Æggekage Med Bacon

Ingredienser Sådan gør du Pisk æggene godt sammen i en stor skål. Tilsæt mælk, mel, salt og peber, og pisk det til en jævn masse. Varm olien op på en stor pande ved middel varme. Hæld æggemassen på panden, og lad den stege i 5 minutter. Skru ned for varmen, læg et låg over panden, og steg æggekagen færdig i ca. 10 minutter, til overfladen ikke længere er flydende. Skær baconstykket i gode skiver. Steg dem på begge sider på en tør pande, til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Servér æggekagen direkte fra panden, og pynt med bacon, skyllede tomater skåret i skiver og klippet purløg. Spis rugbrød og ketchup til. Næringsindhold Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m. v. er vejledende. Opskriften indeholder Alkohol Fisk Gluten Jordnødder Laktose Nødder Skaldyr Soja Æg Kostretning Vegansk Vegetarisk Uden svinekød

Æggekage med bacon company

  • Æggekage med bacon og purløg
  • Æggekage med bacon house
  • Æggekage med bacon casserole
  • Æggekage med bacon's rebellion
  • Æggekage med bacon og spidskål

Æggekage med bacon og pølser

Få en kold forfriskning Hvad enten du skal på kør-selv-ferie til Italien, festival, campingferie, vildmarkstur eller en tur til stranden, har vi en køleboks til dig. De færreste vil vælge en lunken forfriskning på en varm sommerdag, når de kan nyde den iskold direkte fra køleboksen. Hvis du gerne vil have middagen med på tur og ikke gider slatne madder, så har vi kølebokse, der holder din mad kølig og frisk. Vi har 4 forskellige kølebokse: - Thermoelektriske kølebokse - Kompressorkølebokse - Absorptionskølebokse/-skabe - Passive kølebokse

Æggekage med Bacon, Tomater og Purløg - Få Opskriften Her

Der er ikke noget nemmere end æggekage - og så smager det bare rigtig godt! Denne opskrift på æggekage er helt klassisk. Den serveres med tomater, sprødt bacon, purløg og rugbrød. En oplagt opskrift på æggekage til den travle hverdag, eller når det bare gerne må være nemt - og lækkert.

Skyl imens cherrytomater og skær dem i halve. Pisk alle ingredienserne sammen til æggemassen, og hæld massen over champignon og løg på panden. Fordel cherrytomater og lidt frisk timian/persille i æggemassen. Skru ned til svag varme, og giv æggekagen ca. 15-20 min med låg på, til æggemassen netop lige er blevet fast på toppen. Server æggekagen direkte fra panden med sprødstegt bacon, massere af frisk timian og evt. sprødt rugbrød. Har du prøvet opskriften? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram. Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Denne skønne æggekage med massere af grønsager og fetaost smager virkelig godt. Så godt, at jeg har spist den flere gange den sidste uge. Den er super nem at lave, og så er den bare så fin at servere på morgenbordet. Top den med friske krydderurter, og sprødstegt bacon, og det kan få enhver op af sengen. Det vil sige på nær Daniel. Han påstår nemlig stadig hårdnakket, at han ikke kan lide æggekage/omeletter….. Indtil da så spiser jeg bare æggekage for os begge to! Det er heldigvis ikke det værste, jeg kan udsætte mig selv for 😉 Æggekage med bacon og tomater Da jeg skulle navngive opskriften her, var jeg egentlig lidt i tvivl, om det egentlig mere var en omelet. Sådan synes jeg tit det er, når man smider grøntsager på panden, blander dem med en æggemasse og fyrer bacon på toppen. Det er en form for ruskumsnusk, som jo altså bliver nødt til at få et navn, når den skal deles med jer herinde. Det endte med æggekage. Så nu er det det! Æggekage med hytteost uden mælk Jeg tror faktisk ikke, at jeg nogensinde har lavet en helt traditionel æggekage.

Æggekage med bacon nutrition

En æggekage skal være blød hele vejen igennem og alligevel være skærefast som en tærte med bund af brød. Foruden æg kan alle slags grøntsager bruges og dertil mindre kødstykker - klassikeren dansk æggekage med bacon, purløg og rugbrød. Man kan også spise sin æggekage med chili. BACON: Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til det er sprødt og gyldent. Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle. Hæld stegefedtet fra i en skål. Tør panden af med køkkenrulle. ÆGGEMASSE: Pisk æg, kartoffelmel og mælk sammen i en skål med salt og friskkværnet peber. ÆGGEKAGE: Hæld 1 spsk. baconfedt på en varm pande. Hæld æggemassen over. Skru ned for varmen, og steg æggekagen til den er næsten stivnet (prik lidt i massen indimellem med en gaffel for at se, hvornår det sker). Tag æggekagen af varmen og lad den stivne. SERVERING: Pynt æggekagen med de sprødstegte baconskiver og med klippet purløg. Servér eventuelt ristet rugbrød til.

Du ved den der med stegt flæsk, bacon, store skiver tomater og purløg. Sådan en sag smager altså også virkelig dejligt, men til morgenmad foretrækker jeg klart en version med flere grøntsager. Denne version med stegte svampe, cherrytomater, løg og fetaost er lidt mere let, og helt perfekt sammen med sprødt rugbrød. Æggemassen er blød og lækker, og den friske timian bidrager med den dejligste smag. Der er ikke så meget mere at sige. Man går virkelig bare aldrig galt med en god æggekage. Har du æg til overs? Prøv også: æggewraps, cremede røræg/scramble eggs eller bruschetta med tomat, pesto og røræg. Find opskriften på æggekage med bacon og champignon her: Æggekage med bacon og champignon En lækker æggekage fyldt med bacon, stegte svampe, løg, feta, cherrytomater og friske krydderurter er altid en god idé! Forberedelse 15 min Tilberedelse 15 min I alt 30 min Ingredienser Fyld 1 pakke bacon 1 tsk smør 125 g champignon ((renset vægt)) 1 løg 200 g cherrytomater Æggemasse 100 g hytteost (eller creme fraiche) 100 g feta 6 æg Øvrigt Frisk timian ((og evt. persille)) Øvrigt 1 pande på 26 cm Instruktioner Steg baconen sprødt og læg på en tallerken beklædt med køkkenrulle Imens baconen steger hakkes løget groft, og champignonerne skylles og skæres i kvarte Kom lidt smør på panden til baconfedtet, og steg champignon og løg på middel varme, til de er gyldne.

  1. Dronning margrethe højde
  2. Hvad hedder verdens mest befolkede ø
  3. Sjit happens sæson 5 afsnit 1.5
  4. Den røde drage anmeldelse
  5. Salat med hvidkål