Kroophold Nytårsaften 2016

Yasmin B via TripAdvisor, 2. januar 2017 Af højeste karat Vi var på et suverænt nytårsophold på Bandholm Hotel. Lige fra ankomst var betjeningen upåklagelig. Værelserne/badeværelser levede absolut op til det forventede - hyggeligt indrettede og i meget høj vedligeholdelsesstandard. Nytårsaften foregik i den meget smukt og smagfuldt pyntede sal og med flotte dekorationer på bordene. Mad og vin var også af højeste karat. Hotellet er absolut et besøg værd! Claus C via TripAdvisor, 2. januar 2017 Nytårsaften på Bandholm En skøn aften i de festligste lokaler pyntet til mindste detalje. Serviceminded personale, lækker mad og gode, udsøgte vine. Rummelige værelser med alt, hvad man behøver. Skønt sted hele året rundt for alle aldre med eller uden børn. Alle føler sig velkomne. Lise-Lotte B via TripAdvisor, 1. januar 2017 Det bedste af mange nytårsophold Vi har været på mange nytårsophold, men Bandholm Hotel var det bedste. Maden var virkelig god. Frisklavet og med gode råvarer. Hyggelige stuer og venligt og opmærksomt personale.

Kroophold nytårsaften 2015 cpanel

000 gæster i julehumør Læs hele KroAvisen

 • Villaer til salg i Ry – Se alle huse til salg i Ry på Boligsiden
 • Kroophold nytårsaften 2012 relatif
 • Nytårsophold | Book et overdådigt nytårsophold på Bandholm Badehotel ⚶
 • Kroophold nytårsaften 2016
 • 1864: Vi tabte krigen på undertal og overtro
 • Hvordan søger man - DTU
 • Forret uden fisk
 • Kroophold nytårsaften 2013 relatif
 • Kitchenaid kødhakker pricerunner
 • Kvast til hue lights
 • Billi Bi sandaler dame - Billi Bi udsalg / tilbud - Billi Bi støvler 2020
 • Nørre allé 51 2200

Lokaler, pynt og mad var i topklasse, dertil dejlige vine. Fantastisk betjening og underholdning, alt fungerede. Værelset var rent hyggeligt og behageligt. Alle omgivelser var virkelig pyntet. jensr2018 via TripAdvisor, 3. januar 2018 Meget vellykket nytårsarrangement Fantastisk hotel med fantastisk service, god mad, dejligt værelse og meget venligt personale. Absolut et besøg værd. Vi vil helt sikkert vende tilbage, vi deltog også i et meget vellykket nytårsarrangement, hvor intet manglede. pervvs via TripAdvisor, 3. januar 2018 Fantastisk og flot nytårsarrangement Fantastisk og flot nytårsarrangement. Over al forventning. Udsmykning, mad, vine og især betjeningen var helt i top. sveneriks2017 via TripAdvisor, 9. januar 2017 Fantastisk nytårsaften Min kæreste og jeg tjekkede ind fredag til søndag, hvor vi holdt nytårsaften på hotellet. Det var en helt fantastisk aften, og vi manglede intet. Værelset var i topklasse, og var alle pengene værd. Så lækker en seng, badekar og det hele var bare så lækkert.

890 - 5. 640. Nytår på Lolland Hygge og nytårsfest på romantisk lille badehotel på nordkysten af Lolland. Nyd årsskiftet med god stemning, lækker mad og smukke omgivelser, bare jer to sammen eller tag vennerne med. Hotellet holder igen i år dørene åbne nytårsaften med helaftensprogram i de smukt indrettede lokaler. Oplev nytårsaften i afslappet stemning på det gamle Bandholm Hotel. Her er masser af sjæl og glad betjening. Udtalelser fra vores gæster Der var ikke sparet på festlighederne Rigtig dejligt sted at fejre nytår. Maden var herlig, vinen var god og der var ikke sparet på festlighederne. Dejligt og meget flot fyrværkeri i strandkanten og en herlig danseren. Henriette R via Google, 6. januar 2018 Et Waldorf Astoria på Lolland Fantastisk nytårsophold. Super service, stab og omgivelser og pragtfuld mad. Alt var perfekt og venligt. Et Waldorf Astoria på Lolland. Det varer ikke længe før vi må genbesøge herligheden og den gode atmosfære. Paul Myhre via Facebook, 5. januar 2018 Nytårsaften Fantastisk nytårsarrangement.

Hver fest er forskellig, og derfor er det vigtigt at vælge et sted, som forstår jeres ønsker og behov. Restauranter Hotel Pejsegården kan byde på to restauranter - på første sa l finder du hotellets panorama-restaurant med udsigt over byens skove. Her er der rig mulighed for at få en kulinarisk oplevelse, både inden for mad og vin Læs mere

 1. Kære børn skive
 2. Den peloponnesiske krig
 3. Hvad er et leserbrev
 4. Oliver bjerrehuus instagram