Nikita Klæstrup Sasha Klæstrup

Hun fandt ud af, at hun skulle giftes om mandagen, og der havde jeg ligesom allerede lagt planer. Jeg var på Bornholm, hvad skulle jeg gøre?, lød det videre fra Nikita Klæstrup. Artiklen fortsætter under billedet... Nikita Klæstrup på den røde løber med sin kæreste Casper Kofod. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 25. aug. 17:24 Klæstrup efter islamisk bryllup: De kalder mig feltmadras Flere bryllupper Nikita Klæstrup ser da heller ikke noget forkert i, at hun ikke dukkede op til brylluppet. - Nyhedsværdien falder altså, når man har været gift før. Det er ligesom ved første baby. Der er man super meget oppe at køre, men så falder interessen altså for hvert barn, man får, og det ved jeg, fordi jeg er den sidste i en søskendeflok ud af fire. De har set det hele før. Interessen daler bare, sagde hun. Ifølge hende er der dog ingen dårlig stemning mellem de to. - Vi er overhovedet ikke uvenner, understreger hun. Se også: Klæstrup gift i moské: Jeg er så lykkelig Det er ok Da Ekstra Bladet fanger Sasha Klæstrup over telefonen torsdag aften for at spørge ind til hendes søsters manglende tilstedeværelse ved brylluppet, er der da heller ingen sure miner.

Nikita klæstrup sasha klæstrup kiss

- Hun gør jo grin med, at jeg har været gift en gang før. Hun var på Bornholm, og det er okay. Det er svært at finde en dag, hvor alle kan, lød det fra Sasha Klæstrup, der fortsatte. - Det her bryllup var meget intimt og næsten kun mig og min mand, og så holder vi snart en borgerlig vielse, hvor der bliver stor fest, og hvor alle vores venner og familie kommer, og der har hun sagt, at hun kommer. Så det er fint nok. Sasha Klæstrup og kæresten blev gift i en moské. Foto: Privatfoto Se videoen øverst i artiklen, hvor Nikita Klæstrup fortæller, hvorfor hun ikke var med til sin søsters bryllup. Se videoen nedenunder, hvor Sasha Klæstrup fortæller om de grimme beskeder, hun har fået i forbindelse med sit muslimske bryllup Se også: Storbarmet Klæstrup-søster: Sådan bliver jeg kendt Se klippet nedenunder, hvor Ekstra Bladet spørger om, hvorfor komikere altid overscorer.

  • Sasha Klæstrup træt af at stå i skyggen af Nikita: 'Jeg vil være hjemmegående' | BT Kendte - www.bt.dk
  • Sasha klæstrup
  • Genvejstaster windows 10
  • Nikita klæstrup snapchat
  • Nikita klæstrup sasha klæstrup lyrics

Søndag d. 2. sep. 2018 - kl. 22:43 Nikita Klæstrup kom ikke til sin søsters bryllup, fordi hun havde 'andre planer' Se videoen, hvor Nikita fortæller om, hvorfor hun ikke kom til sin søsters bryllup. Video: Ole Steen & Christian Ørtoft Da Sasha Klæstrup for et par uger siden sagde ja til sin muslimske kæreste Montaser Bel-lah Zaghmout i en moské manglede en bestemt person. Hendes søster, Nikita Klæstrup, dukkede nemlig ikke op til brylluppet. Det afslørede Nikita Klæstrup selv, da Ekstra Bladet mødte hende på den røde løber til Zulu Comedy Galla i Operaen i København torsdag aften. - Jeg var ikke med til brylluppet. Jeg var på Bornholm. Men jeg har allerede skrevet til hende, at jeg nok skal nå det næste, så 'we're good', sagde Nikita Klæstrup med et grin. - Hvordan kan det være, at du ikke dukkede op? - Ét er, at jeg dukkede op til det første, så det er ikke fordi, at jeg har en historik med ikke at dukke op til hendes brylluper. Men hun fandt først ret sent ud af, hvornår hun skulle giftes.

Vi har aldrig været i tvivl om, at hun skulle lave noget, hvor hun brugte hovedet. I dag er hun vist Danmarks svar på Paris Hilton eller international "partygirl. " Minder I om hinanden? – Nej, overhovedet ikke. Jeg skilter ikke med mig selv. Hverken med min intelligens eller mit udseende. Jeg er afdæmpet i hele mit væsen, mens Nikita er vild. Hun er en rigtig diva. Hun har altid godt kunnet lide at provokere og få opmærksomhed. LÆS OGSÅ: Inger Støjberg: "Det er helt klart et savn for mig, at jeg ikke har fået børn" Hvis der bliver talt dårligt om din søster i medierne? – Det har jeg haft svært ved at vænne mig til, og jeg synes stadig ikke, det er sjovt, når de går efter hendes person. I starten læste jeg alt, hvad folk skrev om hende, det er jeg holdt op med. Men når det bliver for groft, kan jeg godt finde på at kommentere det. Især når det handler om noget med vores forældre, og hvordan vi er opdraget. Særligt da vores søster, Sasha, var "side 9-pige" i Ekstra Bladet, var der nogle, der havde travlt med, at Klæstrup-pigerne er billige.

Nikita klæstrup wikipedia

Nikita Klæstrups søster Sasha er mandag blevet muslimsk gift med kæresten Montaser Bel-lah Zaghmout Nikita Klæstrups søster fik mandag papir på sit livs kærlighed. Her blev 26-årige Sasha Klæstrup således muslimsk gift med sin kæreste Montaser Bel-lah Zaghmout. Vielsen fandt sted i Ali-moskéen, og Sasha Klæstrup fortæller til Ekstra Bladet, at det var en fantastisk vielse: - Ham der viede os var så god, og det er jo fantastisk! Jeg er jo gift. For helvede! Og så med mit livs kærlighed! Jeg er lykkelig, lød det fra en glad Sasha Klæstrup til Ekstra Bladet. Læs også Nikita Klæstrup: Jeg catfishede min kæreste på Grindr Mand og datter indlagt Sasha Klæstrup, der selv er kristen og vil fortsætte med at være det, har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at hun og kæresten levede i synd, fordi de ikke var gift. - Vi gør det for, at der ikke er noget forkert mere. Men det er også, fordi vi elsker hinanden og ved, at vi vil være sammen resten af livet. Sommeren har da ikke kun været lutter lykke for Klæstrup-lillesøsteren.

Realitybaben Sasha Klæstrup er så stor modstander af Stram Kurs-politikeren Rasmus Paludan, at hun nu vil stemme imod ham til det kommende Folketingsvalg. 26-årige Sasha Klæstrup lærte vi at kende i tredje sæson af 'Divaer i junglen', hvor hun desværre måtte udgå på grund af rygproblemer, og senest har vi set Sasha i 'Family Food Fight', hvor hun deltog med sin søster Nikita Klæstrup. LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Derfor droppede vi stor satsning Det var søsteren Nikita, der først fangede offentlighedens opmærksomhed, da hun som medlem af Konservativ Ungdom mødte op til jubilæumsfest i en nedringet kjole, der ikke efterlod meget til fantasien. Siden skiftede Nikita ungdomspartiet Konservativ Ungdom ud med partiet Liberal Alliance, men Sasha har i modsætning til sin søster aldrig rigtigt interesseret sig for politik. – Jeg stemmer faktisk ikke. Det er lidt sjovt, når vi er en politisk familie, og jeg ved godt, det er dumt ikke at stemme, men jeg har aldrig sat mig ind i det, og jeg vil ikke stemme for bare at stemme, forklarer Sasha Klæstrup.

Jeg var altid den beskyttende storesøs­ter over for de to små. Jeg var den, der trøstede dem, men i dag ringer Nikita vist oftest til Sasha, når der er noget, fordi jeg er den kedelige voksne. – Vi kan godt skændes, og vi er ekstremt temperamentsfulde. Vi kan skrige og smække med døre, men det er altid hurtigt overstået. Vi ses desværre ikke så tit, men vi facetimer hver eller hver anden dag. Vi ses måske hver anden måned, som regel hos vores mor, hvor vi laver mad sammen. Vi søskende driller hinanden meget og rotter os sammen på skift mod en enkelt, som så bliver drillet af de tre andre hele dagen. Nikita er i øvrigt så god til at nusse, så hun er altid tvangsindlagt til at nusse mig i håret og på ryggen, når vi er sammen. Hjemme hos os er hun jo ikke Nikita i høje sko og fræk kjole. Hun er bare Nikita i nattøj. LÆS OGSÅ: Her er Michelle Obamas sidste ord som førstedame LÆS OGSÅ: Helle Thorning-Schmidt om sit nye liv: "Det var en trist periode og en tomhedsfornemmelse" LÆS OGSÅ: Linda P: "Hver gang han kom tæt på mig, flyttede jeg mig.

Nikita klæstrup sasha klæstrup dress

Jeg vil gerne hente mine børn tidligt eller lade dem være hjemme og rigtig kunne gå at hygge med dem, « fortæller hun. Du kan se Sasha kæmpe sig igennem Jakob Kjeldbjergs udfordringer i 'Divaer i junglen' hver mandag klokken 20. 00 på TV3. LÆS OGSÅ: Fie Laursen lover: I får en ny side at se af mig i junglen LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Det her program vil jeg gerne være med i Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser. Denne artikel er bragt i samarbejde med.

Ja, det første kys var sgu svært" Chanel Klæstrup, 26 år Navn: Chanel Klæstrup Alder: 26 år Profession: Læser til lærer, men er lige nu på barselsorlov med Theo Jacob på syv måneder Storesøster til: Partypige og tidligere folketingskandidat Nikita Klæstrup på 22 – samt til Sasha på 24 og lillesøster til Lukas på 27

  1. Apoteker københavn k
  2. Knæk og break silence
  3. Hus til salg i vejen danbolig
  4. Uger i 2019