Ekstra Bladet Dk Forside

Skole - 9. sep. 2015 - kl. 08:44 Gode fif til læreren Aviskonkurrence - 26. jan. 13:06 Vindere af Nyhedsugen 2014 blev hyldet Samfund - 27. maj. 2014 - kl. 15:15 Skoleaviser hædret med guldmedaljer Redaktionen - 29. nov. 2013 - kl. 13:59 Nyhedsugen: Bedømmelsen er i gang Skole - 17. apr. 10:53 Mediekonkurrence 2013: Se alle nyhedssites og aviser

Ekstra Bladet - Uden for Citat

En række vanskelige beslutninger skal træffes, hvis avisen skal overleve en ny epoke. EKSTRA BLADET UDEN FOR CITAT er filmen om en tabloidavis i mediebilledet 2014, – en avis som tvinges til omstilling, til en ny tid og til nye læsere. Visninger Kom med til premieren 1. oktober, filmen bliver vist i hele landet i samarbejde med DOXBIO, du har mulighed for at købe din billet her eller i din lokale biograf. Hele landet 1. Oktober DOXBIO DOXBIO er hele Danmarks biografklub for dokumentarfilm. Vi startede i 2010 og har siden haft mere end 200. 000 publikummer inde og se dokumentarfilm i mere end 120 biografer landet over. DOXBIO billetsalg Filmens plakat Undervisning EKSTRA BLADET rykker ind i klasseværelset. Engang genkendte man formiddagsaviserne for sin tabloid-journalistik, men i dag bebrejder mediefolk alle dagblade for at benytte sig af én og samme journalistik; en forenklet måde at destillere komplicere spørgsmål ned til enkle og letforståelige sagsfremstillinger i læsernes øjenhøjde.

Ekstra bladet dk forside tv

  • Ekstra bladet.dk forside
  • Tøj til store mænd
  • Ekstra bladet dk foreside guide
  • Liberal alliance mærkesager
  • Butikker åbent påsken herning
  • Køb bogen ’Tværprofessionelt samarbejde i teori og praksis’ hos Saxo
  • Ekstra bladet dk forside

Ekstra bladet dk forside

Jeg valgte at filmen skulle handle om Ekstra Bladet, fordi de på den ene side laver store journalistiske afsløringer og på den anden side ofte går langt over de gængse grænser for at formidle deres historier, og jeg tænkte at der i dette spændingsfelt lå en række interessante interne diskussioner og etiske dilemmaer. Efter en lang proces fik jeg tilladelse til at følge avisen uhindret med mit kamera. Og det skulle senere vise sig, at jeg kom til at have min daglige gang på Ekstra Bladet i en periode, som med rette kan kaldes et af de mest turbulente år i avisens historie og dermed var jeg vidne til store journalistiske historier, nedskæringer og en chefredaktion på jagt efter en ny forretningsmodel der skal sikre avisens fremtid. Mit mål har været at lave en film der giver et unikt indblik i journalisters arbejde på et historisk vigtigt tidspunkt, hvor alle taler om nødvendigheden af omstilling til nye medier. Dermed giver det mig mulighed for at rejse spørgsmålet, hvad kommer det til at betyde for fremtidens demokrati og samfund, hvis læserne ikke længere vil betale for journalistisk?

Ekstra bladet dk forsiden

Om filmen Med sloganet 'Tør – hvor andre tier' har Ekstra Bladet været med til at sætte dagsordenen for den offentlige debat i Danmark. Gang på gang er avisen beskyldt for at gå langt over grænsen og I flere år har avisen haft et rekordstort antal klagesager imod sig i Pressenævnet. Men med sine mere end 100 år på bagen er avisen en institution i det danske mediebillede som 'samfundets vagthund' og den 'lille mands talerør'. Men en epoke er måske snart forbi, for med de digitale medier har den trykte avis Ekstra Bladet udspillet rollen som altafgørende nyhedsmedie. EKSTRA BLADET UDEN FOR CITAT skildrer arbejdet på avisens redaktion. På tæt hold får vi indblik i, hvordan avisens medarbejdere håndterer de mange daglige etiske dilemmaer, de står i. Vi følger slaget om avisens forsidehistorie og er med, når avisens journalister med kreativitet og stædighed tester moraliserende politikeres egen moral. Hver dag er en kamp om nyheder men hver dag er også en kamp for overlevelse. Læserne svigter avisen og oplagstallet styrtdykker for den trykte udgave af Ekstra Bladet.