Kalorie Pr Dag

Og den sandhed er rigtig god at have in mente, hvis man ønsker at ændre sin vægt. Når du skal finde ud af, hvad dit reelle kaloriebehov er, skal du vide, hvilke faktorer der spiller ind. Overordnet er de primære faktorer køn, højde, vægt, alder og aktivitetsniveau. Aktivitetsniveauet handler om, hvor meget du bevæger din krop og hvordan. Fx er det kaloriemæssigt ikke det samme at gå 5 km om dagen som at løbe den samme distance, for når du løber, er din puls høj og du forbrænder flere kalorier. Det kan derfor være svært at præcisere sit aktivitetsniveau, men det er afgørende for udregningen af dit kaloriebehov, så du må vurdere så ærligt som muligt, hvad dit faktiske niveau for aktivitet er. Sådan bruger vores kalorieberegner Kalorieberegneren fungerer således, at du indtaster ovennævnte data om dig selv og kategoriserer dit fysiske aktivitetsniveau. Ud fra det udregner den et estimat for, hvor mange kalorier din krop dagligt forbruger. Der vil i regnestykket altid være en vis usikkerhedsmargin, da kroppe er forskellige, og da fortolkningen af kategorierne for aktivitet også kan variere individuelt.

Kalorie pr dag 2016

Kalorie pr dag 2

  1. Udsalg og andre gode tilbud | JYSK
  2. Så ofte skal du vaske din dyne og hovedpude - ALT.dk
  3. Oppustet mave kræft
  4. Nyheder om maskiner, anlæg og entrepriser | Maskinteknik
  5. Hvad er fascisme hospital
  6. Hvad er biodiversitet
  7. Hele vejen lyrics chords
  8. Fastforrentet lån – Er et obligationslån noget for dig? | Nordea.dk
  9. Www apollorejser dk

Kalorie pr dag 2017

Kalorie pr dag online

For at komme endnu tættere på et korrekt resultat kan man gange en faktor på alt efter hvad der er man arbejder med. Dette giver dig dit basale stofskifte. Faktor Arbejdstype 1, 40 Stillesiddende arbejde, fx. kontor 1, 65 Stille siddende arbejde med lidt bevægelse, fx. sekretær 1, 85 Stående arbejde med lidt bevægelse, fx. i butik 2, 20 Hårdt fysisk arbejde, fx. håndværker Som man kan se fra ovenstående skema er der stor forskel på det arbejde man har og hvor mange kalorier man skal indtage om dagen. Eksempelvis vil en mand der arbejder på kontor (30 år, 185 cm og 100 kg) skulle indtage 2778 kalorier men hvis han arbejde som håndværker skulle indtage 4365 kalorier om dagen. Dette er naturligvis kun vejledende og man kan ikke tilpasse det til alle erhverv. Men der er afgjort grund til at tænke over hvorledes man spiser og hvordan det hænger sammen med ens arbejde.

Men ikke desto mindre giver kalorieberegneren dig et pålideligt og brugbart estimat for din krops kalorieforbrug ud fra dine egne præcise data. Når kalorieberegneren har givet dig sit estimat for, hvor mange kalorier din krop bruger, kan du fastsætte dit mål og ved hjælp af beregneren finde ud af, hvor mange eller hvor få kalorier, du skal indtage for at nå dit ønskede resultat. Du indtaster blot i beregneren, hvor meget du ønsker at tabe eller tage på pr. uge, og så udregner beregneren, hvad dit daglige kalorieindtag bør ligge på ud fra køn, højde, vægt, alder og aktivitetsniveau. Dette er selvfølgelig meget individuelt fra person til person og kalorieberegneren skal blot ses som inspiration til din kost. Hvorfor kalorieregnskab? De fleste ved, at man skal spise sundt, hvis man vil tabe sig, men mange oplever også, at de spiser sundt uden at opnå det ønskede vægttab. Det skyldes ofte, at man fejlagtigt sætter lighedstegn mellem sund kost og vægttab. Der findes mange fødevarer, der er sunde og gode for kroppen, men som indeholder mange kalorier, og i bund og grund afhænger din vægt af antallet af kalorier i din kost.

  1. Ida forsikring bil