak for din ros og ikke mindst alle dine stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, du er glad for vores service. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på 82 100 200. Vi gør vores bedste for, at du er godt i gang med din grønne omstilling, og vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig om dit energiforbrug, dit produktvalg og andre vilkår man-torsdag 9-16 og fredag 9-14.

Modstrøm leverer igen strøm til kunderne. Nu som Modstrøm Danmark. (Foto: Holger Madsen- DR) Fra Modstrøm A/S til Modstrøm Danmark A/S. Det er den forvandling det lille elselskab har gennemgået. Forandringen kan synes minimal, men det er en turbulent periode for Modstrøm, der har ført til navneskiftet. - Modstrøm lever videre. Vi har fået en ny ejer, der er kommet ind med et tocifret millionbeløb og har reddet os. Det er dejligt, siger Anders Millgaard. Modstrøms konkursbegæring, som blev indgivet for cirka en måned siden, kom ifølge selskabet selv, fordi de blev bedt om stille med en større bankgaranti. Kreditorer tager tab Det gamle selskab, Modstrøm, går dog stadig konkurs. Derfor ser kreditorer som for eksempel Energidanmark ud til at tabe deres tilgodehavende. - Vi kender ikke tabet endnu. Vi ved ikke, hvor stort det bliver, men der er meget der tyder på, at vi får et tab på dem desværre, siger direktør i Energidanmark, Jørgen Holm Westergaard. Energidanmark sælger og køber strøm engros på europæiske elbørser og var underleverandør til Modstrøm.

  1. Danskere i le mans 2019
  2. Brugte biler aalborg
  3. Modstrom denmark a/s
  4. Blæner i munden series
  5. Modstrøm (energiselskab) - Wikipedia, den frie encyklopædi
  6. CITROËN redder LETH turen - Citroën Danmark

Modstrøm Danmark A/S er et dansk elselskab fra 2008, som blev grundlagt på en vision om en bedre og grønnere energiforsyning. Modstrøms historie begyndte tilbage i 2000, hvor Modstrøms grundlæggere udviklede nye IT-løsninger til energiselskaber i virksomheden OMX. Senere oprettede de selskabet AKTANT, og i 2003, hvor elmarkedet blev liberaliseret, blev grundstenen til Modstrøm Danmark A/S lagt. I 2006 blev Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskab en realitet, og i 2008 åbnede Modstrøm sit salg. Lige siden har Modstrøm udviklet energivenlige produkter ud fra den grundlæggende filosofi om, at den eneste rigtige kilowatt-time er den kilowatt-time, der aldrig bliver brugt. (... ) Kilde: 17-08-2016