Masser Af Succes

Heller ikke i går ville Kim Larsen uddybe kampene i bandet. »Der var ikke nogen, der vandt. Det er jo pointen. Det er dialektikken, modsætningerne, der skabte bandet, for at sige det på en retorisk måde. « Wili Jønsson mener, at modsætningerne, skænderierne, var brændstoffet og derfor ikke nødvendigvis skal ses som noget negativt. »Der er jo ikke noget usædvanligt i, at man skændes i et rockorkester. Det er simpelthen en del af skabelsesprocessen. Så det at skændes i rockregi er fuldstændig uundgåeligt. Men det kan jo godt være, at vi skændtes lidt mere end andre, « siger Wili Jønsson. »Jeg kan godt savne vildskaben i de bands, jeg spiller med i dag. Der er for få skænderier, « indskyder trommeslager Berlev. »Det gjorde du sgu ikke dengang, « påpeger Kim Larsen, og henviser til filmen, hvor man ser Søren Berlev forlade et sommerhus, grundigt børnehavesur, efter et skænderi. I »Gasolin'« er det især Franz Beckerlee, som udtaler sig om bandets opbrud, men Kim Larsen mener alligevel, at han fik sagt det, han havde at sige, til kameraet.

Masser af succes kim larsen

»Jeg synes, jeg har krænget det ud, jeg skulle, « siger Kim Larsen. Stadig gode venner Selv om bølgerne gik højt tilbage i 1970rne, mødes bandet stadig ind imellem, og forholdet er stadig godt, fortæller de. »Vi er gode venner, også fordi vi sluttede på det rigtige tidspunkt. Havde vi spillet tre-fire år mere, så var venskabet sikkert røget, « siger Kim Larsen - og lukker bogen. Gasolin' har ikke spillet sammen i 30 år. Alligevel er de i disse dage på alles læber. Derfor vil en journalist gerne vide, hvornår Gasolin' toppede? »Nu, « svarer Kim Larsen grinende. »Nej, det var i 1975, for der havde vi stadig ikke helt lært at spille, men vi kunne næsten, og det er altid godt. Det var også der, vi lavede de bedste tekster, « mener Kim Larsen, som er målløs over, at en ny Gasolin'-film stadig kan sætte Danmark på den anden ende. »Jeg tror, det er ganske uforståeligt for os alle sammen, « siger Kim Larsen.

Masser af succes og det der hører til masser af fede spotlights privatliv og musik. Fra job til job koncert uden stop iskolde garderober autografer og sceneskræk. Men om natten når lyset brænder ud og alt bli'r stille er du ene åh så ene. Venner en masse halvtomme glas kærtegn og glemte løfter kontrakter og gas. Ja døgn uden hvil hej mand, prøv nu på og smil ikke ja og spred dine smukke vinger og flyv som en fugl. For i nat når lyset brænder ud og alt bli'r stille er du ene åh så ene. Ja i nat når lyset brænder ud og alt bli'r stille er du ene åh så ene.

Masser af succes band

»Hej med jer, « siger Kim Larsen, som kun han kan sige det, før han sammen med Franz Beckerlee, Wili Jønsson og Søren Berlev placerer sig på scenekanten, lægger armene om hinanden og lader sig bade i blitzlys fra en hob af fotografer. »Kig her, Franz. Herovre, Kim. « Alle er på fornavn med »gasserne« - sådan er det bare. Der bliver skudt ekstra billeder til scrapbogen, for det er i sandhed et historisk øjeblik: Klokken 13 fredag den 10. marts 2006 i Glassalen i Tivoli stiller alle fire Gasolin'-drenge fra Danmarks største og mest mytiske rockband nogensinde op til det første fællesinterview i snart 30 år. De er veloplagte og joker med hinanden og de fremmødte journalister - måske fordi det er sidste gang. Svaret runger klart, da Kim Larsen bliver spurgt, om man kan forestille sig en genforening. »Nej, « svarer han - desværre i et tonefald, der ikke kan misforstås. »Altså Franz har jo ikke spillet musik i flere år. Det er lidt patetisk at se grupper som The Who, altså to medlemmer er jo døde.

[Vers 1] Masser af succes Og det der hører til Masser af fede spotlights Privatliv og musik Fra job til job Koncert uden stop Iskolde garderober Autografer og sceneskræk [Omkvæd] Men om natten Når lyset brænder ud Og alt bli'r stille Er du ene Åh, så ene [Vers 2] Venner en masse Halvtomme glas Kærtegn og glemte løfter Kontrakter og gas Ja, døgn uden hvil Hej mand, prøv nu på og smil, ikk'? Ja, og spred dine smukke vinger Og flyv som en fugl [Omkvæd] For i nat Når lyset brænder ud Og alt bli'r stille Er du ene Åh, så ene [Intrumental solo] [Omkvæd] Ja, i nat Når lyset brænder ud Og alt bli'r stille Er du ene Åh, så ene [Guitar solo & outro]

  1. Hvad betyder en dynes bæreevne? | JYSK
  2. Masser af success
  3. Rejse til mallorca
  4. Kringle med æble og remonce - opskrift | Den store bagedyst | Mad | DR
  5. Brugte biler viborg
  6. Masser af succes kim larsen