Dansk Metal Odense

Vent venligst.. Industri? Vælg interesse Industri Transport IT, Tele & Medie Vælg livssituation Under uddannelse I arbejde Ledig Senior A-kasse Postkasse Joblog Dagpengekort Booking Jobservice Gå til a-kasse Kontakt Log ind Søg Menu Søg på Medlem Gå til din postkasse, se dine abonnementer og tjek at din mail og mobilnummer er korrekt registreret. Her kan du udfylde dit ydelseskort, booke en samtale og opdatere din Joblog. It, tele og medie Medlemsservices for dig der arbejder med IT, elektronik og tele samt medie og events. Mit feed Få et hurtigt overblik over de historier, der rykker inden for din branche og i din livssituation – uanset om du er i job, søger et job, er under uddannelse eller har trukket dig tilbage fra arbejdsmarkedet. Arbejdsmiljø Få hjælp til arbejdsskader og få gode råd om arbejdsmiljø. Arrangementer Her kan du se arrangementer i alle Dansk Metals afdelinger. Beregnere Digitale redskaber, der hurtigt giver dig nyttige, konkrete tal. Find Svar Til dig, der har brug for hurtige svar her og nu!

Dansk Metal Odense C åbningstider | FindAaben

Få et hurtigt overblik over de historier, der rykker inden for din branche og i din livssituation – uanset om du er i job, søger et job, er under uddannelse eller har trukket dig tilbage fra arbejdsmarkedet.

Efterlønskort For at modtage efterløn skal du hver måned udfylde og indsende dit efterlønskort. Halvårserklæring Hvis du IKKE arbejder samtidig med din efterløn, kan du nøjes med at indsende en erklæring to gange om året. Betaling til efterlønsordning Tilmeld ordning, hold pause, søg bidragsfri periode eller få udbetalt dit efterlønsbidrag. Find svar om efterløn ​Alt om efterløn. Beregn hvor meget du kan nå at optjene og find svar på dine spørgsmål om efterløn. Gratis A-kasse Søg gratis a-kasse Meld dig ind og søg gratis a-kasse. Skift fra uddannelse til dimittend Når du har afsluttet din uddannelse, skal du vælge om du ønsker at dimittere på din uddannelse. Gratis a-kasse til dig under 30 år Du kan få gratis a-kasse, hvis du læser på en uddannelse, der varer mindst 18 måneder, og giver dig ret til at blive optaget som nyuddannet. Gratis a-kasse til dig over 30 år Du kan få gratis a-kasse, hvis du læser på en uddannelse, der varer mindst 18 måneder. Du skal være tilmeldt efterlønsordningen og have ret til dagpenge ved uddannelsens start.

Modtaget fra Dansk Metal

Når du er blevet ledig, skal du oprette et CV på jobnet. Video-guides til Metal Joblog Se, hvordan du bruger din Joblog i 11 små videoer Din vej i job Jobrettet uddannelse ​Jobrettet uddannelse kan fra 1. ledighedsdag gøre dig klar til konkrete jobfunktioner og jobmuligheder. Uddannelse og dagpenge ​Se, hvilke mulighed du har for at uddanne dig, mens du modtager dagpenge. Uddannelsesløft Som ledig har du mulighed for at få et uddannelsesløft i form af en erhvervsuddannelse, mens du er på dagpenge. Se kriterierne her. Metal Onlinekurser Tag på kursus hjemmefra, når det passer dig Pjecer På tips til uddannelsesmuligheder, kurser og jobsøgning Jobcenterfolder Metal A-kasses indsats under a-kasseforsøget. Her er de ting, der får dig hurtigt i job igen Dansk Metal A-kasse har samlet en række af de materialer, der gør dig som medlem til det oplagte valg, når en virksomhed leder efter en ny medarbejder. EØS Søg om danske dagpenge, efter at have arbejdet i et andet EØS-land Søg om danske dagpenge, efter at have arbejdet i et andet EØS-land.

Forfatter Publiceret Modtaget fra Dansk Metal Alle henvendelser og breve du har modtaget fra Dansk Metal. Skriv besked Send besked til Dansk Metal. Upload dokument Vedhæft dokument til Dansk Metal. Sendt til Dansk Metal Alle de blanketter, beskeder og dokumenter du tidligere har sendt til Dansk Metal.

Dansk metal odense

Find svar på alt lige fra arbejdstid til retshjælp. Job Kom hurtigere i job med Metal JobService. Rekruttering af nye medarbejdere for virksomheder. Overenskomster ​Se de vigtigste fordele din overenskomst sikrer, læs hele overenskomsten eller brug OK-beregneren til at se hvad Industriens overenskomst er værd for dig. Uddannelse Tjek dine uddannelsesmuligheder. Brug din ret til efteruddannelse og få nye jobmuligheder. FX med en akademiuddannelse Find ansat, lokalafdeling eller bliv ringet op. Løn Får du nok i løn? Tjek din løn, tegn lønsikring og få svar på dine spørgsmål om løn. Nyheder og presse Hvad mener Dansk Metal? Abonner på nyheder og find analyser, artikler og pressemateriale. Om Dansk Metal Se hvilke brancher Dansk Metal dækker, vores arbejdsopgaver og dine medlemsfordele. Søgning Direkte indtastning af det, du søger efter på hjemmesiden. Tillidsrepræsentant Værktøjer og inspiration til det daglige arbejde til dig som er tillidsrepræsentant. Metal Ungdom Får du nok i løn? Få styr på de tillæg, du har ret til som lærling og søg om gratis a-kasse.

Metalskolen Se og tilmeld kurser og ferier for medlemmer. Du finder desuden praktisk info om skolen. For dig som er pensionist eller er gået på efterløn. Udgivelser Find den viden, som du har brug for – hurtigt og nemt - blandt Dansk Metals udgivelser. ok2020 Tour de France Siden her er dedikeret til Dansk Metals virke som landesponsor for Tour de France i Danmark 2021. TR Startpakke Startpakken til nyvalgte tillidsrepræsentanter. A-kasse Menu Din digitale post Modtaget fra Dansk Metal Alle henvendelser og breve du har modtaget fra Dansk Metal. Skriv besked Send besked til Dansk Metal. Upload dokument Vedhæft dokument til Dansk Metal. Sendt til Dansk Metal Alle de dokumenter og beskeder du tidligere har sendt til Dansk Metal. Ledighedserklæring Denne erklæring skal udfyldes første gang, du ønsker at få dagpenge. For at modtage dagpenge skal du hver måned udfylde og indsende dit dagpengekort. Find svar om dagpenge Alt om dagpenge. Se udbetalingsperioder, se hvor meget du kan få i dagpenge eller find svar på dine spørgsmål om dagpenge.

Dansk metal odense center

  • Dansk metal odense doors
  • Dansk Metal Odense C åbningstider | FindAaben
  • Georg Jensen Konno kortholder
  • København Islands Brygge Apotek
  • Anmeldelser af Bilka | Læs kundernes anmeldelser af www.bilka.dk
  • Den gyldne ovn
  • Dansk metal odense store
  • Dansk metal odense products
  • Hobbitten: femhæreslaget
  • Dansk metal odense

Søg forlængelse af gratis a-kasse Forlængelse af gratis a-kasse (Kun for dig der er over 30 år) Find svar om gratis A-kasse Du kan søge om gratis medlemskab af Metal A-kasse, mens du er under uddannelse. Book et møde Book et møde, en workshop eller en temadag Når du er ledig er det her, du booker dine møder med Metal A-kasse. Workshop Se, hvilke workshops a-kassen tilbyder. Datoer for workshops og temadage Metal A-kasse tilbyder en række workshops og temadage, der giver dig konkrete redskaber til at komme videre i job. Spørgsmål til booking? Kontakt din lokale afdeling. Temadage Se hvilke type temadage a-kassen tilbyder. Samtaler i a-kassen Se, hvilke samtaler du skal booke, når du er ledig Metal Joblog Får du dagpenge, skal du hver uge registrere din jobsøgning i Joblog. Joblog pjece Se hvordan du bruger Joblog til at få overblik over din jobsøgning, finde nye jobs, uploade dokumenter og meget mere. JobService Kom hurtigt videre med Metal Jobservice. Opret jobagent og få besked på mails, når der er nye job, der passer til dig.

Dansk metal odense en

Dagpengetællere Dagpengesystemet indeholder en række muligheder, der giver dig fleksibilitet i forhold til dine dagpenge. Vi har udarbejdet nogle grafiske dagpengetællere, så du på en let og overskuelig måde kan få et visuelt overblik over dine dagpengesituation. Ledig hvad så? Få hurtigt overblik over de vigtigste ting, du skal gøre, hvis du er blevet ledig. Vejledningspjece Det skal du vide og gøre, når du er ledig Obligatorisk pensionsordning Fra 2020 sparer du op, når du er på dagpenge, på efterløn eller modtager feriedagpenge Ferie Søg om feriedagpenge Du optjener ret til fridage med feriedagpenge, hvis du får udbetalt dagpenge. Ferieregnskab Se oversigt over optjent og afholdt ferie med feriedagpenge for ferieåret. Find svar om ferie Alt om ferie og fravær. Se regler for ferieafholdelse og fravær, særlige regler for offentligt ansatte eller find svar på dine spørgsmål om ferie og fravær. Efterløn Søg om efterløn Er du nået efterlønsalderen og er du tilmeldt efterlønsordningen kan du søge om at få udbetalt din efterløn.

Dansk Metal Skriver: Efter samtale med min kollegaer i Faglig Afdeling, må jeg desværre meddele dig... at vi ikke kan hjælpe dig. Jeg vil derfor forsøge at få dig meldt ud af Dansk Metal pr. 5. august 2019 VIRKELIG!? så når i ikke kan hjælpe jeres medlemmer så melder i dem bare ud af dansk metal? :@ Jeg har betalt til dansk metal i 3 år og lige så snart jeg har brug for hjælp så, vil i ikke have mig som medlem!? See More