Blomster I Krukker

 1. Blomster i krukker live
 2. Send blomster

Læs også: Planter uden jord: Sådan dyrker du dem 10 planter, der trives godt i krukker 1. Perlehyacinter Perlehyacinter er nemme og smukke forårsbebudere, der klarer sig godt i krukker og potter. De er nemme at holde og meget modstandsdygtige overfor køligt vejr og nattefrost og så blomstrer de langt ind i maj. Perlehyacinter fås i mange smukke farver fra lilla til sart rosa og hvid og passer godt sammen med årstidens andre forårsblomster, fx vibeæg og narcisser. Udplantning: Februar/marts 2. Stedmoderblomster De smukke stedmoderblomster er meget hårdføre. De tåler frost og kan sagtens klare at blive plantet i krukker, inden det for alvor er blevet lunt i vejret. Hvis du vil have mest muligt ud af dine planter, skal du huske at nippe de visne blomster af hele tiden. På den måde fortsætter planterne med at blomstre så længe som muligt. Udplantning: Marts 3. Vibeæg Denne spinkle løgplante blomstrer i april og maj med sarte og smukke rosa-lilla blomster. Vibeæg er nemme at passe og trives rigtigt godt i krukker, og løgene kan efter afblomstring plantes ud i haven.

Blomster i krukker live

Mange forårsblomster er overraskende kuldestærke. Hvis vejret er mildt, kan du sagtens sætte de første krukker udenfor allerede i februar-marts, og ellers er et uopvarmet drivhus eller en kølig udestue helt perfekt. Få inspiration her! Se også: Guide til forårets blomster Mange af forårsblomsterne, du kan købe hos blomsterhandleren, er drevet kunstigt frem til ekstra tidlig blomstring, og hvis der kommer hård frost, kan planterne risikere at falde sammen. De fleste forårsplanter er dog af natur overraskende kuldestærke, og allerede i februar-marts vil de ofte kunne klare at stå ude på et beskyttet sted. De vil også klare sig fint i et uopvarmet drivhus eller en kølig udestue. Det gælder bare om at vælge de rigtige sorter. Vi har samlet nogle af vores blomstrende forårsfavoritter som inspiration til, hvad du kan fylde i krukkerne på altanen og terrassen allerede nu. Mere grøn inspiration: Guide - sådan dyrker du citrustræer inde og ude 14 fine blomster til forårskrukkerne: Akeleje Blå anemone Bellis Forglemmigej Hyacint Krokus Perlehyacint Pinselilje Primula Påskelilje Ranunkel Stedmoderblomst Vibeæg Våriris TIP: Det er betydeligt nemmere at passe én stor blomsterkrukke end mange små, og jo større jordvolumen er i forhold til krukkens overflade, jo bedre holder den på vandet.

Sommerfuglebusken trives bedst på en solrig plads. Den blomster med de smukkeste blomsterklaser i både lille, rosa og hvide nuancer hen over sommeren og tiltrækker masser af sommerfugle. Læs her hvordan du passer din sommerfuglebusk - og tiltrækker masser af sommerfugle. Udplantning: Maj Vælg den rigtige krukke Du kan plante både i beholdere af ler, træ, zink eller terrakotta, der bliver smukkere, når de med tiden får lidt patina. Når du vælger krukker til dine planter, er det ikke kun materialet, der er vigtigt men også formen. Det kan give et flot effekt, hvis du sætter flere krukker sammen, der varierer både i form og størrelse. Det kan være høje og lave, runde og ovale eller firkantede krukker. Vælg en krukke, der passer til den plante, du vil dyrke. Mange vælger en krukke, som er for lille til den blomst eller plante, der skal vokse i den. De fleste mindre planter og buske kan klare sig i en krukke med en diameter på 30 - 40 cm, men hvis du eksempelvis vil dyrke dværg-frugttræer, skal krukken have en diameter på 50 - 60 cm, så rodnettet kan få de bedste leveforhold.

Vibeæg skal vandes jævnligt og foretrækker en solrig plads, men tåler alt fra høj sol til halvskygge. Udplantning: Marts 4. Figentræ De fleste forbinder nok figentræet med varmere himmelstrøg, men det dekorative træ med de flotte, fligede blade egner sig faktisk rigtigt godt til en krukke på altanen eller terrassen. Hvis du vil høste modne figner, er det vigtigt, at du placerer dit figentræ et sted, hvor der er læ og masser af sol. Træet blomstrer fra marts til august. Læs her hvordan du dyrker dit eget figentræ. Udplantning: Marts Læs også: Hvidløg, peberfrugt og dadler: Brug dine køkkenrester til at gro planter 5. Roser Roser trives fint i krukker på altanen – dog er det ikke alle typer, der trives lige godt. Du skal gå efter enten buketroser, bunddækkeroser eller de såkaldte patio roser. Plant dine roser i rosenjord og sørg for, at der er god højde på krukken (40-50 cm), og at den har hul i bunden, så vandet kan løbe fra. Roser elsker sol, så placer dem lyst og husk at vande rigeligt.

Send blomster

Læs også: Vil ud have flere fugle i haven? Få inspiration til flere fine forårsblomster i galleriet herunder: Anemoner er farvestrålende blomster, som pryder i haven både forår og sommer. Karina Demuth 1 / 6 Forskellige krukker med hyacinter, vibeæg og stedmoderblomst. 2 / 6 Hyacinter findes i forskellige farver og former. De er velduftende samt flotte blomster, der skaber skøn forårsstemning i både haven og i buketter i boligen. 3 / 6 Forglemmigej sætter skønne blomster i lys blå, til mørk over i hvid til rosa farver. 5 / 6 Krokus kan blive omkring 8-10 cm høje og er flotte i græsplænen, hvor de giver et smukt og tæt farvespil. 6 / 6

Hej, Jeg vil gerne lave en buket til kæresten. Hun ligger og har tømmermænd og så vil jeg være en god fyr og komme med blomster (har allerede tilbudt bananpandekager og har købt Pepsi Max). Jeg skal ind til Kongens Nytorv for at mødes med en kammerat og bor selv på den nordlige del af Amager. Så helst inden for rimelig cykel afstand. Der er naturligvis tale om blomster og planter af "naturlig" bevoksning. Jeg skal nok lade være med at klippe hovederne af dronningens blomster krukker. Umiddelbar tænker jeg Christianshavn kunne være et godt bud. Andre der har Nogle fif? Gerne hvis der er nogen steder hvor der er lidt efteråsfarver. Sæsonen er lidt imod mig men håber på st kunne lave en æstetisk efterårs buket alligevel.

Dyrk fx: Jordbær Salat Persille Krydderurter En stor krukke til hver slags – så er det kun fantasien og pladsen, der sætter grænserne.

Udplantning: Året rundt 6. Lavendel Lavendler dufter fantastisk og er smukke at se på – og så er de oven i købet nemme at holde i krukker. Hvis du planter dine lavendler i april, vil de blomstre smukt hen over sommeren og helt hen i september. Placer lavendlerne på en solrig og varm plads og sørg for at nippe de visne blomster af. Lavendler skal vandes regelmæssigt de første tre måneder, efter de er blevet plantet, men herefter behøver du ikke tænke på at vande dem, da de nok skal få det vand, de har brug for, fra naturens side. Udplantning: April 7. Marguerit Margueritten er en rigtig krukkeplante og meget populær. Den er let at dyrke og blomstrer med det samme, og indtil frosten banker på - ofte i november måned. Hvis du opbevarer dine margueritter frostfrit, kan du få glæde af dem år efter år. Husk at dine krukker med margueritter har brug for at blive vandet jævnligt og ikke må tørre ud. Sørg i øvrigt for at nippe de visne blomsterstande af, så planterne sætter nye, friske blomster.

 1. Sabbatår job århus
 2. Køb indrammede plakater og indrammet kunst til væggen online | JUNIQE
 3. Blomster i krukker go
 4. Hudlaegerne i virum
 5. Blomster i krukker free
 6. Restauranter hvide sande
 7. Ude og hjemme abonnement en ligne
 8. Blomster i krukker video
 9. YES! Forsidefruer vender tilbage med en 3. sæson! - Forsidefruer - TV3
 1. Du danske sommer jeg elsker dig skønt du så ofte har sveget mig
 2. Mick øgendahl marlene øgendahl show
 3. Den røde drage
 4. Syv små dværge
 5. Vask af dyne