Den Gamle By Åbningstider

NB. Dansk Plakatmuseum er lukket til og med fredag 27. marts. Det sker som følge af statsministerens udmeldinger om forholdsregler vedrørende coronavirus (COVID-19). Dato Voksne Børn Stud. Grupper 28. marts - 31. december 2020 DKK 150, - DKK 0, - DKK 80, - DKK 120, - * Grupper er min. 20 personer Bemærk: Dansk Plakatmuseum ligger i Den Gamle By. Åbningstiderne er de samme som i Den Gamle By. Entreen giver adgang til både Dansk Plakatmuseum og Den Gamle By. Det er ikke muligt kun at købe billet til Dansk Plakatmuseum.

Planlæg dit besøg i Den Gamle By - Den Gamle By

Juletræet kom først til Danmark i 1800-tallet, og faktisk var julen slet ikke synlig i gadebilledet før omkring år 1900 - men i Den Gamle By i Århus kan du opleve, hvordan julepyntningen af de danske byer tog fart op gennem århundredet frem til 1974. Åbningstider Se åbningstider og priser her Find et godt hotel tæt på det berømte julemarked i Den Gamle By i Århus - se listen herunder Afstand fra hotellet til julemarked i Den Gamle By ser du ved at klikke på knappen "Læs mere". Find datoer og mere information om årets dejligste julemarkeder i Tyskland, Danmark og Sverige - klik her »

Se dagens program, weekendarrangementer, udstillinger, koncerter, forestillinger og andre aktiviteter i kalenderen. Gå til kalenderen Særlig corona-tilbud. Læs mere her. Året rundt tilbyder Undervisningsafdelingen forløb for børnehaver, skoleklasser, gymnasier, højskoler og VUC. Vi arrangere også rundvisninger for tekniske skoler og erindringskurser for social- og sundhedsskoler. Få mere information om alle tilbuddene Her har vi samlet en række praktiske oplysninger, som kan være relevante for dig, inden du tager afsted. Information om parkering, lån af trækvogn, adgangsforhold for gangbesværede og handicappede, regler for hunde osv. Praktiske informationer ved besøg Gå på opdagelse i Den Gamle By og følg en rute med et tema, der guider dig forbi udvalgte steder på museet. Følgen ruten her

En bevilling fra Nordea-fonden på 8. 376. 000 kr. sikrer, at der kan åbne et helt nyt Besættelsesmuseum i Aarhus i 2020. Det sker i museet eksisterende bygninger, som under besættelsen var hovedkvarter for det frygtede tyske sikkerhedspoliti. Åbningen er planlagt til april 2020 og vil være med til at markere 80-året for besættelsen og 75-året for befrielsen. Frem til april 2020 vil vores udstillingslokaler gennemgå en større renovering, som Aarhus Kommune har støttet med 1. 590. 000 kr. Imens museet er lukket er det muligt at booke skoleforløb, hvor museets guider kommer ud på skolerne, ligesom vi tilbyder foredrag og byvandringer for andre interesserede. Set i lyset af den aktuelle situation vedrørende coronavirus (COVID-19), har vi besluttet at udskyde genåbningen af Besættelsesmuseet indtil videre. Vi afventer udviklingen og myndighedernes anvisninger, inden vi fastsætter en ny åbningsdato. Kontakt Få nærmere oplysninger om skoleforløb, foredrag, byvandringer og praktisk information.

Besættelsesmuseet

  • Den gamle by åbningstider jul 2019
  • Den gamle by åbningstider 2020
  • Den gamle by rhodos åbningstider
  • 10 tegn på at han ikke er vild med dig