Lægerne I Vindeby

Praktiserende læge, Svendborg 9, 0 / 10 Senest bedømt: 2013 Lægerne er dygtige og imødekommende, ventetiden kort. Det er rart at der er flere læger som kan noget forskelligt. Venlige og dygtige sygeplejersker og sekretærer. Stort engagement og faglig viden. Havde måske ikke levet i dag, hvis ikke de havde været vågne og fik fanget min sygdoms alvor allerede ved første besøg. En usædvanlig god klinik for kronisk syge. Stor tillid til patientens egen viden og erfaring med en kronisk sygdom og god kontakt mellem læge og patient om nødvendigt. Usædvanlig hurtig behandling uden beaukratiske barrierer for patienten; især når man skal bruge hjælpemidler, fysioterapi eller anden ikke-medicinsk behandling. De gør ALT for deres patienter! Del dine oplevelser og erfaringer Del dine oplevelser og erfaringer med Lægerne i Vindeby til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Lægerne i Vindeby det rette omdømme.

Mam sutter med navn

  • Vejr Herlev – 7-dages vejrudsigt | freemeteo.dk
  • Fitness på Bryggen, København S | Fitness World
  • Børn i byen århus download
  • Anders holch povlsen børn aller plus loin
  • Fodboldmål til haven - Få den store guide til mål i haven her!
  • Nordisk film hillerød
  • Tv 2 vejr
  • Ap møller mærsk
  • En yndig og frydefuld sommertid

Ord der starter med e.o

KONTAKT Lægerne i Vindeby I/S Bregningevej 48 5700 Svendborg Tlf. 6222 5353

Log ind med NemID Du vil blive viderestillet til log ind med NemID via Sundhedsdatastyrelsens borgeradgang.

Velkommen til Lægerne i Vindeby - Log ind - Patientportalen

RECEPTFORNYELSE Du kan her forny din faste medicin. Dog ikke vanedannende medicin. Hvis dine faste ordinationer ikke er tilgængelige, kontakt venligst sekretæren telefonisk. Du skal være opmærksom på, at ekspeditionstiden for elektronisk receptfornyelse er op til 3 hverdage. TIDSBESTILLING ONLINE Under COVID-19 pandemien er det ikke muligt at tidsbestille online. Online tidsbestilling er beregnet til IKKE-akutte henvendelser. Er dit problem akut, bedes du kontakte sekretæren telefonisk.. Ligeledes bedes du kontakte sekretæren telefonisk, hvis du skal bestille en tid til en ATTEST. Attester kræver typisk, at der afsættes ekstra tid, hvilket ikke er en mulighed online. OBS: Ved mistanke om infektion bedes du have målt din temperatur forud for tidsbestilling E-KONSULTATION Du kan her skrive spørgsmål til lægen, blodprøvesvar. Dette modul er IKKE til medicin- og tidsbestilling samt akutte henvendelser. Du skal være opmærksom på, at lægens svartid er op til 5 hverdage. VELKOMMEN TIL LÆGERNE I VINDEBYS HJEMMESIDE Her kan du finde information om vores åbningstider, telefontider og meget mere.

Lægerne i Vindeby, Svendborg | firma |

Polaroid 600 af film

På grund af Covid19 pandemien tilbyder vi nu telefon- eller videokonsultation med lægen. Du kan ringe til sekretæren på 6222 5353 alle hverdage indtil kl 12. 00 og booke tid til en telefonsamtale. Du vil så vidt muligt blive ringet op af en læge samme dag. NY RESERVELÆGE: Sidsel Vang Wallberg er i klinikken i perioden den 3/3 - 31/8-2020 Som patient kan du gennemføre tidsbestilling og receptfornyelse af fast medicin, eller stille spørgsmål over INTERNETTET til din læge. Under menupunkterne RECEPTFORNYELSE, TIDSBESTILLING. E-KONSULTATION eller den gule knap LOGIN HER kan du: Oprette dig som bruger Bestille tid (gælder dog ikke attester) Forny recepter Skrive til lægen Læse beskeder fra lægen Første gang skal du oprette dig som bruger. FERIE/KURSER 2020:

Lægerne i Vindeby, Svendborg - Praktiserende læge - Bedømmelse.dk

På klinikken er vi 3 speciallæger i almen medicin. Herudover har vi en uddannelseslæge, som typisk er en turnus kandidat, eller en læge som er på vej til at blive speciallæge i almen medicin. Uddannelseslægen vil typisk være her 6 mdr. ad gangen. Af denne grund vil man kunne møde forskellige ansigter heroppe på klinikken. Vi har, foruden lægestaben, også ansat tre dygtige medarbejdere, nemlig en fuldtids sygeplejerske og to sekretærer. På klinikken Konsultation og tidsbestilling kun efter aftale. Klinikken er åben for tilgang af nye patienter. KLINIKKEN TILBYDER: Gode parkeringsforhold samt kort afstand til offentlige transportmidler 3 speciallæger i almen medicin samt en uddannelseslæge, som skifter hvert halve år 3 dygtige medarbejdere i form at en sygeplejerske og to sekretærer Lejlighedsvist en vikar, som også er speciallæge i almen medicin. For at mindske risikoen for smitte med coronavirus, må patienter kun møde op i klinikken efter forudgående aftale med klinikkens personale. Såfremt du får en tid i klinikken, bedes du bære mundbind.