Mail Yahoo Dk

  1. Mail yahoo dk.com

Jeg har brugt min yahoo mail til så mange ting og nu har de lukket den ned så når jeg skal have sendt en ny kode osv til når jeg logger ind over en ny coputer kan jeg ikke. det er for dårligt at de lukker ens ned hvis man ikke lige har lokket på i et måned!!! Brug IKKE yahoo med en mailadresse du… Brug IKKE yahoo med en mailadresse du evt. skal skifte - en jobmail Du kan bare ikke slette den. Jeg har forgæves forsøgt både deres support og forum. Yahoo giver et "robotsvar" - "åbn en ny profil i stedet for". Det lyder nemt - men ikke hvis du har flere ting tilknyttet den gamle profil og adresse. Ikke alene får du robotsvaret, Yahoo lukker også "sagen", så du skal starte forfra med problembeskrivelse, svare på utallige ligegyldige sikkerhedsspørgsmål som hvilke 5 nyhedsmails, du sidst har tilmeldt dig og den slags. Man får, hvad man betaler for - det ved jeg. Men derfor kan man jo godt ærgre sig over en tilknyttet mailadresse ikke kan fjernes - det kan give sikkerhedsproblemer. Så den gratis løsning er ikke den bedste her, det har jeg da lært Hold op hvor er der dårlig service… Hold op hvor er der dårlig service eller ingen service overhovedet deres side er noget rod og du kan ikke kontakte dem pr mail Min søn kan ikke logge på sin mail og der er ingen hjælp at hente hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det men det kan man desværre ikke Mail er OK, men resten..!

Mail yahoo dk.com

Yahoo mail er under al kritik, og kundeservice er ikke eksisterende for almindelig brugere. Kan ikke anbefale at bruge Yahoo. ELENDIG E-MAIL!! ELENDIG E-MAIL!! Oprettet en yahoo mail for at kunne sende jobansøgninger ud, efter 10 mails bliver min bruger spærret og jeg kan på ingen måde logge ind. Supporten kan kun hjælpe dig, hvis du har en mail, men den havde de jo selv lukket... NEVER EVER USE YAHOO!! Jeg havde en Yahoo mail Jeg havde en Yahoo mail, som rent faktisk er genoprettelsesmail på min almindelige mail. Jeg har ikke brugt den meget længe og når jeg prøver at logge ind, så genkender den ikke min konto. Det tyder jo på den er slettet. Problemet består nu i, at jeg ikke kan kontakte Yahoo, uden at have en Yahoo konto. Så jeg skal lave en konto, for at kontakte dem om en konto, der måske/måske ikke er blevet slettet. Med andre ord må jeg desværre give op, da Yahoo ikke ønsker at blive kontaktet overhovedet, medmindre du har en konto hos dem og/eller betaler for deres support. Det er bare for dårligt!!!

- Hvor aggressivt kan man tillade sig at opføre sig? Fuldstændig forfærdelig! Skulle man gå hen og glemme sit password kan man lige så godt give op. Det er UMULIGT at finde ud af hvor man får hjælp. Det eneste der sker at man bliver sendt rundt i ring, og det eneste man kan få lov til at at fortælle yahoo er, at man ikke er en robot, mens yahoo foreslår at sende account key til en hotmail jeg aldrig har hørt om! Det er så talentløs en hjemmeside som man kun kan fare vild i. Jeg kommer aldrig til at bruge Flickr eller Yahoo igen. ØV! Yahoo er en virksomhed som ikke kan anbefales 👎👎👎👎👎👎 Yahoo er en virksomhed som er rigtig svær at have med at, ikke fordi jeg går også ind for sikkerhed, men at være så uhjælpelig for sine kunder, er ret utroligt, har problemer med password, det er glemt, og tlf nummer er udskiftet, kan af samme grund ikke få adgang til min mail conto, som er super vigtig. Kunne jeg give jer -10 stjerne fik i det, uden at blinke, føj.

Formand Rie Sveigaard-Iversen 6800 Varde tlf: +4521833006 Mail: Stævner, springudervisning og alt det andet Sekertær Marianne E. Seefeldt 6840 Oksbøl tlf:+4524234078 kordinator undervisning Juniorrepræsentant Næstformand Heidi F, Kristensen tlf: +45 Mai Bestyrelsemedlem Mette Jensen Tlf: +45 Mail: Juniorrepræsentant Kasser Charlotte Jørgensen tlf: 24833728 Stalden, og alt det andet

  1. God arbejdslyst engelsk
  2. Mail yahoo dk.com
  3. Tolk i Forsvaret | UddannelsesGuiden
  4. Det var så lidt de
  5. Hvornår åbner bakken
  6. Cecilie hother smykker
  7. Løbeure og sportsure fra Garmin og Suunto | Pulsure.dk
  8. Låne til hus
  9. Du ved du er fra aabybro d

Derfor lejer jeg gerne et Cesna 172 og flyver rundt. Det er simpelthen så smukt" Når jeg er i Danmark kan jeg godt lide at se landet fra luften. Derfor lejer jeg gerne et Cesna 172 og flyver rundt i landet. Gerne ud til de forskellige øer i det Sydfynske Øhav. Det er simpelthen så smukt. Computerworld Det her symbol skal du holde øje med næste gang du køber SD-kort En ny standard indenfor bærbar lagerhukommelse er blevet endnu bedre. CIO "Så kan det godt være, at der er noget teknologigæld bagefter, men lige nu kan vi gøre rigtigt meget - og vi kan gøre det hurtigt" Job & Karriere 10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme. White paper Stor rapport kortægger: Sådan er kundernes forventninger til en moderne kundeservice Kender du din målgruppes foretrukne kanal til annoncering, salg og kundeservice? Ved du om salg og kundeservice arbejder godt nok sammen? Og i hvilken grad lever du op til kundernes forventninger?

05. marts 2015 - 18:31 Der er kommentar Jeg har et problem med min mail. Når jeg sender mails er afsenderen(mig) med til sidst, men når så folk vil besvare min mail, så bliver den til og jeg modtager derfor ikke mails? Er der nogen der kan hjælpe med dette? 06. marts 2015 - 00:21 #1 Har du oprettet din yahoo mail på eller? Hvis den er oprettet gennem vil den kun kunne sende til grundet deres nye regler. Tidligere kunne du skrive lige hvad du ville efter ditnavn@yahoo. ***** og de blev viderestillet. Du kan dog stadig godt sende under "falsk navn". Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links Følg dette spørgsmål Opret Preview Log ind eller opret profil Hov! For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind. Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login. Du kan også logge ind via nedenstående tjenester Seneste artikler RSS Seneste Premium - Kun for abonnenter Premium "Når jeg er i Danmark kan jeg godt lide at se landet fra luften.