Måneder Med Stort

Strukturen med derivater gør i øvrigt porteføljerne uigennemskuelige med begrænset indsigt i, hvad man køber. " Nordnets fond med moderat risiko har en formidlingsprovision på 0, 72 pct. ud af en løbende omkostning på 0, 89 pct. Nordnet tager dermed 81 pct. af de samlede omkostninger som indtjening. Data fra Morningstar viser, at provisionen dermed er højere end andre sammenlignelige balancerede investeringsfonde, der med en aktiv strategi investerer i aktier og obligationer. Men ifølge Anne Buchardt kan man ikke foretage en sådan sammenligning. "Jeg vil gerne understrege, at det afgørende for vores kunders afkast er den samlede omkostning på fondene. Smarte porteføljer koster 0, 89 pct. årligt og det er i høj grad konkurrencedygtigt. Det giver ikke mening at sammenligne formidlingsprovisionen, da Nordnet både er distributør og spiller en aktiv rolle ift. den løbende udvikling af fondene i tæt samarbejde med JP Morgan, " skriver hun og fortsætter: "Det er helt sammenlignelige og meget udbredte porteføljeprodukter i storbankerne, der kun har eksponering til aktier og obligationer.

Baby 4 måneder

  • Den Centralafrikanske Republik - et land med brug for hjælp
  • Hus til leje sjælland
  • Måneder med stort list
  • Hvor stort
  • Bilens batteri - se her hvordan batteriet klarer vinterkulden | FDM
  • Nogen som har erfaringer med billige og nogenlunde bærbarer? : Denmark

En storstilet satsning hos investeringsplatformen Nordnet flopper stort. Investorerne, der har købt ind på idéen og investeret i de såkaldt smarte porteføljer udformet af Nordnet, er blevet kørt over af de seneste måneders markedsuro, samtidig med, at de har betalt dyrt i provisioner, lyder det fra eksperter. I Nordnet kan den danske landechef Anne Buchardt godt forstå, hvis nogle af de over 2000 kunder, der har købt produktet siden lanceringen i starten af 2019, er utilfredse. "Jeg har selv investeret i smarte porteføljer og er bestemt heller ikke tilfreds med resultaterne indtil nu, " skriver hun i en mail. Hun har afvist at stille op til et egentligt interview om sagen. Smarte porteføljer er konkret tre fonde, der består både af aktier, obligationer, derivater og alternativer, og idéen med konceptet er ifølge Nordnet, at private investorer kan få samme brede eksponering, som normalt kun er forbeholdt institutionelle investorer. I år har det sløje afkast ifølge Anne Buchardt været påvirket af, at kurserne er faldet på både aktier og obligationer, og der derfor ikke har været ly for den negative markedsudvikling.

Hej r/Denmark Jeg er lige blevet færdig med 1. g og ser frem til 2 år mere i gym, hvorefter jeg regner med at flytte til København for at studere på universitetet. Mit spørgsmål er, hvor stor en opsparing I vil anbefale man har med sig? Jeg regner som sagt med at gå direkte fra gym til uni. Jeg har i dag 90. 000 (30. 000 er investeret i aktier) og opsagde mit fritidsjob for nogle måneder siden, så hvis jeg ikke arbejder resten af gym vil jeg nok have omkring 60. 000-70. 000. Er det i den dårlige eller gode ende? Kender folk der er flyttet hjemmefra stort set uden opsparing mens min mor anbefaler 100. 000+ (når det nu er KBH), så er lidt på bar bund. Alle erfaringer om opsparing og hjemmefra-flytning er værdsat! Nyder friheden ved ikke at have fritidsjob, men hvis det er på bekostning af at jeg senere kommer i problemer, er det nok bedre at få taget nogle vagter nu og komme afsted med en større opsparing.

Lease bil 3 måneder

Her ligger omkostningerne for middel risiko typisk på 1, 6-2 pct. i pct. p. a. sammenlignet med 0, 89 pct. i smarte porteføljer. På disse produkter er der ingen formidlingsprovision, men de samlede omkostninger er alligevel markant højere end Nordnets indtjening. " Link til artikel: (Paywall)

Smittetryk for covid-19: 2, 5. FI= 1-1/2, 5 = 60%. Mæslinger til sammenligning: 1 – 1/16 = 94%. Næste spørgsmål: Hvor hurtigt kan 60% af danskerne blive smittet? Må sundhedssystemet ikke bryde sammen, er én procent smittede om måneden et kvalificeret bud, som det fremgår: I MEGET runde tal: 1% smittede = 58. 000, heraf op til 50% asymptomatiske. 29. 000 symptomatiske, hvor ca. 1/5 vil kræve indlæggelse = 5. 800, hvoraf 1/4 vil kræve intensivplads = 1. 450, hvoraf 3/4 vil kræve respirator = 1. 088. DK har ca. 925 respiratorer til covid-19. Én pct. smittede om måneden vil presse sundhedsvæsenet til grænsen. På ét år kan 12% blive smittet, på fem år de krævede 60%. Altså, fem år med et meget presset sundhedssystem og mange, mange tusinder syge på hospitalerne. Dødeligheden flytter sig hele tiden (1-10% verden over), men 2% døde af alle smittede er et kvalificeret bud. Flokimmunitet i DK kræver således ud over de mange syge også 58. 000 x 60 x 2 / 100 = 69. 600 døde. Men det største MEN kommer nu: En lang række studier viser, at antistoffer for coronavirusser kun varer få år.

Hej alle, På et tidspunkt inden for de sidste par år er navne på måneder i den danske oversættelse af Joomla blevet ændret fra lille til stort begyndelsesbogstav. Det har den konsekvens, at måneder i datostrenge nu skrives med stort begyndelsesbogstav. Eksempel: DATE_FORMAT_LC="l, j. F Y" Output før (korrekt): Mandag, 5. august 2019 Output i dag (forkert): Mandag, 5. August 2019 Navn på måned indgår i fire af Joomlas standard sprogstrenge: DATE_FORMAT_LC1="l, j. F Y" DATE_FORMAT_LC2="l, j. F Y H:i" DATE_FORMAT_LC3="j. F Y" I intet tilfælde står måneden først, og bliver dermed fejlagtigt skrevet med stort begyndelsesbogstav. Jeg vil mene, at det er grund nok til, at gå tilbage til måneder uden stort begyndelsesbogstav. I tilfælde af, at man har lavet specielle datostrenge i sine overrides, hvor måneden står først, kan man evt. benytte PHP's ucfirst() function. Hvad mener I?

Hej alle Jeg gjorde et kæmpe fejl og åbnede ASK hos LSB i slutningen af 2019. Efter at sælge aktier i starten af 2020 (med minimal gevinst) bad jeg dem om at lukke ASK. Da jeg fik at vide at det skulle gerne være lukket, åbnede jeg ASK hos Saxo og købte EM ETF (har nu et stort tab på dem men det er OK). Men der viste sig at ASK hos LSB er ikke blevet lukket og endnu værre, efter 2 måneder af skrivning frem og tilbage kan de stadigvæk ikke lukke det pga teknisk fejl. De kan ikke oplyse hvornår det bliver løst. Hvordan kan jeg håndtere det nu? Mht at gøre Saxo ASK til en ASK rent skattemæssigt? Hos Skat er det bare en almindelig konto, fordi det var åbnet som sekundær mens LSB ASK var stadig åben. Kan man få SKAT til at lave det om I deres system, eller skal Saxo gøre det? Hvad men mit tab på Saxo konto, hvordan får jeg det udnyttet i fremtiden til at modregne gevinster? Nu fortryder jeg virkeligt at jeg åbnede det hos LSB. Det er også bare latterligt at de kan ikke lukke det. Rådgiveren kan ikke hjælpe mere og hun har generelt meget lidt styr på tingene.

"Smarte porteføljer har samtidig også mærket den negative effekt af faldende priser på råvarer og andre såkaldte "inflationssikre" aktiver, " skriver hun. Iagttages den af de tre Nordnet-fonde, der opererer med moderat risikoprofil, viser data fra analyseinstituttet Morningstar, at 93 pct. af de konkurrerende fonde har præsteret et bedre afkast år til dato. Også sidste år formåede 71 pct. af de konkurrerende fonde at opnå bedre afkast. "I 2019 blev afkastet i andet halvår ramt af eksponeringen til valueaktier, som performede relativt dårligt i det positive aktiemarked i den sidste del af året. Samtidig er fonden valutahedget, hvilket betød at den ikke fik del i den positive effekt fra den styrkede dollar, " skriver hun. Høj provision kritiseres Ifølge Nikolaj Holdt Mikkelsen, uafhængig investeringsrådgiver, er Nordnets provision "den højeste procentuelle formidlingsprovision, jeg mindes at have set i markedet. " Han bakkes op af professor i finansiering Carsten Tanggaard. "De smarte porteføljer er kommet elendigt fra start, og provisionen virker også meget høj.