Rasmus Jarlov Kæreste

 1. Rasmus Jarlov (K) | Medlem af folketinget
 2. Kæreste

I interviewet fortæller Mascha Vang, at hun for at undgå at betale topskat udbetaler sin egen løn lige til topskattegrænsen. - Jeg betaler hjertens gerne, og med stolthed, en masse skat til vores velfærdssamfund, men ønsker af princip ikke at betale topskat. Heller ikke om den så bare er 2 pct., så jeg udbetaler løn lige til topskattegrænsen. Jeg synes selv, at jeg er flittig og påpasselig, og det skal jeg ikke straffes for, siger Mascha i interviewet i Børsen. Klasseblinhed Men den udmelding er nedsættende, mener Pelle Dragsted i et offentligt indlæg med hashtagget #klasseblindhed. 'I Mascha Vangs (og mange andre højreorienteredes) øjne er Sosu'en, lagerarbejderen, butiksassistenten, buschaufføren eller renovationsarbejderen, der gør rent om natten, øjensynligt ikke flittige - og 'straffes' derfor ikke med topskat', skriver han og fortsætter: 'Jeg tror ikke nødvendigvis, Mascha Vang tænker over det. Men hendes udsagn, om at topskat er en straf til de særligt flittige, er udtryk for en dyb arrogance overfor det store flertal af danskerne, der knokler hårdt hver eneste dag, men aldrig når i nærheden af at få en indkomst i topskatte-klassen. '

Rasmus Jarlov (K) | Medlem af folketinget

Er man liberal som Jarlov, går man op i penge og paroler om, at det skal kunne "betale sig" at arbejde. Altså medmindre vi taler om kvinder, der spiller på landsholdet i fodbold. De kan nøjes med æren, kan de! Takket være min kæreste er jeg blevet mere interesseret i fodbold. Han er fan af Liverpool i en grad så, hans humør følger holdets op- og nedture. Og jeg kan nogle gange misunde ham hans passion: Selvom jeg er smittet med en smule Liverpool-fan-virus, er det nemlig ikke rigtig mit hold. Følelsen af at have mit eget hold kom først med det danske kvindelandsholds deltagelse i EM i sommer. Det var fantastisk at se kvinderne udfolde sig på det, der normalt er mændenes domæne – og for første gang råbte min kæreste og jeg lige højt. Så meget desto mere deprimeret blev jeg, da der opstod konflikt mellem kvindelandsholdet og DBU med lange, komplicerede forhandlinger om spillernes løn. Ingen kender rigtig til indholdet af forhandlingerne, og alle har ventet utålmodigt på en afklaring, især Rasmus Jarlov, konservativt folketingsmedlem og på landsholdet i hurtige meninger.

Han har tidligere været suppleant. Han nåede i et år - fra juni 2018 til juni 2019 - at være erhvervsminister i den tidligere VLAK-regering. /ritzau/ Microsoft kan få en andel af indtægterne, hvis du køber noget via et produktlink i artiklen. Næste historie Trump og Obama i åben krig

© Niels Christian Vilmann/Scanpix Rasmus Jarlov er blevet ramt af en inflammation i kroppen. (Arkivfoto) Rasmus Jarlov, folketingsmedlem for De Konservative, bliver sygemeldt fra Folketinget frem til sommerferien grundet en betændelsestilstand i kroppen. Det skriver han på sin Facebook-profil. - Jeg har en inflammation i kroppen, som jeg har været indlagt med på hospitalet flere gange i de sidste måneder, og som er alvorlig, hvis ikke den bliver behandlet ordentligt nu, hvilket kræver medicin og desværre er uforeneligt med at passe arbejdet i Folketinget de næste måneder, skriver Rasmus Jarlov. Hanne Bjørn-Klausen, der er kommunalbestyrelsesmedlem i Herlev Kommune, træder ind som suppleant. Rasmus Jarlov skriver yderligere, at han forventer at komme sig helt over sygdommen. - Det er nyt for mig og bestemt ikke med min gode vilje, men der er ikke nogen vej udenom, hvis jeg skal blive rask. Prognosen er god, og både jeg og min læge forventer, at jeg bliver 100 procent rask igen. Rasmus Jarlov blev valgt ind i Folketinget ved valget i 2015.

DBU har selv som slogan, at de er "En Del af Noget Større". Ja netop. Kvindelandsholdet handler ikke kun om at vinde over Holland eller om, hvorvidt holdet "kan løbe rundt". Det handler om at vi kvinder også vil have et hold, vi kan råbe højt over. Om forbilleder, der begejstrer og inspirerer os. Det handler om Nadia Nadim, der er født i en flygtningelejr og nu spiller i Manchester City. Har piger, der kæmper med social kontrol i indvandrermiljøer noget bedre argument end hende, for at få lov at gå til fodbold? Nej. Derfor scorer Jarlov også selvmål med sine skæve Dannebrogs-emojis og sit det-bør-handle-om-ære-ikke-penge-pjat. Kvindefodbold er en del af noget større. Og noget, der er værd at kaste penge efter. Mange penge.

Kæreste

Mascha ufint Til Ekstra Bladet siger Mascha Vang, at Pelle Dragsted benytter sig af ufine kneb. - Jeg synes, at det er ufint at lægge så grimme ord i munden på mig, når det er så langt fra de værdier, jeg har, siger Mascha Vang og fortsætter: - Det pudsige er, at han nævner butiksassistent. Jeg er jo selv uddannet butiksassistent. Min far er vognmand. Min lillebror lastbilchauffør, og min mor er førtidspensionist. Jeg kommer fra en arbejderfamilie, hvor ingen er vant til uddannelse. Han får mig til at lyde som et overklasseløg. Det er jeg jo ikke!

Jeg synes ikke, man skal give færre penge til vores soldater, eller at man kan sammenligne deres indsats med det at dyrke sport. Jeg synes bare, det er pudsigt, at en jubelliberal som Jarlov, pludselig finder "æren" frem som argument, når det handler om, at mennesker kræver penge for deres indsats, og begår den dødssynd at organisere sig i en fagforening for at opnå det. Et andet ofte fremført argument er, at der ikke er mange penge i kvinders fodbold: At det ikke kan betale sig at give de dér damespillere løn, fordi pengene jo ikke "kommer hjem igen". Eller at damelandsholdet "ikke løber rundt", hvilket er et mærkeligt udtryk at bruge om folk i deres profession. Men hvad nu, hvis! Hvad nu hvis man ikke tænkte på pengene så kortsigtet, men sendte en tanke ud til de oppløjede mudderplæner i provinsen, hvor små piger løber omkring og spiller fodbold i efterårsmørkets elektriske lys? Hvad med om man tænkte i passion og inspiration for danske piger og kvinder generelt? Hvorfor kun tænke i bundlinje?

 1. Braiserede svinekæber – klassisk opskrift | SPIS BEDRE
 2. Vejret i los angeles
 3. Kæreste
 4. Songtext von Lis Sørensen - Mine Øjne De Skal Se Lyrics
 5. Køb Emil Thorups lækre Handvärk borde online her. – CasaCasino
 6. Løbeure med gps devices
 7. Litteraturhenvisninger
 8. Køkken fronter til Ikea. &SHUFL er dit ikeahack i dansk design.
 9. Trækasser til væggen
 10. Godmorgen lille land
 11. Genstande om ugen free
 1. Spa ophold jyllands
 2. Hvordan regner man bmi