Billige Rejser Fra Billund

Når I køber billige flybilletter hos Sun Tours, får I mulighed for selv at planlægge jeres ferie fra start til slut. Det eneste, der på forhånd er udstukket, er tidspunkterne for afrejse og hjemkomst. Alt derimellem råder I selv over. Dermed åbner sig helt nye muligheder for en rejse, der er skræddersyet efter, hvordan I gerne vil holde jeres ferie. Når I ankommer med flyet til jeres valgte rejsedestination, er I med andre ord jeres egne rejseguides og kan enten hoppe på en rutebus, leje en bil eller praje en taxa og fortsætte turen. Enten til et hotel der er booket hjemmefra eller måske en ferielejlighed, I har lejet gennem venner eller bekendte. Billige flybilletter til de populære soldestinationer Når vi tilbyder flybilletter, er der oftest tale om restpladser i de fly, vi i forvejen benytter, når vores rejsegæster skal flyves sydpå til sol og sommer. Det betyder, at muligheden for flybilletter kun er tilstede på udvalgte afgange til på forhånd fastlagte destinationer. Til gengæld er priserne lave, hvilket gør flybilletterne meget populære.

Billige rejser miami

Det er helt op til dig, hvad du ønsker – og rejser fra Billund Lufthavn kan virkelig tage dig ud i hele verden. Hvis du gerne vil på en storbyferie med direkte fly fra Billund Lufthavn eller måske på en charterrejse, som du selv arrangerer, så kan du i øjeblikket for eksempel tage til: Dublin London Manchester Paris Amsterdam Berlin Budapest Rom Istanbul Barcelona Nice Venedig Warszawa Du kan også tage på en dejlig ferie i Norden, da du kan komme direkte til både Stockholm, Oslo, Reykjavik, Helsinki og færøske Vagar, som ligger blot 45 minutters kørsel fra Torshavn. Rejser fra Billund Lufthavn er aldrig kedelige! Hvis du søger efter flybilletter til blandt andet USA og Thailand, så er billetterne nogle gange billigere fra Billund, end de er fra København og Hamborg. Faciliteter i Billund Lufthavn Når du skal flyve fra Billund Lufthavn, så kommer du ind i en moderne lufthavn, som, selvom at den ikke er lige så stor som for eksempel Kastrup Lufthavn, har alle de nødvendige faciliteter, du vil få brug for – og lidt til.

Hvis du foretrækker at tage en taxa, så kan dette også sagtens lade sig gøre (især godt hvis I er flere om at splejse) – der er en fast pris på 52 dollars (ca. 330 kr. ) pr. taxa. Pas og visum i USA USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Book en billig afbudsrejse med Apollo fra Billund!

Du kan tage bus ind til byen på 1 time og 20 minutter med sidste stop på Victoria Station. Billetten koster til gengæld kun ca. 110 kroner. Du kan også tage tog. De går hvert 20. Minut og turen indtil byen tager knap 50 minutter. Billetten koster 15 pund og er således i den billige ende ifht. Fx Gatwick Express, der står dig i 33 pund, hvis du ikke er opmærksom på de særlige rabattrin. Priser på flybilletter til London Det er meget billigt at flyve til London som oversigten herover også viser. Du kan regelmæssigt finde billetter til blot et par hundrede kroner til de ydre lufthavne som Stansted og Luton. Til Gatwick og Heathrow finder du nemt billetter fra cirka 500 kroner og op til omkring tusinde kroner. Vær opmærksom på, at prisen på din billet stiger, hvis du gerne vil have indchecket bagage med. Hvis du blot er på sviptur til London bør du udmærket kunne klare dig alene med en god rejsetaske i form af din håndbagage. Flybilletterne til London er billige året rundt. Du behøver således ikke at booke i god tid for at komme afsted til en god pris.

Rejs direkte fra Billund. Find din rejse nu! | Spies

  • Billige rejser fra billund
  • Billige rejser fra billund e
  • Billige rejser fra billund london
  • Afbudsrejser fra Billund - find billige rejser hos Bravo Tours
  • Billige rejser rom
  • Billige rejser til alanya
  • Last minute rejser fra billund
  • Flybilleter - Se vores store udvalg af billige flybilletter

Shopping-området, som er det første du møder, når du er kommet igennem indtjekning og security, er for nyligt blevet moderniseret så det fremstår lyst og meget imødekommende. I Billund Lufthavn kan du kan købe alle de former for varer, som du kan ønske dig, inden du skal ud at rejse. Der er både parfume- og make-up-produkter, spiritus, tobak, vin og champagne, slik, bøger og magasiner. I boghandlen finder du blandt andet et fint udvalg af forskellige guidebøger og parlører, som er meget brugbare, når du skal på ferie. Taxfree-butikken har desuden en online-butik, hvor du kan bestille dine varer hjemmefra og så få dem udleveret i butikken i lufthavnen; butikken tilbyder også at passe på dine varer, så du kan tage dem med dig hjem, når du vender tilbage fra din rejse. Du kan se tilbud fra Taxfree-butikken på Billund Lufthavns. I Billund Lufthavn er der flere restauranter og spisesteder, hvor du kan spise din morgenmad, hvis du skal med et tidligt fly, en god aftensmad eller hvis du bliver sulten i løbet af dagen.

Billige rejser all inclusive

King Amlet Lounge har flere gange fået tildelt den æresfyldte titel "Highly Commended". Loungen i Billund Lufthavn anses nemlig for at være en af de bedste lufthavns lounger i Europa. Billund Lufthavn for børn Det kan være noget kedeligt at skulle vente flere timer i en lufthavn – ikke mindst hvis du er et barn. I Billund Lufthavn har de lavet en stor "sandkasse" fyldt op med LEGO, som børn i alle aldre frit kan bygge med, mens de venter. Der er også flere LEGO-statuer og figurer opstillet rundt om i lufthavnen. Hvis børnene har lyst til at gå på skattejagt, så har Billund Lufthavn lavet en skattejagts-app, som alle kan downloade. Og så er det bare med at finde skatten! Desuden er der et par fine borde med bordfodbold, som vil glæde de lidt ældre børn. Sådan kommer du til Billund Lufthavn Billund Lufthavn ligger et stykke fra de større byer i Jylland, men derfor er det alligevel ganske nemt at komme dertil. I bil til Billund Lufthavn Hvis du kommer kørende i bil til lufthavnen, er der betalingsparkering på lufthavnsområdet, og du kan vælge imellem flere prisklasser.

Her finder du masser af gode hoteller og varierende rejsemål som byder på alt fra livlige dage til total afslapning. Rejs med Spies fra Billund til populære Gran Canaria. Tenerife Rejs med Spies fra Billund til smukke Tenerife. Med sit varierende landskab og store udbud af hoteller har Tenerife noget for enhver smag. Rejs med Spies fra Billund til smukke Tenerife. Charterrejser fra Billund med Spies Opdag verden med Spies! Vi tilbyder charterrejser og flyrejser fra Billund til masser af spændende destinationer, uanset om du vil rejse om sommeren eller vinteren. På denne side ser du hvor du kan rejse med Spies fra Billund. Du kan rejse til bla. Mallorca og Grækenland med charter, Florida og Maldiverne med fly og hotel, eller tage en spændende storbyferie fra Billund til eksempelvis Barcelona eller London. Vil du rejse nu? Se vores afbudsrejser fra Billund Lufthavn. Transport til og fra lufthavnen Billund Lufthavn bliver betjent af et stort antal offentlige busser, og forbinder ligeledes lufthavnen med toget i både Vejle, Give, Esbjerg, Skanderborg og Aarhus.

På stranden er der et væld af aktiviteter, som speedbådsture, jetski, tennis, fodbold og selvfølgelig beachvolley turnering. Vores rejser til Alanya er nøje planlagt med udvalgte hotellet tæt på netop denne berømte strand. OM NATTEN I ALANYA Når mørket falder på og klubberne åbner, bliver de flotte strande og det turkisblå hav erstattet af et brag af en fest. Alanya er kendt for sit festlige natteliv med uendelige muligheder, for at danse til den nyeste danske popmusik og smage på en masse spændende drinks. Hele byen fester og danser, mens de mange lys og den unikke feriestemning er med til at forstærke oplevelsen af, at det her er noget helt andet end at feste i Danmark! Alle de store barer og diskoteker er placeret i området omkring havnen, hvor bådene er fyldt med farverige lys og feststemte mennesker, der danser og hygger sig under månens lys. FESTPAKKER Hvis du vil have den perfekte ungdomsferieoplevelse, så anbefaler vi at du vælger en af vores festpakker i Alanya. Du kan vælge imellem vores basispakke eller luksuspakke med endnu flere arrangementer og events.