Min Fede Træner

Hun er jo en humørbombe uden lige, og det har været skønt at have hende. « Christina fortæller, at Mascha holder skarp øje med hendes sociale medier og straks tager affære, hvis hun ser noget, der ikke er så sundt. »Det er da dejligt, at hun skriver og giver mig en lille opsang. Det er jeg glad for. Og vi har da også stadig kontakt, som det er lige nu. Men det dør jo nok ud på et tidspunkt. Det her var jo et arbejde for Mascha, og hun er jo en meget travl person i hverdagen, « siger Christina. LÆS OGSÅ: Afsløret: Så meget tabte Mascha sig i 'Min fede træner' LÆS OGSÅ: Andreas forladt af 'Min fede træner': Frederik skylder Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser. Artiklen er oprindeligt bragt hos

Deltagerne fra 'Min fede træner': Sådan har vi det med vores trænere i dag | BT Livsstil - www.bt.dk

Min fede træner live

  1. Lejligheder i kolding
  2. 'Min fede træner'-deltager er blevet fedmeopereret: Det var min sidste chance | Realityportalen
  3. Min fede træner online
  4. Min fede træner live
  5. Sådan går det deltagerne fra 'Min fede træner' i dag | Realityportalen
  6. Bog og ide støvring 5
  7. Skoletasker 0-2 klasse 4
  8. Min fede træner 3

Min fede træner 2016

Alle artikler om Min fede træner Tog 17 kilo på: Så meget har Kira Eggers tabt... Så meget har Mascha tabt i "Min fede... Fetterlein blev tvunget til at forlade "Min... Chok: Fetterlein dropper "Min... "Min fede træner": Christina giver kæk Mascha... Efter 37 dage har Fetterlein kun taget 1, 8 kg på Min fede træner: Læge i chok over Maschas krop Fetterleins søn: Du bliver aldrig tyk Gustav langer ud efter "Min fede træner"

Han fik tilbudt et alt for lavt beløb og ønskede i øvrigt ikke at tage det antal kilo på, som produktionen ønskede. - Jeg skulle helst tage omkring 20 procent af min kropsvægt på, så jeg skulle op og ramme næsten 140 kilo. Jeg kunne slet ikke se det for mig, siger han. Se også: TV3 i kæmpe shitstorm efter 'fede'-program: - Vi kunne aldrig drømme om at lukke det ned! Et andet problem var økonomien. - Jeg mener, at jeg fik tilbudt 15-20. 000 kroner for at være med. Det er jo lidt tid siden, men det var deromkring, og det var så for hele min deltagelse. Men så ville de også betale for maden, forklarer han og afslører, at han fik et væsentligt højere beløb, da han i 2012 deltog i TV3-programmet 'Tæsk en kendt'. Han overvejede aldrig for alvor at takke ja til TV3's tilbud. - Det var for mærkeligt, at jeg skulle tage så mange kilo på for så at tabe dem igen. Hvorfor skulle jeg gøre det? Jeg har da ikke lyst til at udvide min krop og håbe, at huden følger med, når jeg taber mig hurtigt igen, siger han og anfægter programmets troværdighed.