Skallerup Klit Resort

  1. Skallerup klit resort hotel
  2. Skallerup Klit Resort - Nordre Klitvej 21, Hirtshals, Denmark - Yelp

Det kan være mig der læser for meget ind i det, men det virker altså som om at folk kører rundt med en masse vrede på vejene, og det må da være hårdt?

Skallerup klit resort hotel

  1. Groft brød uden gær - hurtigt og nemt gærfrit brød!
  2. Bagte kartofler med fyld point
  3. Skallerup klit resort map
  4. Kage med mange æg cat
  5. Smerter ved ægløsning efter sterilisation
  6. Krimi spænding bogklub
  7. Skallerup klit resort.com

Mest for familier, må man nok erkende, men Skallerup Klit* har tilbud til børn i alle aldre, wellness-dyr og friluftsmennesker. Feriehusene ligger spredt i klitterne med behagelig afstand og med et sindrigt stisystem, som har indbyggede poster til orienteringsløb samt deder modernede QR-points, hvor man kan få mere at vide hvis man har en af deder nymodens smartphones. Stranden er herlig, som Vesterhavet har det med at være - er man ikke til havbad, forefindes der dels et vandland med pool til små, mellemstore og store børn samt et 25m bassin til motionssvømning. Der er også en vandrutschebane, som ikke er for daredevils (det tager cirka et halvt minut at komme igennem den). Til de helt voksne og følsomme kan jeg anbefale Romulus, et kurbad indrettet efter romerske forskrifter, med temperede bade, sauna, dampbade, udendørs jacuzzi og diverse krops- og ansigtsbehandlinger. Konklusion: Skallerup Klit* er et velegnet feriemål for familier med børn, hvor der også skal være lidt til mor & far.

Siden 1949 har Skallerup Seaside Resort begejstret besøgende på deres ferie, og det har skabt loyale gæster, der kommer igen og igen. I 2018 kvitterede TripAdvisor med Traveller's Choice Award med en 5. plads i kategorien "Top 25 over hoteller med den bedste service i Danmark". Her er du garanteret en skøn ferie med mange aktiviteter, samtidig med at du befinder dig i et flot naturfredet område ved det brusende Vesterhav. Ferie for store som små Hold ferie med familien på Skallerup Seaside Resort, hvor en typisk dag vil starte med, at børnene spæner rundt i det store legeland, inden storesøster går i gang med at bage kager i køkkenet ved siden af. Lillebror får hurtigt travlt med at trykke fotos på værkstedet, mens den mindste hviner begejstret over stedets maskot, skildpadden Skalle. Mor og far skal også være med, men her behøver de ikke have et øje på hver finger. Børnene leger nemlig i trygge rammer, mens de voksne kan lave glaskunst, brygge bjesk eller sammen med børnene koge de bedste bolcher.

Skallerup Klit Resort - Nordre Klitvej 21, Hirtshals, Denmark - Yelp

Besøg også Dyregården og Ridecentret.

Rubjerg Knude ligger få km fra centret. Bjarne O TripAdvisor Kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det. Jeg er vild med huset og vores havudsigt, bondegården, Romulus, legepladsen, vandlandet og alt det andet. Perfekt sted med små børn på løbecykel. Dejlig oplevelse, tak for det. Lene Wittrup Christensen Facebook Et gavekort til Skallerup Seaside Resort er en oplagt gave til den, der ønsker sig oplevelser, wellness og velvære.

Skallerup Seaside Resort - naturlig nærhed Læs mere Vandhund, velvære eller vækststrategier? Skallerup er til familier med fuld fart på rutsjebanen, til pauser fra hverdagen, til wellness i spa'en og til intense kollegadyster i klitterne. Spørgsmålet er derfor bare: Hvad er I til? Familietid, voksentid eller teambuilding? En anderledes familiefest En fest i familien er en særlig anledning, der fortjener særlige rammer fra DKK 25. 005 Spaophold Spaophold inklusiv behandlings-kit og 4-retters menu pr. person fra DKK 1. 145 Wellnessophold Oplev følelsen af velvære fra top til tå på et wellnessophold pr. person fra DKK 2. 195 Hvorfor Skallerup Det siger vores gæster Dette var vores andet besøg i Skallerup og det var lige så stor en succes, som første gang. Alt var rent og pænt og personalet smilede og imødekommende. Vi satser på et besøg igen til efteråret <3 Elke Spanner Jensen Facebook Dejlig hytte i dejlige omgivelser og supervenlig personale. Dejligt badeland med utal af forlystelser til den ene side og et fantastisk Vesterhav med dens særprægede natur til den anden side.

Feriecentret byder på det tropiske vandland med hvirvelstrømme, vandkanoner, grotter og rutsjebaner. Prøv også junglestien, hvor alle kan lege Tarzan, bowlinghallen og måske en tur på trampolinen eller i legelandet, hvor de voksne er med ned af rutsjebanen. Afslapning ved Skallerup Klit Afslapningen kommer helt af sig selv, når du vandrer ud i klitterne, mærker blæsten og kommer ind i dit hyggelige sommerhus med sauna, spa og brændeovn. Den vilde og utæmmede natur uden for døren skal udforskes, mens vandreturen måske svinger forbi Skallerups helt egen bondegård. Her kan børnene se, hvor maden kommer fra, nemlig fra de søde dyr, som du også kan klappe, fodre og endda ride på. Mød både køer, grise, geder og dådyr. Eller shetlandsponyer, som gerne lægger ryg til en ridetur for førstegangsryttere, selvfølgelig med far eller mor lige ved siden af. For større børn og voksne tilbydes guidet ridetur på islandsk hesteryg i kuperet terræn, i skoven og langs stranden. Lige i nærheden ligger Emils snittehus, hvor håndværkeren Woodpek viser børnene, hvordan du laver bestik af træ og dermed holder en gammel tradition i live.

*Skallerup Klit har ændret navn. Nu hedder det Skallerup Seaside Resort, angiveligt fordi det ikke er smart at hedde noget med Klit, hvis man vil undgå at havne i for mange spam/porno-filtre når man sender nyhedsmails ud...

  1. Ps4 vr spil anmeldelser